Přejít na hlavní obsah
ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen hydratační a ochranný krém SPF 50+

Recenze ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen

hydratační a ochranný krém SPF 50+

Nechte se pohladit slunečními paprsky, aniž byste ohrozili svou pleť. Hydratační a ochranný krém ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ s výtažkem z břízy chrání před UV zářením, hydratuje a vyživuje. Vychutnejte si pobyt na slunci, při kterém vaše pleť neztratí hydrataci a pohodlí. 

595s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Nechte se pohladit slunečními paprsky, aniž byste ohrozili svou pleť. Hydratační a ochranný krém ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ s výtažkem z břízy chrání před UV zářením, hydratuje a vyživuje. Vychutnejte si pobyt na slunci, při kterém vaše pleť neztratí hydrataci a pohodlí. 

Koupit

ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen recenze13

4.4
13
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Velká spokojenost, nežmolkuje, nedělá bílé fleky, dobře hydratuje, funguje fajn i pod makeupem, má dewy finish but not too much
    julie v.
    8. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Okamžitá reakce, obličej celý rudý. Složení není tak vhodné pro citlivou pleť, jak je avizovano. Pokud jste měli problémy s SPF od BoJ, určitě nekupujte toto, taky vám nebude sedět.
    Monika
    1. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Super textura a je jemný a hydratuje pleť.
    Klára
    27. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Konečně tento produkt je i na Notinu. Neznám lepší SPF na trhu, nedivím se proč je tak populární.
    Maria
    30. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. mam cilivu pokozku, vobec sa mi nehodi
    Kopie recenze od A. z notino.sk
    23. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. I have skin with acne and this sunscreen is wonderful for it!
    Daria
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. mám smíšenou pleť a za mě je teda výborný miluju ho.
    kik
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Pre mastnú pleť dokonalé spf. Joseon ma cca v polke dna zmastňoval, čo sa s týmto krémom nedeje. Je úplne neviditeľný :)
    Kopie recenze od T. z notino.sk
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. top, zjemňuje, hydratuje, nezmolkuje se, skvělý pod make-up,
    Valerie
    13. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Super SPF! Nedělá bílý povlak, hodně hydratuje, nezmolkuje pod make-upem, vsákne se velmi rychle. Souhlasím s uživatelkou pode mnou, za mě také lepší než BOJ.
    Ilona F.
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. NAJLEPŠIE SPF ktoré som doteraz vyskúšala, nezanecháva biely povlak na tvári a pocit hydratácie 10/10
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    1. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. nejlepší SPF! Je o level lepší než od Beauty of Joseon. Miluju tuhle značku.
    Kateřina Š.
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. TOP sluňák, srovnatelný s Beauty of Joseon.
    Magda
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?