Přejít na hlavní obsah
Revolution Skincare Super Salicylic 2% Salicylic Acid & Fruit Enzymes sérum pro regeneraci mastné a problematické pleti

Recenze Revolution Skincare Super Salicylic 2% Salicylic Acid & Fruit Enzymes

sérum pro regeneraci mastné a problematické pleti

Vybavte se na boj s nedokonalostmi pleti tak, aby byla výhra zaručena. Sérum s 2% kyselinou salicylovou Revolution Skincare Blemish 2% Salicyl Acid účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky a regeneruje tak mastnou a problematickou pleť.

Koupit

Vybavte se na boj s nedokonalostmi pleti tak, aby byla výhra zaručena. Sérum s 2% kyselinou salicylovou Revolution Skincare Blemish 2% Salicyl Acid účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky a regeneruje tak mastnou a problematickou pleť.

Koupit

Revolution Skincare Super Salicylic 2% Salicylic Acid & Fruit Enzymes recenze12

4.5
10
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mám velmi problematickou pleť, zakoupila jsem na základě pozitivních recenzí. Nevidím viditelné změny, dala jsem produktu šanci už víckrát ale znovu nekoupím.
    Nikola
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Lepí, žmolkuje, nepríjemný pocit. Avšak svoju funkciu vykonáva, ale za podobný cenu sú dostupné aj rovnaké produkty, ktoré nie sú nepríjemné na pleti.
    Kopie recenze od Romana z notino.sk
    17. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Po dlhodobejsom užívaní vidieť menšie pory a sviežejší vzhľad pleti.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    26. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Krasne vysuší vyrážky- rychlejšie sa zahoja, stiahne zápal a pomôže čerstvo vypučene vyrážky premenit na chrastu. Po pravidlnom použivani je plet viac fresh a ma menej vyrážok, kedže obsahuje i trošku exfoliačné kys. .
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Účinkuje na akné, no po dlhodobom užívaní sa účinok oslabí, preto treba striedať.
    Kopie recenze od Sára z notino.sk
    13. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Tieto sera milujem. Kyselinky netreba miešať. Keď používam túto, tak len jednu. S výsledkom som spokojná. Rada po tomto produkte používam masku. Mám pocit že mi úplne pripraví pleť. Vyčistí ju a je pripravená vstrebávať. Nikdy som akne nemala, tak neviem posúdiť, ale na neproblematicku pleť je to pre mňa úžasný čistic pleti.
    Kopie recenze od Katarína K. z notino.sk
    31. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Super přípravek. Působí jak na už vzniklý pupen tak jako prevence. Konečně nemám na obličeji červené mapy.
    veronika
    28. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Výborně funguje na prevenci akne.
    Michaela
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Toto je vecička, ktorá naozaj rapídne zlepšila moju pleť. Všetci mi vravia, že som ako vyžehlená. Po vyrážkach ani stopy, už nemusím používať make-up, iba trosku samoopalováku alebo jemné BB-čko. Velmi dlho som sa trápila, skúšala všetko možné, všetky možné sera a prípravky z lekárne aj z webu... až toto jediné pomohlo, vyrážky sa mi uuuplne prestali robiť. Používam každý 2. deň na večer, vôbec ma to neštípe, ani nemám reakciu.
    Kopie recenze od Lucia S. z notino.sk
    20. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Spolu s ostatnými produktami, s ktorými toto sérum používam, pôsobí na moju pleť blahodárne. Výrazne menšia tvorba akné (skoro žiadna), rýchlejšie hojenie, zdravšie vyzerajúca vyživená pleť. Príjemná konzistencia, radšej nanášať menej ako viac. Dlho vydrží. Som s ním veľmi spokojná.
    Petra D.
    15. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Sérum je opravdu skvělé. Mám smíšenou (spíše mastnou) pleť se sklony k akné. Sérum používám každý den a pleť je výrazněji čistší a také zklidněná. Rychle se vsákne. Nijak výrazně nevysušuje. Není parfemované. Rozhodně doporučuji. Bonusem je i skvělá cena.
    Lucie
    14. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Jeden z TOP produktov.. pouzivam ho namiesto kremu na noc a cez den, ked ostavam doma (s kremom spolu to uz bolo vela na moju plet). Krasne zmatnuje moju mastnu plet, nestipe, odstranuje akne a aj ked je moja plet citliva, tak na toto serum reaguje super. Nevysusa. Malo veci skutocne zabera na moju plet, ale toto je pre mna top produkt.
    Kopie recenze od Anita z notino.sk
    9. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?