Přejít na hlavní obsah
Revolution Skincare Niacinamide Mattify matující denní krém

Recenze Revolution Skincare Niacinamide Mattify Mattify Boost

matující denní krém

Matující denní krém Revolution Skincare Mattify Boost Niacinamide přináší efektivní řešení pro mastnou pleť s nežádoucím leskem. Jeho složení s příměsí niacinamidu bojuje proti nadměrné produkci kožního mazu a stahuje rozšířené póry.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Matující denní krém Revolution Skincare Mattify Boost Niacinamide přináší efektivní řešení pro mastnou pleť s nežádoucím leskem. Jeho složení s příměsí niacinamidu bojuje proti nadměrné produkci kožního mazu a stahuje rozšířené póry.

Koupit

Revolution Skincare Niacinamide Mattify recenze20

4.4
24
6
4
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Zmatňujúci efekt vidieť takmer okamžite, krém sa rýchlo vstrebe, nezanecháva mastný film a dobre na ňom drží púder. Jediným mínusom je trochu nepríjemná vôňa, ale tá je rýchlo preč.
    Lucia J.
    17. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Didn't enjoy the mattifying effect and the smell isn't pleasant .
    Dalma
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. opravdu zmatňující, rychle zasychá, nemastí.
    Kristýna
    6. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Krém je ľahký, príjemný, nevonia, ale výsledok ...sa nedostavil. :)
    Kopie recenze od Dominika R. z notino.sk
    7. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Opravdu matuje
    Adriana
    9. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Krém ako taký nie je zlý, mojej pleti ale nevyhovoval
    Kopie recenze od Romana M. z notino.sk
    23. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. No, ja neviem teda, ale podľa recenzií mám pocit, že som dostal iný krém. :D V podstate zlý nie je, je veľmi ľahký, vstrebe sa, nie je mastný, ale že by moju pleť zmatnil povedať nemôžem. Po pár hodinách cítim, že moja pleť začína byť mastná. Po prečítaní recenzií som čakal niečo viac.
    Kopie recenze od Dávid z notino.sk
    24. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Zatiaľ najlepší zmatňujúci krém ktorý som mala. Už ho používam cca rok a stále som s ním spokojná. Je veľmi príjemný a bez parfumácie. Určite odporúčam na mastnejšiu pokožku :)
    Kopie recenze od Alexandra M. z notino.sk
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvelý na problematickú, mastnú pleť, zmatní, ukľudňuje pleť, pleť je zmatnená ale nie vysušená.
    Kopie recenze od Samira K. z notino.sk
    15. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Mám citlivou smíšenou pleť a chtěla jsem tento krém zkusit na zmatnění zóny T. Bohužel jen pár sekund po natření mi zrudla pleť, krém hrozně pálil a musela jsem si jej okamžitě smýt vodou. Pro citlivou pleť rozhodně nedoporučuji.
    Radka
    8. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Zmatňuje, ale nie na dlho. Keď sa potím, mastnie mi pleť a vydrží ani nie hodinu. Keď som ok, vydrží aj 2-3 hodiny. Po aplikácii na pleť ju akoby stiahne a nie je to pre mňa veľmi príjemný pocit. Cena nie je vysoká, ale viac nekúpim.
    Kopie recenze od Zuzana J. z notino.sk
    4. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Krém naozaj matuje (mam mastnú pleť s porami, ktorú máločo skroti). Jedine, co mi trochu vadí je to, že krém nemá žiadnu vôňu, uprednostnila by som nejakú sviežu parfumaciu. V každom prípade spĺňa to, čo sľubuje. Dobre sa naň dáva make up a rýchlo sa vpija do pleti.
    Kopie recenze od Magdalena B. z notino.sk
    11. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Nesedl mi. Ucpával mi póry a celkově jsem měla na pleti nepříjemný pocit. Používám jej ale když se v průběhu dne lesknu,na make up jak je psáno v textu a to zmatní hned :)
    Petra H.
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. používam ho ráno a naozaj zmatňuje po celý deň, rýchlo sa vsiakne
    Kopie recenze od Kat z notino.sk
    7. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Krém je úžasný pre moju veľmi mastnú plet. Odporúčam ✔️
    Kopie recenze od Iveta z notino.sk
    11. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Super denný krém na lesklú, mastnejšiu pleť. Používam ho v kombinácií so sérom Revolution Skincare Niacinamide 15% a fakt to robí zázraky s problematickou pleťou. Je čistejšia a jemnejšia a vďaka krému sa neleskne, ale napriek tomu ostáva hydratovaná celý deň. Maximálna spokojnosť.
    Kopie recenze od Zuzana M. z notino.sk
    10. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Matuje, rychle se vstreba, nevysusuje. Voní jako čerstvé orezana tužka.
    Mia
    21. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. skvělý na denní nošení, není mastný, opravdu matuje, ale nevysušuje. Od této značky mám více produktů a jsem maximálně spokojená!
    Tea
    21. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvely krem, zmatnuje, nezmastnuje. Vonu nema divnu, ako tu bolo uvedene, nema totiz ziadnu, je bez parfumacie, netreba a nie je co na nom ovoniavat :D
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    16. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Jsem ráda, že krém obsahuje niacinamid, který je pro pleť opravdu velmi prospěšný. Krém pleť hezky zmatní, ale nevysuší, což je pro mě důležité kritérium. Uvažuji také nad tonikem od stejné značky. :)
    Helča
    14. října 2020
    Byla recenze užitečná?