Přejít na hlavní obsah
Revlon Cosmetics ColorStay™ dlouhotrvající make-up pro normální až suchou pleť

Recenze Revlon Cosmetics ColorStay™

dlouhotrvající make-up pro normální až suchou pleť

Ať už na vás během dne čeká jakkoli náročný program, na make-up Revlon Cosmetics ColorStay™ se můžete zcela spolehnout. Dokonale splyne s pletí a vydrží bezchybný po celých 24 hodin. Váš perfektní vzhled bude v bezpečí před otěry a vaše pleť zároveň chráněna před slunečními paprsky.

Koupit

Ať už na vás během dne čeká jakkoli náročný program, na make-up Revlon Cosmetics ColorStay™ se můžete zcela spolehnout. Dokonale splyne s pletí a vydrží bezchybný po celých 24 hodin. Váš perfektní vzhled bude v bezpečí před otěry a vaše pleť zároveň chráněna před slunečními paprsky.

Koupit

Revlon Cosmetics ColorStay™ recenze20

4.4
55
9
4
3
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mam zmiesanu plet, lica skor suche a je vyborny. Neskutocne prirodzeny vzhlad, krytie ma stredne, ale da sa pekne navrstvit. Odtien 150buff by mal byt vhodny na svetly olivovy podton pleti. Urcite skusim aj verziu na zmiesanu plet.
    Kopie recenze od Radena.ma z notino.sk
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. nejhorší make up... nedoporučuji
    Kristyna
    1. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. S výrobkem jsem velice spokojená, dokonce jsem si chtěla objednat ještě jeden v jiném odstínu, ale vy jste jej tak moc zdražili před vánocemi, že i s tou trapnou 15 procentní slevou to bylo přepísknuté.
    Martínková J.
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Za mě bohužel ne. O svou pleť se starám a pečlivě ji hydratuji a toto opravdu není na normální až suchou pleť. To, že je tekutější by mi vůbec nevadilo, ale dělá šupinatý celý obličej a můžete se snažit, jak chcete..je to akorát na odlíčení a použít cokoliv jiného.
    Veronika P.
    21. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Objednala som si tento makeup na základe pozitívnych recenzii. Je naozaj skvelý, pekne splynie, necítiť ho na pleti. Mám zmiešanú pleť, mastnú T zónu. Mne tento makeup sadol, aj ked píšu na normálnu až suchú. Už mám dosť matných tvári a toto bola správna voľba pre vytvorenie krásneho efektu :) Odporúčam.
    Kopie recenze od Lenka B. z notino.sk
    15. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Tomuto mejkapu sa v komentároch krivdí. Mala som ho asi rok doma, nepoužívala, pretože robil šupinky a kryl až príliš. Až potom som prišla na to, že mejkap nie je zázrak, ktorý zvládne všetko sám :) Večer si dám v sprche peeling pleti (Neutrogena hydra), na noc poriadny krém, ráno mám pleť ako dieťatko. Ľahká vrstva gélového primeru NYX a na to hubkou (!) tenučká vrstva Revlonu - výsledok je pleť ako z photoshopu. Dokonca aj na večne šupinatom nose. Takže slečny, kto má problém s mastnými šupinami, chce to peeling a hydratovať, hydratovať, hydratovať :) stojí to za to. Kladne hodnotím, že 150 Buff je skutočne neutrálny, svetlohnedý podtón, nič oranžové ani ružové.
    Sey F.
    14. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Objednala som si naslepo, používala som lancome ale môžem fakt povedať ze sa mu vyrovná... Dokonca som trochu viac spokojnejšia s týmto. Super
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Urcite za mna top make up kupeny nedavno a super kryje bez toho aby na tvari spravil masku moja plet s rosaceou a popraskanymi cievkami som fakt velmi milo prekvapena a hlavne som presne trafila odtien pouzivam aj podklad. bazu pod makeup
    Kopie recenze od Marcela D. z notino.sk
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Výborný make-up
    Kopie recenze od Nikol z notino.sk
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Veľmi dobrý na suchú pleť, nezanecháva šupinky, nevyzerá ako maska. Dlho vydrží, nevpíja sa. Dobrá krycia schopnosť.
    Kopie recenze od Jana V. z notino.sk
    31. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Nakupujem pravidelne. Vyhovuje mi odtieň, ako aj kvalita.
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    14. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. pre mňa najlepší make up, kupujem opakovane. odtieň 150 buff mi sadol perfektne, vyhovuje mi jeho krycia schopnosť, výdrž a celkový finiš. vyskúšala som už neskutočné množstvo kvalitných makeupov (lancome, dior, vichy, la roche, loreal, NYX, maybelline,max factor, dermacol...) ale s týmto som úplne že najviac spokojná.
    Kopie recenze od Mária T. z notino.sk
    10. května 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. Výborný make-up na suchú pleť
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    3. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. s výrobkem jsem spokojená,dobře kryje a roztírá se
    ala
    21. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Za mě žádná sláva, znám lepší.
    Hana R.
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Na mojí citlivou a suchou pleť se nehodí. Zvýrazňuje suchost a zalezá do pórů. Navíc moji pleť draždí. Musela jsem vyhodit.
    Kristýna J.
    20. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Za mě super, mám suchou pleť, ale s použitím báze není jediný problém, že by mi zvýrazňoval šupinky jako jsem četla níže. Krásně sjednotí pleť. Odstín 110 mi sedí perfektně na mojí světlé pleťi. Už kupuju podruhé a určitě ne naposledy, jiný make-up už hledat nebudu.
    Půďa
    30. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Je skvely
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    9. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Makeup to není špatný,ale stále nesplnil to, co od makeupu očekávám. Přesto, že je určen pro suchou pleť,tak zvýrazňuje šupinky,což mi tolik nedělá ani makeup určen pro mastnou pleť. Občas mám pocit,že flekatí, ale dobře se s ním pracuje a neoxiduje. Za tu cenu si myslím,že fajn pomocník, který má pár chybiček. Odstín 180 je trošinku do oranžova, ale po zapracování se pleti opravdu přizpůsobí.
    Veronika
    24. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Make up je výborný, ráno nanesiem, večer skoro takisto vyzerá, je dlhotrvajúci, keď sa aj zafixa púdrom alebo fixaterom, ani odlicit sa normálne nedá a pritom je jemný(nanášanie vlhkou hubkou) nevyzerá ako masja, ale úplne prirodzene... Ja miešam dve odtiene, tak mi vyjde farba akú potrebujem Obchod odporúčam taktiež, veľmi rýchle dodanie, az som sa prekvapila, že už?! 🤣
    Kopie recenze od Marika z notino.sk
    28. května 2021
    Byla recenze užitečná?
    |