Přejít na hlavní obsah
Rimmel Match Perfection transparentní fixační pudr

Recenze Rimmel Match Perfection

transparentní fixační pudr

Závěrečnou tečku vašemu líčení dodá transparentní fixační pudr Rimmel Match Perfection. Zafixuje make-up, prodlouží jeho výdrž a udrží pleť zmatněnou až na 8 hodin. Navíc zaujme jeho lehká textura a přirozeně vypadající finiš. 

-15 %s kódem FACE15
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Závěrečnou tečku vašemu líčení dodá transparentní fixační pudr Rimmel Match Perfection. Zafixuje make-up, prodlouží jeho výdrž a udrží pleť zmatněnou až na 8 hodin. Navíc zaujme jeho lehká textura a přirozeně vypadající finiš. 

Koupit

Rimmel Match Perfection recenze20

4.4
20
4
5
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Úžasný
    Kopie recenze od Lucka z notino.sk
    25. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. pomer cena a výkon je super, funkčný fixačný púder
    Kopie recenze od Maria B. z notino.sk
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Na suchú pleť fajn, nevysušuje
    Miriam
    9. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Prvýkrát som si kúpila drahší púder. Tento je skvelý. nádherné vyhladí pleť a zanecháva sametový efekt na pleti.
    Kopie recenze od Gabriela z notino.sk
    4. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Top top top pudr. Pleť vypadá po nanesení pudru krásně, hezky fixuje makeup, budu kupovat další. Za ty peníze, neuvěřitelně fajn pudr!
    Veronika
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Pre mastnú pleť nič moc. Po zapudrovaní mi vydržala matná pleť asi hodinu, na nose možno 20min. Takže odporúčam skôr na suchú alebo normálnu pleť. A viac mi vadilo, že aj keď je puder transparentný má ružový podtón a na pleti stmavne. Miniem ho, ale vrátim sa k púdru od Revolution.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    10. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. No nevím nevím. Pudr není nejhorš. Pěkně zmatní, ale svědí mne po něm pleť. Co jsem to studovala tak složení není bohužel nejlepší.. Obsahuje plno škodlivých látek, který by tam ani být nemusely.. Některé pudry, které běžně využívám také s drogerie je neobsahují.. Takže se vracím zpět ke svým stálicím.
    Yvette
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Púder pekne zafixuje makeup, nevysušuje a nezalieza do vrások. Za mňa veľké plus, že nezmení farbu makeupu, prispôsobí sa pleti a nezosvetľuje. Kúpila som na skúšku a určite kúpim znovu.
    Mima
    1. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Na fixaci se musí použít opravdu větší množství pudru. Pokud ho dám málo, což ne vždy odhadnu, tak makeup nic nevydrží. Příště už nekoupím.
    Jana
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Dlho som ho zháňala a na Notino sa môžem vždy spoľahnúť. Úžasný efekt zanecháva na pleti. Som spokojná. Vyhýbam sa očnému okoliu, aj keď nezanecháva stopy po vraskach. Už som tak zvyknutá. Dobre sa s ním pracuje a mám pocit dokonale hladkej pleti.
    Kopie recenze od Katarína K. z notino.sk
    31. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Moj obľubený puder, mám už tretie balenie a určite kúpim ďalšie.
    Jana
    12. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Tento puder zanechava matny finiš.Je lahky a nenechava biele flaky.Nevysusuje plet.Za mna jedine minus ze by mohol posobit viac pudrovo,pride mi moc transparentny a na pleti ho nevidno.Inak je to dobrá investícia.
    Kopie recenze od Martina J. z notino.sk
    21. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Púder fixuje super, pleť vydrží dlho matná ale mám pocit že to dosť vysušuje oblasť pod očami a zvýrazňuje očné vrásky. Je skôr vhodný pre mastnejšiu a mladšiu pleť.
    Kopie recenze od Mária P. z notino.sk
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Pleť po ňom pekná matná. Odporúčam
    Kopie recenze od Danka R. z notino.sk
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Vyhovuje mu spise pevny pudr.
    Jana P.
    12. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Naozaj najlepší púder, som mu verná už cez 2 roky. Na moju zmiešanú pleť top.
    Kopie recenze od Viera z notino.sk
    16. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Supr pudr, při nanášení nepadá na oblečení žádný poprašek (jako u jiných transparentních pudrech), hezky zmatňuje. Doporučuju
    Terdis
    22. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Vyborný púder
    Kopie recenze od Adriana M. z notino.sk
    18. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Velmi dobry puder, odporucam, uplne krasny finish, nadherne zjednotena plet, vyzera to dokonale. Je vsak pravda ze po par hodinach potrebujem prepudrovat nos, ale ja mam velmi mastnu plet a to tak mam uplne s kazdym pudrom co som zatial vyskusala
    Kopie recenze od Ari z notino.sk
    18. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Skvělý pudr. Prakticky kupuji již je tento. Dlouho vydrží, je ho poměrně hodně, perfektně matuje, ale nevytváří masku, na pleti není skoro vidět, ale bezvadně fixuje make-up. Pokud ho použijete větší množství, tak je váš make-up celý den perfektní.
    Kristýna S.
    6. května 2022
    Byla recenze užitečná?