Přejít na hlavní obsah
Redken Control extra lak na vlasy se silnou fixací

Recenze Redken Control extra

lak na vlasy se silnou fixací

Mějte tvar svého účesu zcela pod kontrolou. Lak Redken Styling Control Addict dodá vašim vlasům extra silnou fixaci, aniž by je slepil. Rychleschnoucí receptura chrání účes před vzdušnou vlhkostí a zabraňuje nežádoucímu krepatění vlasů. Po aplikaci zanechává vlasy pružné, lesklé a flexibilní.

Koupit

Mějte tvar svého účesu zcela pod kontrolou. Lak Redken Styling Control Addict dodá vašim vlasům extra silnou fixaci, aniž by je slepil. Rychleschnoucí receptura chrání účes před vzdušnou vlhkostí a zabraňuje nežádoucímu krepatění vlasů. Po aplikaci zanechává vlasy pružné, lesklé a flexibilní.

Koupit

Redken Control extra recenze20

5.0
64
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vlasy po použití krepatí méně a jsou příjemně zafixované. Objem 400 ml je super, balení vydrží opravdu dlouho!
    Kamila
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Lak fixuje vlasy úplne skvelo. Nie sú nejako zlepené, čo sa mi stávalo často s inými sprejmi.
    Kopie recenze od Bianka z notino.sk
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Super produkt a příjemně voní :)
    Jana Č.
    4. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Neslepuje a i když bylo poslední dobou venku vlhko, vyžehlené vlasy mi držely! Pecka <3
    Romana J.
    31. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Můj nejoblíbenější lak na vlasy! Neslepuje a účes drží, jak má.
    Kristýna H.
    24. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Bezedné balení, nelepí a hezky voní. Jsem nadšená.
    Elen
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Skvělý lak. Má jednoduchou texturu, nedusí a hezky voní.
    Noemi
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. S týmto lakom na vlasy som spokojná, fixuje mi vlasy a nelepí ich.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    19. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. S tímto lakem jsem spokojená, vlasy zafixuje a nelepí.
    Iva
    19. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Pre mňa jeden z najlepších lakov vôbec. Po použití sa vlasy nelepia a krásne vonia.
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    15. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Naprostá spokojenost, lak vlasy neslepuje, nezatěžuje a účes vydrží celý den.
    Iveta
    15. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Skvělý fixační sprej, který vydrží i v nepříznivém počasí a má lehkou nedusivou texturu. Doporučuji všem.
    Katka
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Tento lak na vlasy skvěle fixuje, přičemž vlasy zůstávají stále přirozené na vzhled, neslepuje je, ani se neobjevují bíle zbytky, jak bývá u laků zvykem. Paráda
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Nejlepší lak na vlasy. Výborně fixuje a dlouho vydrží. Vlasy neslepuje a vypadají přirozeně.
    Alena
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Lak je super, spĺňa čo má. Vyhovuje mi hlavne na uhladený cop, vlasy zafixuje, nikde mi nepoletujú vlásky a účes vyzerá luxusne a upravene
    Kopie recenze od Tímea V. z notino.sk
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Lak je super, splňuje co má. Vyhovuje mi hlavně na uhlazený culík, vlasy zafixuje, nikde mi nepoletují vlásky a účes vypadá luxusně a upraveně
    Laura
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Veľká spokojnosť, lak skvele zafixuje vlasy bez slepenia.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    24. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. S lakem jsem velmi spokojená, nezanechává ve vlasech žádné zbytky a hlavně vlasy vůbec neslepuje.
    Lenka
    24. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Veľmi silný a zároveň ľahký lak na vlasy. Nezlepuje a nezanecháva vlasy mastné. Spokojnosť.
    Kopie recenze od Kristina z notino.sk
    23. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Lak opravdu dobře drží, nelepí a snadno se vyčesává.
    Bětka
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek