Přejít na hlavní obsah
Regina Placenta jemné pleťové tonikum

Recenze Regina Placenta

jemné pleťové tonikum

Tonizační přípravek Regina Placenta pomůže dočistit, zharmonizovat a osvěžit vaši pleť.

Koupit

Tonizační přípravek Regina Placenta pomůže dočistit, zharmonizovat a osvěžit vaši pleť.

Koupit

Regina Placenta recenze18

4.6
15
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Ideální pro dočištění pleti bez rizika vysušení nebo podráždění. A moc se mi líbí ta příjemná jemná vůně. Ráno ho někdy používám k vyčištění pleti úplně samostatně (žádný čisticí gel/pěna) a stačí to.
    Hanka
    15. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Hrozně příjemné tonikum. Vůbec nedráždí ani citlivou pleť, hezky ji dočišťuje a zároveň i hydratuje.
    Bára
    14. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Krásně pleť dočistí a zanechá čistou na další kroky v mojí rutine :)
    Ivana
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Moc příjemné tonikum, je vhodné i pro citlivou pleť, hezky dočistí a zároveň vůbec nevysušuje. Super
    Jana
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Vyhovuje mé citlivé pleti, nedráždí mě a neštípe, dobře dočistí pleť.
    Gabika
    6. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Hodně rychle absorbuje, hrozně pěkně voní. Za mě úplně top strop produkt. :)
    Klára
    5. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Kvalitní výrobek, pleť rychle absorbuje produkt, podporuje vstřebávání následné aplikace pleťové péče. Nedráždí pleť.
    Olina
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Tonikum pleť hezky čistí a vyživuje, nedráždí ji, pleť je klidná. Má příjemnou parfemaci.
    Michaela
    29. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Používám na dočištění po nošení makeupu a mohu doporučit, velmi lehké nedráždivé tonikum
    Erika H.
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Tonikum je velmi lehké a moji citlivou pokožku vůbec nedráždí.
    Eva V.
    21. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Používám v kombinaci s čistícím mlékem večer. Pleť je po použití těchto dvou přípravků krásně vyčištěná, zklidněná. Vůbec pleť nedráždí.
    Ivana
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. příjemné tonikum, který se pěkně vstřebá do pleti
    Lenka
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Nezanechává takovou tu mazlavou vrstvu po použití a to je prostě super, za mě určitě ano
    Anetka Z.
    19. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Na večer po odlíčení pleti, použiju ještě toto tonikum, které pleť dokonale dočistí. Zároveň zklidňuje pleť a nechává ji hebkou.
    Sabča J.
    15. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. tonikum používám jako finiš na svou večerní rutinu. Odstraní zbytky make-upu a pleť zklidní a hydratuje. Jsem velmi spokojena :)
    Mirka
    14. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. jemné čistící tonikum, které používám každý den jako součást večerní rutiny. Je opravdu jemné k pokožce a nedráždí ji ani nevysušuje, jsem maximálně spokojena.
    Lea
    13. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Regina moc příjemně překvapila. Dlouho jsem znala jen jelení lůj, ale tato řada se povedla. I obaly jsou designově moc hezké. Tonikum mi vyhovuje, je opravdu jemné a hydratační
    Erika H.
    13. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Nejlepší tonikum, které jsem kdy měla. Nevysušuje pokožku a to složení TOP!
    Klára
    19. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?