Přejít na hlavní obsah
Regina Placenta pomáda na rty s regeneračním účinkem

Recenze Regina Placenta

pomáda na rty s regeneračním účinkem

Poznejte posilující a ochranné účinky placentárního výtažku, který ukrývá pomáda na rty Regina Placenta. Pokožku i rty zvláční a pomůže je ochránit před nepříznivými povětrnostními vlivy či mrazem. Také poskytne vítanou úlevu od suchých a popraskaných rtů díky obsahu pečujícího lanolinu a hovězího loje. Vaše rty budou po aplikaci krásně jemně a při pravidelném používání i důkladně zregenerované.

45s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Poznejte posilující a ochranné účinky placentárního výtažku, který ukrývá pomáda na rty Regina Placenta. Pokožku i rty zvláční a pomůže je ochránit před nepříznivými povětrnostními vlivy či mrazem. Také poskytne vítanou úlevu od suchých a popraskaných rtů díky obsahu pečujícího lanolinu a hovězího loje. Vaše rty budou po aplikaci krásně jemně a při pravidelném používání i důkladně zregenerované.

Koupit

Regina Placenta recenze20

4.6
34
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Je tedy pravda, že v drogerii je pouze asi za 49 Kč. Jinak kvalita dobrá, ale Notino to má předražené.
    Maty
    22. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. za stovku? si děláte pr*el ne?
    cojetipotom
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Top🩷🩷🩷
    ANDREA
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Oprandu asi top nejlepší, zatím jsem nepoznala lepší
    Miroslava
    2. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Nemá chybu,rty krásně zjemní a hezky voní
    Ingrid
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Mám hodně suché rty a toto je jediný balzám prodávaný v klasických drogerkách který mi opravdu pomáhá.
    Adel
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. nejlepší balzám na rty používám leta
    Zdeňka P.
    5. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Nejlepší luj, který jsem měla je jednoznačně tento! Hydratuje, voní a nezamechává bílý povlak na rtech, jako ostatní. Vždycky nemusí být drahé kvalitnější.
    Andrea
    24. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento balzám je naprostou klasikou! Používám ho několik let a nenahradila bych ho. Rty jsou po něm hydratované především v podzimních a zimních dnech.
    Anna
    10. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Taková klasika, která nesmí doma chybět. Používám na rty nebo i na ruce, pokud je mám popraskané.
    Lucie J.
    7. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Super balzám. Všecky produkty od Reginy zbožňuju, jak kvalitou, tak i super vůní. u tohoto balzámu navíc mám odzkoušeno, že funguje líp než jiné.
    Magda
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Blazám výborně hydratuje, když mám popraskané rty, tak si dám na noc silnější vrstvu a ráno jsou rty jako nové.
    Anita
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Placentu používám několikrát za den, dlouho vydrží, hezky voní a hlavně dobře hydratuje. Doporučuji.
    Kamila
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. klasický balzám od Reginy, na který nedám dopustit.
    Týna
    14. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Výborný balzám bohužel tentokrát došly vyteklé
    Ivana
    19. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Nejlepší balzám na rty ever! Nepoužívám už 10 let nic jiného, krásně hojí i opary, záděry, oděrky, pusu popraskanou od větru a tak :)
    Marie H.
    16. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Asi top produkt v mojí kosmetické rutině! Strčí do kapsy i mnoooohem dražší balzámy typu Estée Lauder apod. Tu vůni mám moc ráda, připomíná mi dětství. Mám jich doma aspoň 5 (koupelna, noční stolek, šatna, kabelky...).
    Sára
    26. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. najlepší balzam , jediný ktorý mi nevysušuje pery a vydrží na nich dlho, netreba stále aplikovať, jediné negatívum je cena. v drogérii stojí 1,75e a tu na notine 2,90e. to je teda poriadny rozdiel
    Kopie recenze od anna z notino.sk
    13. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Omnoho lepší balzam ako ktorékoľvek labello. Je mastnejší a tak netreba pretierať "každých 5 minút" :) Vhodný aj pre "citlivky". Odporúčam.
    Kopie recenze od Adri z notino.sk
    28. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Krásná vůně. Rty příjemně zvláčňuje. Kupuji často.
    Lenka O.
    30. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?