Přejít na hlavní obsah
Renovality Renohair Maximal tablety pro zdravé a krásné vlasy

Recenze Renovality Renohair Maximal doplněk stravy

tablety pro zdravé a krásné vlasy

Chcete mít krásnější a pevnější vlasy i nehty a zároveň zdravou pokožku? Pak by se vám mohly zamlouvat tablety Renovality Renohair Maximal s vysokým obsahem methioninu a cysteinu. Tyto esenciální aminokyseliny tvoří součást bílkoviny keratinu, základního stavebního prvku vlasů a nehtů. Biotin pak pomáhá k normálnímu stavu pokožky. 

339s kódem 15men
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Chcete mít krásnější a pevnější vlasy i nehty a zároveň zdravou pokožku? Pak by se vám mohly zamlouvat tablety Renovality Renohair Maximal s vysokým obsahem methioninu a cysteinu. Tyto esenciální aminokyseliny tvoří součást bílkoviny keratinu, základního stavebního prvku vlasů a nehtů. Biotin pak pomáhá k normálnímu stavu pokožky. 

Koupit

Renovality Renohair Maximal recenze20

4.7
31
3
3
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Bohužel ani po dobrání se kvalita vlasů nezměnila, spíš naopak. Znovu nekoupím.
    Vendula J.
    12. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Konečně něco co opravdu funguje a na chuť a vůni se dá taky po čase zvyknout
    Adéla
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. opravdu funguje vlasy mi tolik nevypadávají a vidím že mi rostou nové jsem spokojená
    Diana
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Záchrana, opravdu funguje, doužila jsem balení a vidím velké změny jak v kvalitě tak délce
    Veronika D.
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Dobrala jsem balení a musím uznat, že vlasy jsou opravdu pevnější, snad to není jen placebo efekt. Nicméně znovu už nekoupím....chuť je opravdu otřesná a měla jsem fakt problémy to vůbec spolknout, takže kouknu po jiných s lepší chutí.
    Michaela
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. opravdu to funguje! už po měsíci používání jsem viděla výsledek
    Valentyna K.
    3. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Zatím nemohu objektivně posoudit-užívám krátkou dobu🤔🙂
    Lenka N.
    28. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  8. Beru již několikate balení, krásné mi to oživilo vlasy po operaci a začali růst nové ve velkém
    Martina
    16. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. na vlasech výsledky nevidím, ale ta vůně je teda hrozná. :-D
    Barbora R.
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Opravdu fungují, používám asi měsíc a roste mi plno nových vlasů a také míň padají, určitě koupím další balení
    Lucka
    1. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Fungují, po měsíci byly nehty pevnější.
    Mirka Š.
    2. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Vyzkoušela jsem několik doplňků stravy proti vypadávání a pro růst nových vlasů a vše bez efektu. Tento výrobek konečně splnil má očekávání a zachránil mi vlasy. Doporučuji všemi deseti.
    Petra
    21. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Opravdu funguje. Mám nové podrůstky, vlasy mi tolik nepadají (hodně mi prořídly po C19) a rostou rychleji. Účinek se dostavil dost rychle. Dobírám první balení a koupené mám další.
    Marie Ž.
    19. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Jak jsem zde už četla, tak musím uznat, že mají tablety opravdu nepříjemnou vůni, ale to je opravdu jediný mínus. Jinak je potřeba vydržet a brát pravidelně, ale po měsíci a půl jsou výsledky opravdu znatelně vidět. Doporučuji moc, i má kadeřnice mi vlasy chválila, že jsou kvalitní a že mi podrůstá spoustu nových vlasů.
    Lucie
    21. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Píšu recenzi až po měsíci užívání. Vidím totiž výsledky, takže mohu doporučit. Kombinuji s Klorane sérum proti vypadávání a je to silné kombo :-) Je mi přes 40, takže vlasy už mám slabší, respektive měla jsem - teď se zase zdají býti ve formě.
    Věrka
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Vitamíny jsou super - vlasy i nehty jsou parádní, ale mám problém je brát. Hrozně mi smrdí a pokud nenechám prášek chvíli "vydýchat" venku, tak se mi zvedá kufr :D
    Daniela R.
    14. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Vždy jsem měla problém s vypadáváním vlasů. Abych řekla pravdu, tento přípravek používám pouze měsíc a to ani ne každý den a ten rozdíl je dost výrazný. Reálně množství vypadaných vlasů se mi snížilo minimálně o polovinu, jestli ne více. Určitě doporučuji.
    Eliška H.
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. skvele účinný doplnok stravy pre vlasy a pleť. Používam pravidelne. Vlasy mám vyživenejšie a hustejšie, menej sa lámu. Odporúčam
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    12. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. doplňky stravy na podporu růstu vlasů, nehtů a hezké pleti používám pravidelně. Tento je naprosto skvělý! Používám pravidelně s kombinací olejů na vlasy od značky Renovality. Moje vlasy nikdy nebyly krásnější a vyživenější
    Dominika
    12. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Mám už druhé balení. Pozoruji celkové zlepšení kvality vlasů už po prvním balení, vlasy tolik nepadají.
    Lenka
    2. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze