Přejít na hlavní obsah
Rimmel Lasting Finish Nude By Kate rtěnka

Recenze Rimmel Lasting Finish Nude By Kate

rtěnka

Vsaďte i vy na rtěnku Rimmel Lasting Finish by Kate Nude a užívejte si upravené, plné a hydratované rty po celý den. Jemný nude odstín je perfektní volbou pro každodenní líčení i půvabný večerní look.

Koupit

Vsaďte i vy na rtěnku Rimmel Lasting Finish by Kate Nude a užívejte si upravené, plné a hydratované rty po celý den. Jemný nude odstín je perfektní volbou pro každodenní líčení i půvabný večerní look.

Koupit

Rimmel Lasting Finish Nude By Kate recenze20

4.0
21
8
3
1
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. za mě barva odpovídá obrázku (odstín 48) nezvyšuje za tu cenu skvělý jediný že až tak dlouho nevydrží
    Tereza
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vybrala jsem špatný odstín
    Dana D.
    7. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Odstín 45. Barva i konzistence moc pěkná, nevysušuje rty. Určitě není top ve výdrži po jídle a pití, ale ani jsem s tím nepočítala. Pro mě za tuto cenu super rtěnka.
    Lucie V.
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Najlepší rúž už idem kupovať tretie balenie. Mizne dostratena. Je jemný voňavý a má krásnu farbu. Ideálny na bežné nosenie aj von do prírody atď
    Kopie recenze od Veronika H. z notino.sk
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Velmi příjemná barva, konzistence i vůně. Nahá barva.
    Petra U.
    28. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Velké zklamání. Barva naprosto neodpovídá vyobrazení ani popisu. Velmi velmi světlá. Pro mě nepoužitelná.
    Hana A.
    16. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Farba čokolády, ako na obrázku, môže byť.
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    8. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Jako komfortní je, ale je to spíš lehce zabarvený balzám než rtěnka. Jenže jako balzám to není úplně top, jako rtěnka je úplně marná, barva není vidět, nejsem vlastně schopná říct, zda vydrží, protože nepoznám, zda tam je...a ano, chápu koncept "nude" rtěnek, ale většinou vidím rozdíl nenalíčených a nalíčených rtů, nalíčené vypadají hezčí, v tomto případě není rozdíl skoro poznat...
    Hana V.
    22. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Za mě super :)
    Monika
    3. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Super krémová rtěnka
    Ivča
    20. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Príjemná textúra ale na mňa veľmi bledy.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    4. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Rozhodně není dlouhotrvající, jak jsem se z názvu "lasting finish" domnívala, ale je taková příjemná krémová, v podstatě ji na rtech vůbec necítíte, a vydrží tak do prvního jídla, což je u rtěnek běžné.
    Tereza
    4. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Rty nevysušuje-za tu cenu spokojenost!
    Iva
    1. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Rtěnka je taková hodně krémová,což je na rtech příjemné,ale barva není moc výrazná,mám odstín č.40.Za mě tedy ne,znovu bych si ji už nekoupila.
    Eva
    15. února 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. krásná na denní nošení...
    erika
    25. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  16. Objednala som si farbu nude, no farbí na bielo, môžem ísť tak na maškarný ples. Zvírazní mi všetky nedostatky na pleti. Škoda, fotka vôbec nezodpovedá farbe, aj keď rúž je kvalitný.
    Kopie recenze od AN_JP_0x6524975882C18A871849708F87081334 z notino.sk
    10. října 2017
    Byla recenze užitečná?
  17. Objednala som si odtieň 40, vôbec nezodpovedá farbe, na perách je biely, môžem sa ním namaľovať akurát tak na maškarný ples :-(
    Kopie recenze od AN_JP_0x6524975882C18A871849708F87081334 z notino.sk
    21. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  18. Mam odstin 42 a musim rict ze to je odstin velmi pekny
    AN_JP_0x95F331A7014545C4C99D985574EE914F
    22. února 2017
    Byla recenze užitečná?
  19. Dobrá rtěnka, spokojenost. Neutrální slušivé barvy.
    Liliana
    4. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. Vcelku dobré.
    Irča
    30. dubna 2016
    Byla recenze užitečná?