Přejít na hlavní obsah
RYOR Cannabis Derma Care konopný korekční krém pro problematickou pleť

Recenze RYOR Cannabis Derma Care

konopný korekční krém pro problematickou pleť

Že vás občas potrápí nějaký ten pupínek? Využijte blahodárných účinků vzácného kanabidiolu, který obsahuje konopný korekční krém pro problematickou pleť RYOR Cannabis Derma Care. Právě kanabidiol neboli CBD má výjimečné regenerační vlastnosti a pomáhá odstraňovat většinu pleťových nedokonalostí.

Koupit

Že vás občas potrápí nějaký ten pupínek? Využijte blahodárných účinků vzácného kanabidiolu, který obsahuje konopný korekční krém pro problematickou pleť RYOR Cannabis Derma Care. Právě kanabidiol neboli CBD má výjimečné regenerační vlastnosti a pomáhá odstraňovat většinu pleťových nedokonalostí.

Koupit

RYOR Cannabis Derma Care recenze20

4.7
64
13
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. super krém, neucpává póry, vhodný na mastnější pleť
    Magda
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Za mě nejlepší krém, pouzivam ho uz 10 let. Mám v t zóně mastnou pleť a tenhle krém je krásně lehký, rychle se vstřebá a tak se mi netvorí pupínky (většina krému je na mě moc hutnych). Zároveň vyživuje pleť. Používá ho i partner a pleť se mu po měsíci zlepšila. Skvělé je i balení.
    Anna D.
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Hutnější konzistence, skvělý na noc na hloubkovou hydrataci. Koupila bych znovu.
    Clara
    23. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Úžasný hydratující, nemastný a nekomedogenní krém. Mám veliký problém s výběrem krému, který by mi nezhoršoval akné, ale pleť tak akorát hydratoval, nedráždil a tenhle je jeden z mála vyzkoušených, co mé požadavky plní.
    Denisa
    4. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. S krémem jsem velmi spokojena👌Mám pleť smíšenou, která má sklon k pupinkum. Pleť mi nezhorsuje, naopak je sjednocena. Neobsahuje parfemaci ani silikony a rychle se vstřebává. Doporučuji 👑
    Klára F.
    6. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Top
    Vendy
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Po přečtení recenzí jsem čekala zázrak který se však nekonal.Krém vedle konopí ani neležel,na citlivé pokožce štípe,vysušuje a jeho hojivé účinky jsou nulové.
    Zuzi
    9. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Vynikající krém na hojení a k předcházení akné! Pro sušší pleť je dobré po chvíli namazat ještě něčím víc hydratačnějším. Používám i jako sérum nebo pouze lokálně. Roky jsem hledala takovýto zázrak.
    Eva
    27. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Už bych za nic neměnila, a to jsem krémů na obličej vyzkoušela opravdu hodně :). Mám dost citlivou a suchou pleť, a tento krém se vyrovná i drahým krémům doporučovaných lékařkou. Je skvělý jak samotný, tak i jako podklad pod makeup.
    Inka M.
    23. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Tady jsem taky kupovala na základě recenzí, ale jelikož mám celkově dobrou zkušenost s výrobky Ryor, tak jsem věděla, že zklamání nebude. A není. Jsem spokojená. Po této zimě nezimě mám teda pleť ukrutně vysušenou, což je děs, pač celý život ji mám smíšenou, takže dávám dokupy, a vzhledem ke stavu pleti používám krém cca obden a i tak spokojenost.
    Lenka B.
    17. března 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. S krémem jsem moc spokojená.Je lehký,rychle se vstřebává,nezanechává mastný filtr.Už po pár dnech jsem viděla na pleti zlepšení.Určitě koupím další.
    Adéla
    18. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Krém je výborný, jsem opravdu nadšená. Je lehký a má přijemnou lehoučkou vůni, na pleti nezanechává mastný film. Další plusový bod dávám za balení je praktické a nemusím do něj sahat prsty. Krásně stáhne zarudnutí a řekla bych, že i po krátkém používání mi snížil výskyt pupínků.Super, jsem vážně nadšená! Doporučuji.
    Katka
    13. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Krém jsem chtěla vyzkoušet na základě dobrých zkušeností s Ryorem, mám smíšenou pleť a krém mi sedl především svojí konzistencí, protože se rychle vstřebává. Pleť zůstává hezky hydratovaná i po celém dni, jsem spokojená a koupím si ho znovu i jeho cena je přijatelná.
    Jana
    13. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Po pravidelném používání mi Cannabis Derma Care od Ryoru pomohl zklidnit pleť a už nemám i problém s občasnými pupínky co se mi objevovaly. Určitě doporučuji.
    Zákazník z notino.cz
    9. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  15. Naozaj prijemny krem....plet je po nom svieza, hladucka. A za super cenu!
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    8. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  16. Používám lokálně na pupínky a v kombinaci s hydratační péčí je to super kombinace. Určitě doporučuji.
    Zákazník z notino.cz
    8. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  17. Krém splňuje co nabízí, nedráždí pokožku a parfemace jemná nevtíravá. Určitě koupím další.
    Zákazník z notino.cz
    24. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  18. Tento krém je pro problematickou pleť jak dělaný. Krému má neutrální vůni, konzistence je příjemná, krém se rychle vstřebává, pleť po aplikaci není mastná a velmi mě zaujalo dávkování pumpičkou. Doporučuji.
    Zákazník z notino.cz
    23. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  19. je dokonalý a na moji citlivou pleť...doporučuji
    Zákazník z notino.cz
    22. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  20. Jsem s kremém RYOR Cannabis Derma Care velice spokojená. Konzistence i vůně příjemná, lehký, snadno se vstřebává. Účinek je vidět po týdenním používání. Pleť je po použití matná, ale zároveň hebká.
    Zákazník z notino.cz
    18. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?