Přejít na hlavní obsah
Rexona Maximum Protection Antiperspirant krémový antiperspirant proti nadměrnému pocení

Recenze Rexona Maximum Protection Antiperspirant

krémový antiperspirant proti nadměrnému pocení

Máte pocit, že standardní antiperspiranty, které lidem obvykle stačí, na vás zkrátka nefungují? Pokud se potíte více než ostatní, krémový antiperspirant Rexona Maximum Protection Confidence vám pomůže zapomenout na nepříjemné situace spojené s pocením.

Koupit

Máte pocit, že standardní antiperspiranty, které lidem obvykle stačí, na vás zkrátka nefungují? Pokud se potíte více než ostatní, krémový antiperspirant Rexona Maximum Protection Confidence vám pomůže zapomenout na nepříjemné situace spojené s pocením.

Koupit

Rexona Maximum Protection Antiperspirant recenze11

4.4
9
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. rychlé dodání,
    Mirka
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Zanechava hodne viditelne stopy na obleceni, ale krome toho nic k vytknuti. funguje jak ma
    Sara
    7. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Za me funguje perfektne a zabranuje i nadmernemu poceni. Ja jsem moc spokojena
    Mirka
    8. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Rada pouzivam radu Maximu protection, antiperspiranty dlouho vydrzi a nepotim se.
    Jana K.
    18. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Na antiperspiranty Rexona Maximun Protection nedam dopustit- konecne sa mozem citit isto aj v horucavach. Najviac mi vyhovuje konzistencia po ktorej nemam zlepene podpazusie. Tato ruzova vona je velmi prijemna- troska do sladka.
    Veronika
    16. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Spokojna ako aj s ostatnymi farbami Rexona Maximum Protection. Oproti modrej ma vyraznejsiu vonu. Aplikujem vecer po sprche. Vtedy nezanecha na obleceni ziadne stopy. Jedine ak sa obliekate a nanasate zaroven. Ale to uz je o sikovnosti kazdej z nas.
    Kopie recenze od Anna Č. z notino.sk
    10. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Produktu jsem dávala velké naděje. Hodně se potím a hledala jsem něco opravdu účinného. S používáním tohoto produktu, bohužel nevidím žádnou změnu (potím se úplně stejně, jako před koupí antiperspirantu).
    Denisa
    21. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Pomáhá dobře proti pocení, vyhovuje mi konzistence .
    Klára
    16. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Kupuju si ji už po druhé, jsem s ní spokojená. Je jemná a vydrží.
    Tereza
    6. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Tuhle růžovou verzi moc nemusím. Má takovou nepříjemnou vůni a neaplikuje se tak příjemně jako třeba modrá varianta, ke které se neustále vracím. Tohle nic moc.
    Zákazník z notino.cz
    31. října 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. S výrobkom som spokojna , len by mohli ešte niečo vymyslieť s bielou konzistenciou aby nezanechavala biele fľaky na prádle . Vydrž je dlha , inak som spokojná .
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    9. května 2017
    Byla recenze užitečná?