Přejít na hlavní obsah
RevitaLash Advanced Lash Serum sérum na řasy

Recenze RevitaLash Advanced Lash Serum

sérum na řasy

Nádherně dlouhé a silné řasy s dechberoucím objemem nemusí zůstat pouhým snem.  Kondicionér RevitaLash Advanced poskytne křehkým a suchým řasám luxusní péči, která je vyživí a již během 3–8 týdnů je viditelně posílí.

2 371s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Nádherně dlouhé a silné řasy s dechberoucím objemem nemusí zůstat pouhým snem.  Kondicionér RevitaLash Advanced poskytne křehkým a suchým řasám luxusní péči, která je vyživí a již během 3–8 týdnů je viditelně posílí.

Koupit

RevitaLash Advanced Lash Serum recenze20

4.0
22
4
1
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Používala jsem 2x denně přesně podle návodu ale rozdíl v růstu řas nemám žádný! Vyhozené peníze
    Tereza
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Všechno bylo super, řasy vyrostly, ale víčka stmavla a popraskaly mi na nich žilky, takže jsem přestala používat. Řasy se poté velice rychle vrátily do normálu a víčka do roka vybledla. Jen ty popraskané žilky tam zůstanou, dokud si je nenechám lazerově odstranit :)) Takže pokud také trpíte na praskání žilek, tak z mé zkušenosti sérum nedoporučuji.
    ...
    14. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Naprosto super sérum. Váhala jsem zda koupit tak drahé nebo mám koupit levnější, ale sérum mě nezklamalo a FUNGUJE! Řasy doporučuji vyfotit….. už po 2 týdnech jsem viděla změnu a ted po 2 měsících mám krásný dlouhý řasy a v plánu mám lash lifting 🤭
    Kristý
    23. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Ani po více jak pěti týdnech poctivého používání žádná změna a dráždí oči. Oproti tomu sérum jiné značky (Nanolash), které je o polovinu levnější, mělo vždy skvělé výsledky do 4 týdnů. Toto znovu nekoupím, vyhozené peníze, vracím se k původnímu.
    Veronika
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Fakt to funguje. Velky rozdil. Musite pravidelne. Skoro kazdy den :)
    Lucie
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Dobrý přípravek, ale ty řasy vypadají o dost lépe spolu s laminací a barvením. Jsem z Prahy a slečna Code Beauty (můžete najít na instagramu) udělala ty moje řasy tak hezky , že všichni mysleli, že je mám umělé…
    Lenka S.
    30. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. pomáhá a funguje
    Káča
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Zatím jediné účinné sérum na řasy, které jsem vyzkoušela, zkoušela jsem opravdu hromadu sér, ale toto opravdu poměrně rychle asi za 14dní začalo fungovat. Ostatní buď vůbec a nebo za měsíc a neptraná změna, je sice dražší, ale funguje.
    Andrea V.
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Sérum na rast rias u mňa funguje, avšak veľmi mi dráždi oči, takže používam zriedkavo. Skúšala som ho použiť aj na obočie, ale tam mi neúčinkovalo.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    1. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Najhorsie serum ,ake som kedy mala ,vypadali mi mihalnice ,ostala som bez ,katastrofa ,nikdy viac
    Kopie recenze od Ss z notino.sk
    7. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Riasy sice narastu, ale sposobuje mi to zapal okrajov viecok a upchavanie mazovych zliaz. Moze to sposobit suche oko a zapaly spojoviek. neodporucam zenam so zapalmi viecok
    Kopie recenze od Kamila z notino.sk
    24. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Sérum funguje, asi po mesiaci používania bolo vidieť výsledky. nikdy som nemala také dlhé a pevné riasy. Odporúčam.
    Kopie recenze od Alexandra z notino.sk
    8. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Super
    Michaela K.
    6. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. zkoušela jsem levnější i dražší séra na řasy a nic mi nefungovalo dokonce z jednoho mi začaly i řasy padat, ale tohle sérum je fakt super, hezčí řasy jsem nikdy neměla, je sice dražší ale vyplatí se
    Klára
    6. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Dle mého, jediné sérum na řasy, které opravdu funguje !
    Jitka C.
    1. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Nefunguje! Sérum používám již přes rok a půl. Po prvním seru jsem neviděla žádné výsledky. Koupila jsem ho ale na Notinu, což není autorizovaný prodejce Revitalash, tak jsem si koupila přímo v prodejně Revitalash. Ani druhé sérum vůbec nefungovalo. Rasy se vůbec nezměnily, používala jsem každý den a výsledek absolutně žádný.
    Aneta
    2. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Opravdu skvělá věc, škoda, že jak ji člověk přestane používat jde to znát, ale i tak za mě úžasná věc hezčí řasy jsem dlouho neměla!
    Andrea O.
    26. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Absolutne skvele fungujici serum. Jsem prototyp nepravidelneho uzivatele, ktery je rad, kdyz si vzpomene jednou za 3 dny. Pred koupi jsem byla 2x na laminaci a vysledkem byly ridke a nasledne i vypadavajici rasy a efekt laminace byl kratkodoby. S pouzivanim sera jsem byla opravdu skepticka, nicmene i pres muj zpusob “pravidelne” aplikace jsou vysledky evidentni. Az si obcas rikam, jestli ty rasy nejsou az moc :))) Je to masakr a opravdu to (na me) funguje a zadna alergicka reakce. Proste pecka :)
    Jana D.
    10. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  19. Funguje, řasy jsem po něm měla pevnější, u vnějšího víčka narostly i o něco delší. Určitě jim to prospělo. Ale neměla jsem teda žádné obr řasy až k obočí, jak někteří po něm mají. A opravdu jsem ho používala pravidleně každý den ráno, prvně jsem si pro jistotu očistila řasy po noci tamponkem s vodou. Nechala uschnout a pak nanášela.
    Radka
    8. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Sérum vůbec nefunguje. Řasy naopak vypadaly a to co narostlo jsou jen krátké štětinky. Navíc mám víčka těsně u řas nepříjemně zarudlá. Používám cca 3 měsíce dle návodu.
    Stáňa
    1. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?