Přejít na hlavní obsah
Revolution Skincare Pink Clay detoxikační pleťová maska

Recenze Revolution Skincare Pink Clay

detoxikační pleťová maska

Bojujete s ucpanými pleťovými póry? Detoxikační pleťová maska Revolution Skincare Pink Clay obsahuje výtažek z mořských řas a vilínu, které pomáhají hydratovat a zklidnit problematickou pleť. Díky obsahu růžového jílu tato maska absorbuje přebytečný kožní maz, odstraňuje nečistoty a podporuje přirozeně zářivý tón pleti.

214s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Bojujete s ucpanými pleťovými póry? Detoxikační pleťová maska Revolution Skincare Pink Clay obsahuje výtažek z mořských řas a vilínu, které pomáhají hydratovat a zklidnit problematickou pleť. Díky obsahu růžového jílu tato maska absorbuje přebytečný kožní maz, odstraňuje nečistoty a podporuje přirozeně zářivý tón pleti.

Koupit

Revolution Skincare Pink Clay recenze16

4.5
13
3
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Redukuje póry. Nevysušuje.
    Aneta
    11. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dobrá jemná maska, jednoduché nanášanie. Pleť je po maske hebká. Avšak netreba očakávať od toho mega efekt.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    29. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Moc příjemná na pleti. Nevysusuje, hezký pleť vypne a odmastí. Mohu doporučit.
    Ilona F.
    31. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. vyborna precistujuca maska, krasne vonia, vyborne sa nanasa
    Kopie recenze od biancaprincipesssa z notino.sk
    11. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Maska sice nevysušuje, ale taky nic nedělá. Já nevím, podle mě žádný rozdíl... mám u sebe i levnější, ale fungující masky
    Anna
    25. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Parádní maska, splňuje vše, co od ní člověk čeká.
    Iva W.
    4. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. +jemná +NEVYSUŠUJE +rýchlo zaschne +pekne vonia +dobre sa rozotiera +vyzerá, že dosť dlho vydrží -trošku zle sa zmýva, ale to je pri clay maskách klasika = odporúčam zmyť ju navlhčeným malým uteráčikom
    Kopie recenze od Rebeka z notino.sk
    4. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Maska ma príjemne prekvapila. Čakala som, že mi vysuší pleť, ale už pri zmívaní som cítila, že je pleť pleť napnutá a hydratovaná. Neviem či zrovna detoxikuje pleť a čistí ju do hĺbky, no niečo určite robí. Je však parfumovaná, čo by naozaj nemusela byť.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    17. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Maska je úžasná. Hezky voní a nanášení je velice jednoduché, stačí málo takže určitě vydrží dlouho. Trpím na akné a na atopický ekzém v okolí nosu a obočí, po masce mám pleť příjemně hebkou a nemám tam žádnou odloupanou kůži. Co se týče akné tak po vícero užití mi hezky zmizelo, hezký to zklidnilo pokožku a nemám ani žádná rudá místa. Doporučuji !
    Martina V.
    6. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Maska hezky voní. Má krémovou konzistenci, jen když trochu uschne, začně pleť jemně svědit, ale to jsem měla se všemi maskami, které obsahovali jakékoli uhlí. :)
    Anet
    20. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Pomer cena kvalita naozaj skvela
    Kopie recenze od Lucia C. z notino.sk
    9. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Pleť je po ní jako znovuzrozená!
    Martina Š.
    31. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Poměr cena/výkon je přijatelný.. pleť je na dotyk hebká. Rozhodně stojí za zkoušku.
    Ludmila P.
    29. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. .
    don´t c.
    24. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. príjemná textúra a celkom dobre vyčistila pleť a osviežila
    Kopie recenze od mačka7 z notino.sk
    20. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Opravdu příjemně mne překvapila, za tu cenu je skvělá...
    Kristýna
    23. června 2019
    Byla recenze užitečná?