Přejít na hlavní obsah
Remington I-Light IPL8500 IPL epilátor na tělo, tvář, oblast bikin a podpaží

Recenze Remington I-Light IPL8500

IPL epilátor na tělo, tvář, oblast bikin a podpaží

Pro pocit sametově hladké pokožky, který trvá. 

Koupit

Pro pocit sametově hladké pokožky, který trvá. 

Koupit

Remington I-Light IPL8500 recenze11

5.0
11
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Doporučuji
    Adéla
    21. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Asi dobrý, ovládání jednoduché, intuitivní. Zkoušela jsem sensitive režim, při záblesku to maličko štípne, ale asi tak jako když si trháte obočí. Při výkonném režimu mě to i bolí - ale asi záleží, jak je kdo citlivý. Co je fajn, tak kůže není po ošetření nijak podrážděná ani citlivá, proste jako by se nic nedělo. Na výsledek si ještě počkám, ale zatím moc dobrý.
    Marie
    21. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Od značky Remington už mám pár vecí, s ktorými som veľmi spokojná a teraz po vyskúšaní epilátora ma značka znova nesklamala. Pomer cena/výkon je vážne super, kúpite aj drahšie epilátory, jeden som aj vyskúšala od kamarátky a tento je oveľa lepší. Párkrát som epilátor použila na celé telo a chĺpky už skoro nerastú. Za mňa must have produkt!!! :)
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    16. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Epilátor používam už nejaký čas na celé telo a musím povedať, že výsledky už vidím. Chĺpky rastú menej a pokožka je hladšia. Som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    13. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. IPL epilátor som si hneď zamilovala. Jednoduchá, dlhodobá a bezbolestná epilácia. Samozrejme výsledky nebolo vidieť hneď, ale po po pár použití áno.
    Kopie recenze od Mia z notino.sk
    29. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. IPL epilátor skúšam prvýkrát a zatiaľ som nadšená. Používam len krátko, takže zmeny zatiaľ nepozorujem, ale určite ho budem používať aj ďalej. Jediné čo, tak mi chvíľku trvalo, kým som prišla na to, ako sa ovláda, ale teraz už to ide ľahko.
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Jednoduchá a dlhodobá epilácia, cez leto som nemusela vôbec riešiť. Spočiatku chvíľu trvalo kým som sa s epilátorom zžila a aj samotné ošetrenie bolo zo začiatku dlhšie, ale teraz naň nedám dopustiť.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    22. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Spočiatku som bola k IPL skeptická, ale teraz som rada, že ho mám. Už po pár použitiach bolo chĺpkov oveľa menej a v niektorých miestach dokonca vôbec. Aplikácia je síce trochu dlhšia, ale z dlhodobého hľadiska sa oplatí.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    16. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Ostatní IPLka, co jsem zkoušela, jsou fakt slabý odvar. Díky silnému výkonu nemusím depilaci opakovat tak často a vydrží podstatně déle a epilace je rychlejší. Navíc cena je podstatně nižší.
    Míša
    4. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Jsem fakt mile překvapena, jak dlouho epilace vydrží :) minulé léto jsem to v podstatě nemusela řešit. Celý proces sice chvilku zabere, ale stojí to rozhodně za to a ušetří to potom hromadu času :) epilátor máme navíc společně s mamkou, takže cenově to není tak hrozné.
    Danča
    2. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Po předchozí zkušenosti s IPL epilátorem jsem tomu už moc nevěřila, ale Remington opět nezklamal :) Poměr cena/výkon je úplně jinde oproti konkurenci. Stačilo pár opakování a teď celou letní sezónu nemusím chloupky řešit, za mě značka ideál :)
    Majka
    30. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek