Přejít na hlavní obsah
Rimmel Matte Primer matující podkladová báze pod make-up

Recenze Rimmel Matte Primer

matující podkladová báze pod make-up

Pokud vaše pleť vyžaduje spolehlivé zmatnění, podkladová báze pod make-up Rimmel Matte Primer je pro vás ideálním základem, který připraví pleť na líčení. Tato báze s lehkým složením nejen že okamžitě zmatní pleť, ale udrží ji bez nežádoucího lesku po celý den. Bude vypadat vyhlazeně a make-up na ni půjde snadněji nanášet. To vše bez rizika ucpání pórů.

-15 %s kódem FACE15
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Pokud vaše pleť vyžaduje spolehlivé zmatnění, podkladová báze pod make-up Rimmel Matte Primer je pro vás ideálním základem, který připraví pleť na líčení. Tato báze s lehkým složením nejen že okamžitě zmatní pleť, ale udrží ji bez nežádoucího lesku po celý den. Bude vypadat vyhlazeně a make-up na ni půjde snadněji nanášet. To vše bez rizika ucpání pórů.

Koupit

Rimmel Matte Primer recenze10

4.5
9
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nikdy jsem primer nepoužívala a proto tak můj make-up i vypadal. Poté jsem vyzkoušela tenhle a můj make-up nikdy tak dobře nevypadal! Vydrží mi make-up mnohem déle a zanechá ten make-up sjednocený. Určitě doporučuji.
    Karolína H.
    2. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Doporučuji, ale po 4 použití už tam skoro nic není.
    Tereza H.
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Mám už asi třetí balení. Mám hrozně mastnou pleť, ale díky domuhle podkladu se mi pleť nemastí (samozřejmě za pomoci i jiných přípravků) a make up fakt drží. Dobře se nanáší a je příjemný na kůži.
    Tereza M.
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Kupuju už podruhé a je skvělý :) jde poznat veliký rozdíl, když ho mám a když ne.
    Agáta
    30. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Matný. Žádný zázrak. Příjemná konzistence
    Radka
    8. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Nejlepší primer co jsem měla.Na mastnejsi pleť super.
    Hanka
    1. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Za mě velké zklamání, pleť je po ní napnutá a vypadá mnohem starší. Pod makeupem vypadá hrozně, zvýrazňuje póry. Jediné co splňuje je ten matný efekt, ale negativa absolutně převažují.
    Eva
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Jsem s výrobkem velice spokojená 😀
    Míša
    15. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Super báze, která vyhladí a zmatní. Mám po něm viditelně sjednocenou barvu pleti. Příjemný a krásně voní.
    Markéta
    8. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvělý primer. Konzistence krémová, vstřebá se, nevytváří na pleti povlak. Obsahuje silikon, což někomu může vadit, nicméně silikony nejsou takové zlo jak se povídá, není pravda že ucpávají póry a způsobují akné. Spíš se jedná o konkrétní produkty na konkrétní pleť. Ihned po nanesení podkladové báze vidím matný efekt a celkově lepší vzhled, v průběhu dne pak pleť vydrží matná dlouho, až jsem překvapená. Korektor má také lepší výdrž, používám i jako bázi pod oční stíny. Ani při každodenním používání žádné pupínky nebo jiné důsledky což je u mě novinka. V drogerii stojí dvakrát tolik. Nikdy mě nenapadlo sáhnout po "obyčejných profláklých" značkách typu Rimmel, až po pár youtube recenzích jsem se rozhodla vyzkoušet, a konečně jsem našla výrobek který funguje. Spokojenost.
    Andrea
    7. března 2021
    Byla recenze užitečná?
    |