Přejít na hlavní obsah
Redken Extreme Length pečující šampon pro dlouhé vlasy

Recenze Redken Extreme Length

pečující šampon pro dlouhé vlasy

Na délce záleží. Jsou vaším snem silné a dlouhé vlasy bez roztřepených a lámavých konečků? Redken vyvinul revoluční péči Extreme Length pro vlasy, které jsou přirozeně křehké či poškozené a mají sklon k lámání. Až o 15 cm delší vlasy za rok a o 81 % menší lámavost!*

Koupit

Na délce záleží. Jsou vaším snem silné a dlouhé vlasy bez roztřepených a lámavých konečků? Redken vyvinul revoluční péči Extreme Length pro vlasy, které jsou přirozeně křehké či poškozené a mají sklon k lámání. Až o 15 cm delší vlasy za rok a o 81 % menší lámavost!*

Koupit

Redken Extreme Length recenze20

4.9
25
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Šampon je určitě z těch kvalitnějších z Redken řady. Ale nečekejte, že vám jakýkoliv šampon pomůže v “pevnosti” vlasů a vyživí délky :-). Toto určitě není úloha šamponu. Hezky voní/ kvalitně vyčistí.
    Em E.
    11. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Velmi dobry sampon, vyzivi, nemasti vlasy, spokojnost s celou radou :)
    Kopie recenze od Simona Š. z notino.sk
    18. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Používám na dlouhé barvené vlasy a nemohu si vynachválit. Uvidíme po delší době užívání, jaký efekt šampon udělá :)
    Týna
    14. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Za mě opravdu nejlepší značka, doporučuji
    Nikola
    24. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Výrobek je úžasný, příjemná parfemace. Používání spolu s hloubkově regenerační maskou a naprosto vyhovuje. Doporučuji
    Monika S.
    24. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Nečekala jsem, že budu tak spokojená, ale jsem :D! Mám velice, velice jemné u hlavy mastící se vlasy, přitom konce lámavé a suché. Po prvním použití jsem cítila rozdíl a to jsem před tím nepoužívala žádnou levnou drogerku. Vlasy mám nyní i druhý den po probuzení s objemem a s minimální mastnotou! Dříve jsem je měla hned ráno mastné a zplihlé.. Jsem fakt nadšená, je to boží. Používám celou řadu (kondicionér, (občas maska), bezoplachový krém. Děkuju a doporučuju. :)
    Lucie D.
    11. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Zakoupila jsem celou řadu (šampón,masku,bezoplachovou péči) Jsem naprosto spokojená s výsledkem Vlasy mi přestaly padat krásně se rozčesávají nešmodrchají se DOPORUČUJI nic lepšího jsem neobjevila a že už jsem něco vyzkoušela :-)
    Lenka73 Č.
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Od tohoto šamponu jsem si slibovala hodně, kvůli kladným recenzím. Očekávala jsem vyživené vlasy. Bohužel, už po prvním použití byly vlasy těžké, u kořínků skoro až mastné, v délkách suché a o roztřepených konečcích ani nemluvím. Používám už přes 2 měsíce i kondicioner ze stejné řady a žádný kladný výsledek není vidět. Spoustu uživatelek se stejným problémem jako já (dlouhé, odbarvené vlasy) tento produkt až přechvalují, ale za mě je lepší i mnohem levnější Wella.
    Jolana
    27. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Nejlepší šampon pro dlouhé namáhané blond vlasy, miluju.
    Helena K.
    2. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvělá řada pro delší suché vlasy v koncích, s roztřepenými konečky. Za svůj život jsem vyzkoušela spousty šampónů, ale s tímto jsem maximálně spokojená po všech stránkách!! Šampón pění, voní a v kombinaci s rozčesávadlem vlasy krásně uhladí a zacelý. Po vyfoukání jsou vlasy krásně lesklé, bohaté a vyživené. Nechávám si teď vlasy narůst a s touto řadou věřím, že se mi to povede. Doporučuji.
    Kateřina
    10. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Naprosto famózní řada! Jsem odbarvená blondýnka, vlasy se mi velmi lámaly, byly extrémně suché. Zpočátku jsem proto byla k šamponu s gelovou texturou trochu skeptická, bála jsem se, že vlasy budou ještě sušší. Ale opak je pravdou, vlasy jsou krásné, konečky se mi netřepí a dorůstají mi i ty délky, které se mi vždy lámaly <3. Používám celou řadu a jsem nadšená!
    Peťulka
    22. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Super šampon na delší vlasy, které se špatně rozčesávají a které se krabatí. Používám dohromady s kondicionérem a moje vlasy nikdy nebyly hezčí.
    Jana
    12. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Naprosto skvělý produkt! Vlasy jsou pevné, lesklé, nelámou se. Navíc krásně voní.
    Veronika
    5. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Super šampon, který jsem si koupila už podruhé. Vlasy se mi zdají pevnější a méně se lámou, což je přesně to, co jsem od šamponu chtěla a očekávala.
    Lucka
    25. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Jsem moc spokojená. Můžu porovnat i s jinými značkami, které mají řadu pro dlouhé vlasy a s těmi od Redkenu jsem zatím nejvíc spokojená.
    Dita
    8. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Tak na tuto novinku jsem byla velmi zvědavá a musím říct, že předčila mé očekávání! Koupila jsem si na doporučení celou sadu - tedy i kondicionér a leave in a musím říct, že jsem nic lepšího na vlasech neměla. Vlasy jsou krásně vyživené a konečky zacelené
    Zuzana
    4. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Vlasy su silnejsie a hladsie. Paradne funguje na moje rozstiepene konceky.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    4. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Skvěle funguje na mé roztřepené konečky. Vlasy mám hladké a jsou silnější. Překvapilo mě, že opravdu dobře čistí a myje.
    Petra
    4. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Dlouho jsem hledala super produkty pro mé dlouhé vlasy, jsem ráda, že jsem konečně našla, velká spokojenost.
    Romana
    4. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Ty jo, musim říct, že moje (věčně roztřepené) konečky se zdají být po pár použitích zacelené a vlasy celkově zdravější. Nemůžu ještě posuzovat dlouhodobě, ale za tu krátkou dobu jsou mé vlasy fakt hezčí.
    Šárka
    4. září 2020
    Byla recenze užitečná?