Přejít na hlavní obsah
Renovality Original Series Arganový olej lisovaný za studena pleťový olej pro všechny typy pleti

Recenze Renovality Original Series Arganový olej lisovaný za studena

pleťový olej pro všechny typy pleti

Arganový olej Renovality Original Series dopřeje vaší pleti i pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Arganový olej má výjimečné vlastnosti a patří k luxusním olejům. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů.

Koupit

Arganový olej Renovality Original Series dopřeje vaší pleti i pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Arganový olej má výjimečné vlastnosti a patří k luxusním olejům. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů.

Koupit

Renovality Original Series Arganový olej lisovaný za studena recenze20

4.7
62
3
4
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Pokud se používá pravidelně, tak je to absolutní jednička - pleti je kvalitnější jak na dotek, tak na pohled.
    Alena K.
    21. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. super olej
    Ivana
    10. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Kupuji sama sobě už dlouhodobě a musím uznat, že olej dělá přesně to, co má. Vyživuje nádherně pleť, změkčuje kůži na nohách a vlasy jsou v konečkách hebčí a více vyživené. Tento produkt kupuji i známému a i ten si ho nemůže vynachválit.
    Petra S.
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Dobrá cena
    Jana
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Fantasticky pôsobí na pleť, vyhladzuje vrásky, ľahko sa vstrebáva a moja pokožka už nie je suchá.
    Kopie recenze od Elena z notino.sk
    18. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. S tímto zbožím jsem naprosto spokojená. Horší je to s naposledy dodanou parfémovanou vodou 007 FOR WOMEN. I zde bylo vždy vše dobré, ale při poslední dodávce jsem obdržela balení ze kterého nelze parfémovanou vodu rozprašovat. Nepomohlo žádné prošťuchování ani nic jiného.
    Iva M.
    6. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  7. Arganový olej mi přijde bez vůně, používám ho do délek navlhčených vlasů a kombinuji s olejem Renohair (na horní část vlasů + do stran). Oba oleje nechám působit minimálně hodinu a potom 2x umyji šamponem.
    Kristýna
    22. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Arganový olej od Notina je kvalitní, používám ho pravidelně a vždy jsem spokojená
    Marie R.
    16. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. S olejom som veľmi spokojná, pokožka si ho tiež pochvaľuje....
    Kopie recenze od Maria F. z notino.sk
    25. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Výborný olej, som spokojná, ľahko sa nanáša, kombinujem s inými prípravkami na tvár, používam ho na tvár, vlasy aj ruky, je to univerzál čo mi vyhovuje. Jediná vec čo ma prekvapilo je, že nemá charakteritickú arganový vôňu, je bez arómy ale inak spokojnosť.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    20. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Olej je úplne bez arómy, arganový olej by mal mať jemnú orieškovú vôňu, tento nemá žiadnu. Príde mi to zvláštne.
    Kopie recenze od Ružena T. z notino.sk
    18. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. dala jsem na doporučení a koupila si produkt, který je údajně velmi oblíbený a dobré kvality...peněz jsem litovala v okamžiku kdy jsem si dala kapičku na vlasy, kterým nejen že nepomohl, ale zanechal je extrémně mastné. Produkt je bez jakékoliv vůně a naopak mi přijde, že zavání dost neblaženě. Po přičichnutí a doteku vlasů jsem si řekla, že použití kuchyňského oleje by asi vyšlo nastejno. Nejsem ten typ člověka, který by jen tak psal negativní recenze, na Notinu jsem v minulosti koupila produkty, s kterými jsem byla spokojená...nicméně v době, kdy existuje mnoho lepších produktů, které pěkně voní, nevidím smysl kupovat něco takového. Uvěřila jsem tomu, že marketingově je vydávaný jako “olejíček na všechno“..ale kdyby existoval opravdu dobrý univerzální produkt, nemáme ho dávno všichni doma? :) Další zavádějící informace je ta, že se jedná (myslím že) o olej z Maroka, ale produkt je vyráběný v České Republice...a to provedení je prostě nedovedené do konce jak po stránce složení, funkce, tak i zápachu. Omlouvám se za negativní recenzi, ale po zkušenostech mnoha zahraničních značek, to pro mne bylo velké zklamání .
    Andrea
    7. září 2020
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. arganový olej je kvalitní a není předražený,díky
    Marie R.
    9. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Arganový olej jsem měla od různých značek a řekla bych, že kvalitně jsou na tom všechny podobně, většinou se liší jen cenou. U tohoto mi nevyhovovalo kápátko, takže příště už nezakoupím. Skvělý dávkovač má arganový olej od Victoria beauty, ke všemu je i levnější, takže mám opět jasno.
    Ivana
    26. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Príjemný ľahký olej.Používam ho ako posledný krok večernej starostlivosti po nanesení séra -olej fixuje vlhkosť v pleti. Môže sa primiešať kvapka do make-upu pre glow efekt ; )
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    26. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Nejlepší produkt na obličej, který mám, Pomohl mi s akné. Jen je důležité používat ho v kombinaci s vodou, jinak se nevstřebá.
    Katerina H.
    14. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Arganový olej bych uvítala s dávkovačem místo kapátka, ale to je nejmenší věc, kterou mám jako výhradu. Jinak ho používám 2 roky nejen večer na obličej, ale používám ho i jako regeneraci vlasů. Jsem velmi spokojená.
    Marková
    29. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. veľmi som spokojná
    Kopie recenze od EVA z notino.sk
    17. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Mám stejný problém, jak tady již někdo psal. Olejíček mi přišel dnes, na lahvičce datum výroby 2018, spotřebujte do srpen 2020 a voní mi opravdu nepříjemně. Nemám s tímto olejem předchozí zkušenost, proto nedokážu říct, zda tento zápach je normální. Jinak má olejíček praktický dávkovač.
    Nika
    15. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Arganovy olej používam skoro na všetko. Na vlasy, keď si ich idem fúkať, na plet, ráno si zamiesam pár kvapiek do krému a večer samostatne,plet je hydratovaná a rozjasnená. Používam ho aj na telo, napríklad na suché lakte, kolená...
    Kopie recenze od Hela z notino.sk
    12. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?