Přejít na hlavní obsah
Revlon Cosmetics ColorStay™ dlouhotrvající matující make-up pro mastnou a smíšenou pleť

Recenze Revlon Cosmetics ColorStay™

dlouhotrvající matující make-up pro mastnou a smíšenou pleť

Testovaný životem – kultovní make-up Revlon ColorStay™ s vámi udrží krok, ať se vám do cesty připlete cokoli. Speciální složení přináší dokonalé sjednocení pleti, matný finiš a ochranu, a to po celý den.

Koupit

Testovaný životem – kultovní make-up Revlon ColorStay™ s vámi udrží krok, ať se vám do cesty připlete cokoli. Speciální složení přináší dokonalé sjednocení pleti, matný finiš a ochranu, a to po celý den.

Koupit

Revlon Cosmetics ColorStay™ recenze20

4.4
142
27
8
9
15
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nemastný mejkap ktorý si poradí s vašou T zónou. Odtieň Buff je krásny akoby sivý, škoda že Sand Beige nie je viac neutrálny, na mne oxiduje dooranžova (som letný typ, špinavý blond). Nevadí, pridám si kvapku modrého pigmentu a bude mi akurát.
    Amanda
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. hľadala som náhradu za make up rimmel a tento je super, som spokojná 👍
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    13. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. vyhovuje
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Top makeup pre mastnu plet. Este ziadny mi nevydrzal cely den. Tie ktore kupujete online a neviete sa rozhodnut ktory odtien tak ak ste brunety urcite sand beige- velmi neutralny odtien. Poradila mi ho vo fann predavacka ktora je tiez bruneta a sedi skvele. Akurat lutujem ze tam som ho nepoznala skor a kupovala makeupy plne olejov z drogerie.
    Kopie recenze od Grétka z notino.sk
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Najlepší makeup!! Odtieň 150 Buff má asi najkrajší odtieň pre svetlú pleť, vyzerá veľmi prirodzene. Na zmiešanej/mastnej pleti vydrží celý deň a krásne kryje.
    Kopie recenze od Petra B. z notino.sk
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. pro mě nejlepší make up na mastnou pleť, nelesknu se. Jsem světlý typ a 310 je pro mě ideální odstín na jaro a podzim
    Lucie V.
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Mam mastnu plet s obcasnym akne a tento make up ma nikdy nesklamal. Dobre kryje akne,krytie je budovatelne. A po zapudrovani vydrzi naozaj dlho doslova od rana do vecera. Naozaj odporucam :)
    Kopie recenze od Lucia J. z notino.sk
    28. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Spokojnosť. Kupujem pravidelne. Mením iba odtieň.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    2. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Výborné pre moju zmiešanú pleť, kryje dobre už pri prvom nanesení, ale je možné vrstviť pre vyššie krytie. Dlhotrvácny, odtieň taktiež super sedel. Ja som spokojná, sadnúť nemusí samozrejme každému..
    Kopie recenze od Mel z notino.sk
    8. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Výborný na zmiešanú pleť, mám veľmi svetlý studený odtieň pleti a 110 Ivory mi dosť dobre sadol. Je veľmi tekutý, vhodná kombinácia s heimish hubkou na makeup, ktorá po navlhčení krásne zapracuje make up do pokožky (bez fľakov, šmúh a viditeľnej textúry). Pomer kvalita a cena naozaj 100%tný produkt.
    Kopie recenze od Jessica z notino.sk
    12. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. jeden z najlepších make upov ake som mala. Dobre sa sním pracuje, nezalieza do vrások, na pleti je lahučký takze nemate pocit nejakej masky a dlho vydrží. Pre mastnú plet určite top.
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    9. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Výborný, kupuji si ho opakovaně, cena rovněž výborná
    Eva
    24. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Naj top make up na svete.
    Kopie recenze od kika z notino.sk
    23. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Poměr cena/výkon je skvělá. Pleť hezky sjednotí a opravdu matuje.
    Lucie Š.
    1. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Zatiaľ najlepší makeup, aký som mala. Mám mastnú pleť so sklonom k akné, širokým pórom a čiernym bodkám. Makeup pekne kryje a zmatňuje pleť, nevysušuje ani nenechává olupkanú suchú pokožku napr. v okolí nosa. Vydrží celý deň. Mala som odtieň Vanilla. Mám svetlejší typ pleti, ale v zime už si ho budem miešať so svetlejším odtieňom. Za mňa veľká spokojnosť + cena je tiež fajn.
    Kopie recenze od Patrícia z notino.sk
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Pěkně sjednotí pleť, skvěle kryje, pleť vypadá naprosto přirozeně
    Marie
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Úžasný makeup. Dobře kryje, sjednocuje, má skvělou výdrž, ale co hlavně po nanešení nemám hned za pár hodin úplně mastnou pleť jak u ostatních makeupů, ale pokožka je matná téměř až do večera.
    Karolína
    7. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Pomer cena/kvalita veľmi dobrý. Pripomína mi Estee Lauder double wear light. Krycia schopnosť stredná, po nanesení nezanecháva pocit "masky" na tvári. Trošku slabšia trvácnosť počas teplývh letnývh dní. Farebne mi sadol.
    Kopie recenze od Lucia S. z notino.sk
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Makeup používám již roky, a je poměrem cena výkon úplně TOP. Kryje krásně, mě vydrží téměř celý den.. Ovšem nyní poprvé jsem si jej objednala z NOTINA, konzistence je úplně jiná, horší, než na jiných eshopech, než ta na kterou jsem zvyklá.. doporučuji tedy makeup, ale nakoupit jinde :-)
    Andrea M.
    12. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Používám krátce, konzistence mi vyhovuje, pumpička umožní nanést množství dle Vašeho přání. Jen trochu špiní oblečení. Nosím šátky a s těmi světlými je pak problém.
    Radka H.
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze