Přejít na hlavní obsah
Rimmel Lasting Radiance rozjasňující make-up SPF 25

Recenze Rimmel Lasting Radiance

rozjasňující make-up SPF 25

Rozjasňující make-up Rimmel Lasting Radiance okamžitě dodá vaší pleti zdravý a zářivý vzhled. A zároveň jí díky Anti-Pollution komplexu spolehlivě ochrání před negativním vlivem znečištěného vnějšího prostředí.

Koupit

Rozjasňující make-up Rimmel Lasting Radiance okamžitě dodá vaší pleti zdravý a zářivý vzhled. A zároveň jí díky Anti-Pollution komplexu spolehlivě ochrání před negativním vlivem znečištěného vnějšího prostředí.

Koupit

Rimmel Lasting Radiance recenze20

4.5
33
12
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejsvětlejší odstín je na mé pleti příliš tmavý. Celkově od této značky jsem nenašla dostatečně světlý makeup. Každý, který zkusím, je oranžový.
    Angela
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Prostě boží, kupujeme všechny ženské z celé rodiny.
    Adéla
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Nikde jinde už není v nabídce. Objednávám na Notinu do zásoby. Cena poměr výkon je super. lepší make-up než některé od Lancôme, YSL nebo Estée Lauder. Make-up vyhovuje mé sušší pleti, dobře se nanáší,nedělá skvrny,mapy, celkem drží celý den, jen na nos občas nanesu znovu. Vůně a konzistence fajn. Na sluníčku se lehounce třpytí. Doporučuji.
    Pavla
    8. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vynikajúci a veľmi ľahký makeup s trblietkami, ktorý odporúčam hlavne v lete, k tomu aj s ochrannym faktorom, čo nemá veľa makeupov. Veľmi dobrý na suchú pleť. Nemá až takú kryciu funkciu ale nezaťažuje vobec pleť co je u mna velmi podstatne a najma v lete..V drogeriach ho prestali predavat tak ho kupujem cez notino ❤️
    Kopie recenze od Klaudia z notino.sk
    18. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Používam tento výrobok už dlhšie. Mám suchú pleť a tento make up pleť nevysušuje, nezvýrazňuje vrásky, krásne rozžiari pleť vďaka malým trblietkam. Závislosť. ...
    Kopie recenze od Nicole z notino.sk
    20. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. používala jsem ho, 201-není k dostání nikde, když tak strašně tmavý, mám poměrně světlejší pleť a 201 mě vyhovovala, ale už není nikde, což je špatné, byl s vit.C, nejlepší, co jsem kdy měla, škoda,že už ho neseženu.
    sandra
    6. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Jsem s makeupem spokojena, dobre se nanasi, hezky sjednocuje a jemne trpytky rozjasnuji plet, ktera pak vypada zdrave :)
    Olga
    17. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Mám suchú pleť tento makeup ju perfektne zjednotí, rozžiari a prekrýva nedokonalosti, veľké plus vôbec ho necítim❤️
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    13. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Příjemný make-up, nezatěžuje pleť a pěkně zakryje nedokonalosti. Má v sobě jemný třpytivý efekt. Pleť pěkně sjednotí.
    Marta
    8. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Pleť mám rozjasněnou a svěží po nanesení tohoto makeupu, vypadá přirozeně, má lehké až střední krytí,na horší pleť to asi nebude ale kdo nemá větší nedokonalosti,bude spokojený.
    Lucieerosaline
    15. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Dobře se aplikuje, příjemný na pokožku.
    Dáša
    4. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Koupila jsem si to jen na vyzkoušení a už kupuju druhé balení! Lehký makeup a přitom krásné krytí, vydrží dlouho. Jsem spokojená :)
    Karolína
    28. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Jsem velmi světlý typ a odstín 010 je naprosto vyhovující a nedělá fleky. Dobře se aplikuje, nádherně rozjasňuje, že teď v létě vypadá pěkně svěže.
    Eliška
    23. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Doporučuji. Make up se snadno roztírá, je lehký a dobře kryje. SPF 25 výhodou na léto.
    Liduška
    18. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Jsem spokojená. Makeup je lehký, příjemně se roztírá, rozjasňuje a super je, že obsahuje i SPF, takže na léto je teď ideální. Není tolik krycí, ale pleť sjednotí. Značku Rimmel používám velmi ráda, vyhovuje mi.
    Ivča
    18. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Jsem věčný experimentátor s makeupama a tento makeup je fajn v tom, že rozjasňuje v jednom. Přijde mi ideální na léto, protože obsahuje spf 25.
    Kamila
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Tento rozjasňující makeup používám už nějaký ten čas a mohu jen doporučit. Jemný, přirozený s příjemnou parfemací :-)
    Jana P.
    17. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. som spokojna konečne som našla to čo mi pasuje na tvar a odporučam.
    Kopie recenze od katarina z notino.sk
    6. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Mě bohužel nesedí, málo kryje a na pleti je hrozně vidět
    Katka
    16. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvělý make up, sjednotí a rozzáří pleť. Zároveň hydratuje a chrání před UV zářením. Navíc vypadá přirozeně. Můžu jen doporučit všem!
    Hana
    9. května 2019
    Byla recenze užitečná?