Přejít na hlavní obsah
Rochas Mademoiselle Rochas parfémovaná voda pro ženy

Recenze Rochas Mademoiselle Rochas

parfémovaná voda pro ženy

Jak snadné by bylo zvyknout si na oslovení ,,mademoiselle"! Existují však i další způsoby, jak s nádechem pařížské elegance potěšit své smysly. Dámská parfémovaná voda Rochas Mademoiselle Rochas v sobě ukrývá hravou smělost a pravou francouzskou eleganci zároveň. Její zářivá radostná energie okouzlí nejen vás, ale i všechny ve vaší blízkosti.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Jak snadné by bylo zvyknout si na oslovení ,,mademoiselle"! Existují však i další způsoby, jak s nádechem pařížské elegance potěšit své smysly. Dámská parfémovaná voda Rochas Mademoiselle Rochas v sobě ukrývá hravou smělost a pravou francouzskou eleganci zároveň. Její zářivá radostná energie okouzlí nejen vás, ale i všechny ve vaší blízkosti.

Koupit

Rochas Mademoiselle Rochas recenze20

4.3
18
5
4
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. sladká vůně lesního ovoce a jasmín nebudí dojem štiplavosti. flakón jednoduchý, krásný
    Kristina H.
    3. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dlhé roky zbieram parfémy, a toto je fakt najväčšie prekvapenie. Je krásna, jemná , okolie na ňu veľmi pozitívne reaguje, k vydrží len toľko že pod vlasmi vydrží dva dni ! Na pokožke, mne konkrétne, celý deň. Určite odporúčam. Myslím že táto vôňa nenarazi na nejakú kritiku príliš často
    Kopie recenze od Monika G. z notino.sk
    13. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. díky ok Lenka
    Lenka
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Krásne malé balenie do kabelky
    Kopie recenze od Henrieta S. z notino.sk
    24. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Krásná a příjemná kombinace květin a černého rybízu.Jak už někdo zmínil,hodně podobná Babydoll od YSL.Jen intenzita by mohla být větší,jinak super.
    Martina
    21. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. No neviem, asi som čakala priveľa na základe recenzií, ale pre mňa to je obyčajná, ničím nezaujímavá oblievačková voňavka vhodná tak pre deti na Veľkú noc. Je mi ľúto, ale za mňa tak pre teenage vek maximálne. Ja už som skôr na "vážnejšie" parfémy.
    Kopie recenze od Tina z notino.sk
    20. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Milujem tento parfém.Krásne a intenzívne na mne vonia.Pre mňa top.
    Kopie recenze od Sisa z notino.sk
    2. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Krásna sladká vôňa. Vydrží veľmi dlho. Veľká spokojnosť ❤️
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    25. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Nadherná voña a vydrž tiež dobrá. Skôr na jeseň a zimu. Za mňa super.
    Kopie recenze od Dada z notino.sk
    6. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Pokud (jako já) hledáte náhradu za Baby Doll od YSL, tohle je ona! Je skoro identická. Hodí se spíš pro mladší ročníky.
    Klára
    6. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Krásná sladká vůně, malinká... Ale ne vydrží dlouho...
    Mary
    28. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Krásná sladká vůně, malinká... Ale ne vydrží dlouho...
    Mary
    28. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Mne vyhovuje, používam v chladnejšom období, stotožnila sa s touto vôňou!
    Kopie recenze od Božena D. z notino.sk
    18. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Velmi pekna, svieza, skor sladsia vona. Paci sa mi, ze dlho vydrzi, hodi sa mi skor pre mladsie rocniky.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    27. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Je to sladká kvetinová vóňa vhodná pre mladšie ročníky
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    6. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Příjemná sladká vůně, není těžká, flakón obyčejný.
    Blanž
    9. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Naprosto dokonalá, hřejivá vůně. Je ideální na podzim/zimu, kandované jablko neskutečně krásně, sladce voní. Byť je vůně sladší, není to žádný bolehlav. Výdrž je neskutečná na parfém za takovou cenu. Rozhodně doporučuji pořídit.
    Gabriela B.
    28. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Velmi krasna vôňa, výdrž by moha byť lepšia ale mne tak sadla že mi to ani nevadí, nemá ju najhoršiu a na veciach ju cítim dlho. Príjemna skôr kvetinkovo-ovocná, na mne sladšia ale nič príliš proste taká príjemna vôňa.
    Kopie recenze od Kika z notino.sk
    10. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Krásná, teplá, trochu sladší vůně, ale žádný pudr, není ani těžká, mile překvapila, výdrž velice dobrá, svetr voní i druhý den stejně intenzivně.
    Ivana
    23. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  20. Krásna vôňa.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    5. září 2018
    Byla recenze užitečná?