Přejít na hlavní obsah
Rimmel 60 Seconds Super Shine lak na nehty

Recenze Rimmel 60 Seconds Super Shine

lak na nehty

Lak na nehty Rimmel 60 Seconds Super Shine v trendy odstínech perfektně doplní každý váš look. Barevná technologie 3 v 1 v sobě spojuje funkci podkladového laku, sytost barvy a lesk top coatu.

29s kódem beauty
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Lak na nehty Rimmel 60 Seconds Super Shine v trendy odstínech perfektně doplní každý váš look. Barevná technologie 3 v 1 v sobě spojuje funkci podkladového laku, sytost barvy a lesk top coatu.

Koupit

Rimmel 60 Seconds Super Shine recenze20

4.3
56
4
5
4
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepší
    Carrolline
    24. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Skvely lak za nizku cenu. Dobre sa nanasa, pomerne dlho vydrzi, je dobre pigmentovany. Odtien 719 Mermaid Fin je krasny a pritom nie velmi do oci bijuci. Ta zmena farieb pri roznych typoch osvetlenia a pri roznych uhloch pohladu je velmi zaujimava.
    Kopie recenze od Viera T. z notino.sk
    26. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Spokojená. Dobře se nanáší. Štěteček je široký. Dlouho vydrží. A cena top.
    Eva
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Krásně drží, jsou to moje nejoblíbenější drogérkové laky.
    Lili
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Hezký odstín, dlouho vydrží.
    Kristýna
    1. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Dobré laky které mají dobrou pigmentaci, takže stačí jedna vrstva a rychle schnou. S vydrží je to horší, ale s vrchním lakem bez problémů.
    Lenka
    14. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Pigmentacia aj vydrž sú super , používam najčastejšie tuto značku a navyše rýchlo schnú, čo je veľké plus za mna .
    Kopie recenze od Dolly G. z notino.sk
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Najčastejšie používam tieto laky a super. Rýchlo schne a celkom drží. Ale odtiene vyzerajú ináč ako na obrázkoch, na to pozor
    Ľubica
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Používám několik let a jsem spokojená. Jen musím říct, že každý odstín má jinou konzistenci a zasychá různě dlouhou dobu. Doporučuji odstín 340 (krásná tmavě bordó barva,rychle schne a nezhoustne po čase v lahvičce). Jen se musí rychle spotřebovat,po čase v lahvičce lak zhoustne a pak už je na vyhození, víceméně u všech odstínů. Po otevření a pravidelném používání výdrž max 3 měsíce.
    Iveta
    16. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Barva naprosto neodpovídá, je to prostě další perleťový, průhledný lak
    Soňa
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Kupujem opakovane, super výdrž a dobré kryje vo dvoch vrstvách.
    Patricia
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Laky Rimmel kupuji nejčastěji a nejraději.
    Lenka
    1. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Naprostá katastrofa 😕 Lak je hustý a dělá brázdy štětečkem.Tím, že je rychleschnoucí, tak už tak špatné nanášení ještě zhoršuje.
    Tina
    27. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Odstín 152 - nevydrží ani půl dne a lak se loupe
    Barbora
    11. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Hroznej produkt, působí dost plasticky a vůbec se neleskne, sice schne rychle, ale na úkor kvality a vzhledu.
    Uz nikdy víc g.
    5. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. i po natření třetí vrstvy stále nekryje
    denisa
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Bezvadný lak, krásný jemný odstín.
    Alena M.
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Dlouhá výdrž, barva výraznejší
    Katka S.
    10. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Mám rapid ruby a skvělá tmavší taková krvavá červená! Nemám ráda klasické červené,a rychle schne,po pěti minutách jsem si mohla vyčistit zuby a jít spát. Druhý den jsem nanesla gel lak dm do uv lampy,a nehty jak od manikerky! Výdrž obojí maximálně týden,ale už dřív jsou vidět malinko odřené spičky. Navíc nevydržím,a těším se na další barvu,takže týden je super,a to jsem na mateřské.
    Dani
    7. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Nádherná barva!
    Alena
    8. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze