Přejít na hlavní obsah
RYOR Ivy Gel břečťanový gel proti celulitidě

Recenze RYOR Ivy Gel

břečťanový gel proti celulitidě

Připomíná kůže na vašich stehnech pomerančovou kůru? Vsaďte na účinky břečťanu a jalovce, které obsahuje břečťanový gel proti celulitidě RYOR Body Form. Při aplikaci veďte pohyby ve směru toku lymfy a výsledky v zrcadle brzy uvidíte. Tento gel navíc udrží vaši pokožku pružnou a hydratovanou.

Koupit

Připomíná kůže na vašich stehnech pomerančovou kůru? Vsaďte na účinky břečťanu a jalovce, které obsahuje břečťanový gel proti celulitidě RYOR Body Form. Při aplikaci veďte pohyby ve směru toku lymfy a výsledky v zrcadle brzy uvidíte. Tento gel navíc udrží vaši pokožku pružnou a hydratovanou.

Koupit

RYOR Ivy Gel recenze20

4.4
23
4
1
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Používám tento gel už snad 10let, nečekám od něj nějaké zázraky (člověk musí na celulitidu komplexně - strava, pobyb..). Takový krém na nohy s bonusem na celulitidu. Krásně se vsákne do kůže, chvilku počkáte a můžete se oblíkat, nejste po něm ulepená. Když se namažete večer, máte ráno chuť se svých nohou dotýkat, jak jsou hebké.
    Lynete
    20. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. I když efekt po měsíci není viditelný, pozitivně hodnotím hladší a jemnou pokožku, kterou na stehnem nyní mám. Pro viditelný efekt bude asi nutná delší používání.
    Monika
    24. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Používá dcera, zlepšení nevidím, ale ani zhoršení.
    Pavlina N.
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Jediná věc, která na celulitidu funguje, a to jsem zkusila všechno možné včetně daleko dražších krémů. Vždy se vrátím k tomuto.
    Sandra
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Výborný. Ľahko sa rozotiera a výborne sa vstrebáva.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    2. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. U mňa úplne vyhladil začínajúcu celulitídu. Problematické partie som natierala každý druhý deň po sprchovaní. Odporúčam.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    4. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Úžasný gel české firmy, který vyhlazuje pokožku, nedám na něj dopustit :-)
    Katka Š.
    25. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Perfektní gel, doporučuji !!
    Darina
    6. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Nemá rozhodně žádnou chybu! Doporučila mi gynekoložka na těhotenské bříško! 👌 Opravdu zabírá a nejen tam i na hýždě a stehna!👍 Mohly by být větší balení ale i (vzkaz pro výrobce!).
    Zdeňka K.
    5. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Zkouším ho podruhé v životě a prostě ne. Mamce vyhovuje, tak jsem si zkusila, že ho znovu zkusím, ale bohužel. S celulitidiou ani nehne. Vydrží dlouho, hezky voní, docela rychle schne, ale to je vše.
    Jana
    29. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Som spokojná.
    Kopie recenze od Jana R. z notino.sk
    5. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Používám krátce na nějaké větší soudy. Gel je příjemný, voní lépe nez jsem očekávala... Bude fajn pomocnikem při cvičení.
    Kateřina
    15. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Perfektní, používám delší dobu opravdu funguje.
    Taťána
    3. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Výborný produkt, super efekt. Som maximálne spokojná.
    Kopie recenze od Ľubica z notino.sk
    22. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Zatím používám krátce, tak nemohu soudit. Ale krásně se vstřebává a kůže je po něm jemnější.
    Jitka D.
    24. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Vstřebal se rychle byl příjemný, ale výsledky po měsíci žádné.
    Zákazník z notino.cz
    4. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Gel je velmi příjemný na roztírání a velmi se mi líbí jeho vůně. Účinky jsou vidět už po 2 týdnech užívání! Vřele doporučuji!
    Zákazník z notino.cz
    16. května 2018
    Byla recenze užitečná?
  18. Objednávala jsem na základě recenzí a za mě bohužel ne. Gel by byl v pohodě, ale ta hrozná pronikavá vůně břečťanu nebo co to je... Mazala jsem se 2x a prostě to smrdí, vůbec bych se nemohla ráno namazat a pak jít do práce. Škoda!
    Zuza
    27. dubna 2018
    Byla recenze užitečná?
  19. Gel jsem pořídila na základě recenzí a nelituji. I při nepravidelném užívání bez podpory cvičením krásně zpevňuje. A to ani nevěnuji nějaký extra čas pro vmasírování. Neumím si představit výsledek při pravidelném užívání kombinované se cvičením.
    Zákazník z notino.cz
    19. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Tento přípravek používám dlouhá léta. Jako bývalá redaktorka kosmetiky časopisu ELLE jsem měla možnost vyzkoušet řadu přípravků této kategorie a musím říci, že při srovnání aplikace, účinku a ceny je RYOR naprosto jedinečný!
    Zákazník z notino.cz
    29. července 2017
    Byla recenze užitečná?