Přejít na hlavní obsah
Redken Deep Clean Dry Shampoo suchý šampon pro mastné vlasy

Recenze Redken Deep Clean Dry Shampoo

suchý šampon pro mastné vlasy

Dělí vás od perfektního účesu mytí vlasů, na které vám nezbývá čas? Suchý šampon Redken Dry Shampoo Deep Clean díky jemné pudrové textuře snadno a rychle odstraňuje mastnotu i ulpěné nečistoty. Složení obohacené o tapiokový a rýžový škrob zanechává vlasy čisté a svěží bez viditelných zbytků produktu.  

Koupit

Dělí vás od perfektního účesu mytí vlasů, na které vám nezbývá čas? Suchý šampon Redken Dry Shampoo Deep Clean díky jemné pudrové textuře snadno a rychle odstraňuje mastnotu i ulpěné nečistoty. Složení obohacené o tapiokový a rýžový škrob zanechává vlasy čisté a svěží bez viditelných zbytků produktu.  

Koupit

Redken Deep Clean Dry Shampoo recenze20

4.9
58
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Suchých šampónov som už pár vyskúšala, účinok tohoto tiež nie je na dlho. Max hodinu a potom vlasy upadajú a je treba ich umyť, keďže za mňa strašne smrdí. Tá prenikavá vôňa, smrad je neznesiteľná
    Kopie recenze od Geri z notino.sk
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Dobře vstřebává mastnotu a ve vzduchu není moc dusivý. Takže palec nahoru.
    Renata K.
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Normální suchý šampon. Pozitivně hodnotím především to, že ve vlasech a na oblečení nezanechává bíle stopy.
    Marie R.
    15. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Je to môj parťák na cesty. Balenie nie je zbytočne veľké a funguje dobre.
    Kopie recenze od Šarlota z notino.sk
    14. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Najlepší suchý šampón. Iné suché šampóny ma zbavia mastných vlasov len na chvíľu, tento šampón udrží moje vlasy krásne po celý deň. Skutočne skvelý výrobok!
    Kopie recenze od Dita z notino.sk
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tento produkt je moje záchrana. Na vlasech nevytváří bílý povlak a vlasy vydrží opravdu celý den hezké.
    Terka F.
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Zo suchých šampónov, ktoré som vyskúšala, je tento najlepší. Vlasy vyzerajú fresh a stačí ich umyť o deň neskôr.
    Kopie recenze od Dana L. z notino.sk
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Skvelý suchý šampón. Nezanecháva biele škvrny a vlasy po použití vyzerajú ako čerstvo umyté. Som s ním veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Nela z notino.sk
    5. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Suchých šamponů jsem už zkoušela hodně a musím říct že tento je zatím rozhodně můj favorit. Vlasy se mi mastí poměrně rychle a tohle je super záchrana. Po nanesení vypadají moje vlasy jako umyté i další dva dny. Navíc nezanechává bílé fleky jako jiné suché šampony co jsem zkoušela.
    Lenka
    5. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Tento suchý šampon mi vyhovuje, je to taková moje poslední záchrana.:)
    Markéta
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Dobre absorbuje mastnotu, beriem ho so sebou všade na cesty.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Dobře absorbuje mastnotu, beru ho s sebou všude na cesty.
    Pája
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Moje vlasy sa rýchlo mastia, takže často používam suchý šampón. Suchý šampón Redken mi vlasy krásne odmastí a oživí môj účes.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Super, jsem moc spokojená. Suchý šampon používám docela často a tento je velmi velmi super.
    Aneta
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Je to skvelý suchý šampón, nezanecháva biele stopy, vlasy vyzerajú ako umyté a veľmi príjemne vonia.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    28. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Skvělý suchý šampon, nezanechává bílé stopy, vlasy vypadají jak po umytí a navíc moc příjemně voní.
    Iva
    28. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Hneď po použití tohto suchého šampónu som vedela, že sa stane neoddeliteľnou súčasťou mojej kozmetickej rutiny. Moje vlasy sú na koncoch suché a na pokožke hlavy mastné. Po nastriekaní tohto výrobku ku korienkom som okamžite videla obrovský rozdiel. O niekoľko hodín neskôr ma manžel pobozkal na čelo a povedal, že moje vlasy nádherne voňajú. Takže ho vrelo odporúčam.
    Kopie recenze od Žaneta z notino.sk
    26. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Přiznám se, že jeho celkem výrazná parfemace není moje oblíbená, ale celkově mám tento suchý šampon ráda. Moje vlasy vypadají okamžitě hustší a méně mastné. Super pomocník, když si narychlo nechce mít hlavu před odchodem do práce.
    Judita
    26. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Tak toto je fakt topka! Najprv som sa bála vyššej ceny, ale určite sa oplatilo investovať. Stačí ho použiť naozaj len malé množstvo, a urobí veľké zázraky. Nezanecháva biele stopy a krásne vonia. Vlasy mi tiež vydržia dlhšie bez umývania ako s inými suchými šampónmi. 10/10
    Kopie recenze od Silvi z notino.sk
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Suchý šampon je opravdu skvělý! Je mnohem kvalitnější než suchý šampon z drogerie. Nezanechává na vlasech bílé stopy, vlasy s ním vydrží déle fresh než s jinými suchými šampony (3 dny s jinými oproti 5 dnům s Redken) a krásně voní! Našla jsem si nového favorita! :)
    Natálie
    21. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?