Přejít na hlavní obsah
Revolution Skincare Ceramides hydratační pleťový krém s ceramidy

Recenze Revolution Skincare Ceramides

hydratační pleťový krém s ceramidy
-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit
Koupit

Revolution Skincare Ceramides recenze10

4.5
9
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. mam suchou plet a prijde mi dost fajn. Rada ho nanasim rano pred makeup, plet neni lepiva. Ma velmi dobre slozeni. Ale ted mi zacal vice ryhovovat krem od Revuele.
    Eliška L.
    24. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Moc se mi líbí finish. Nelepí se mi obličej a krém je bez parfemace, takže nehrozí, že by člověku nesedla vůně. Krém je hustší, ale na mojí smíšenou pleť sedí. Složení je za mě také fajn. Balení je obří.
    Natálie P.
    10. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Mám suchou pleť a tento krém velmi dobře hydratuje, přitom nemastí. Dětem jsem s ním mazala i suché rozpraskané nosy po rýmě a krásně rychle se jim hojily.
    Veronika K.
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vyborny krem, zanechava plet hodvabne jemnu. Len ta tuba v ktorej je sa po case zle vytlaca, ten plast je hrubsi.
    Kopie recenze od Ivona z notino.sk
    23. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Krém jsem si koupila, protože mi docházel předešlý a musím říct, že pro mě není. Krém je hutný a na mé pleti těžký. Nejspíš to je tím, že je na suchou pleť a toho jsem si nevšimla ;) (mám smíšenou). Pleť se mi zhorší hned druhý den, nejspíš bude dobrý na zimu. Určitě vyzkouším, protože jinak je textura opravdu skvělá.
    Petra
    30. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Naprosto vynikající poměr cena/výkon. Určitě budu kupovat opakovaně.
    Tereza M.
    6. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Super krém na tvár. Mám mastnú pleť je akurát hydratačný nezanecháva mastný film neupcháva póry. Je s ním spokojný aj priateľ ktorý má pleť suchú a citlivú. Kupujeme opakovane.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    31. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. DObre hydratuje, ale bohuzial strasne upchava pory, takze ja ho uz len na nohy pouzijem
    Kopie recenze od Eva Š. z notino.sk
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Velké balení, krém je skvělý.
    Michaela S.
    1. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Používám cca měsíc na noc, vyhovuje mi. Takové cruelty free Cerave.
    Eva
    4. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze