Přejít na hlavní obsah
Redken Color Extend Magnetics ochranný kondicionér pro barvené vlasy

Recenze Redken Color Extend Magnetics

ochranný kondicionér pro barvené vlasy

Ať už zůstáváte dlouhodobě věrná jedné barvě vlasů, nebo spíše experimentujete, barvené vlasy vždy vyžadují důkladnou péči. Jemný kondicionér bez sulfátů pro barvené vlasy Redken Color Extend Magnetics opravuje poškozenou strukturu vlasů a poskytuje jim dlouhotrvající ochranu a prvotřídní péči. Pro své barvené vlasy nemůžete vybrat lépe.

Koupit

Ať už zůstáváte dlouhodobě věrná jedné barvě vlasů, nebo spíše experimentujete, barvené vlasy vždy vyžadují důkladnou péči. Jemný kondicionér bez sulfátů pro barvené vlasy Redken Color Extend Magnetics opravuje poškozenou strukturu vlasů a poskytuje jim dlouhotrvající ochranu a prvotřídní péči. Pro své barvené vlasy nemůžete vybrat lépe.

Koupit

Redken Color Extend Magnetics recenze20

4.7
30
6
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vlasy mam po nom suche, bez lesku.
    Kopie recenze od Petra R. z notino.sk
    11. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. krásně voní, vlasy jsou po něm hebké
    Žanda
    14. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Barevné vlasy sice nemám, ale kadernice mi tento kondicioner doporučila s tím, že je tam nějaká látka, kterou moje vlasy potřebují. Vlasy mám mnohem jemnější a hladší
    Jana T.
    15. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Redken ako vždy super, nesklamal mňa
    Kopie recenze od Larysa z notino.sk
    10. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Super
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    10. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Krásné balení, super výrobek.
    Majk
    4. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Používám společně se šamponem a super.
    Markéta
    20. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Stačí ho maličko a vlasy jsou vyživené, pevné, dobře se rozčesávají :)
    Mirka
    7. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Sampon velmi pekne vonia a je prijemny, vyskala som ho na odporucanie kamaratky a nelutujem
    Kopie recenze od Deniska z notino.sk
    13. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvelý spolu s kondicionérom, vlasy umývam veľmi často a nemám ich ani vysušené ani zaťažené :)
    Kopie recenze od Tereza z notino.sk
    11. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Super vonia a vydržal mi dlhšie než ostatné, takže ho stačí naozaj trochu. Mám polodlhé jemné vlasy, farbené asi 10 rokov.
    Renata
    11. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Šampon + kondicionér = super duo! Barva zářivá, vlasy zdravé.
    Františka
    7. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Bez tohto kondicionéru by som už nemohla existovať. Odporúčam.
    Kopie recenze od Dita z notino.sk
    9. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Kondicionér a šampón rady Color Extend Magnetics sú najlepšia starostlivosť o vlasy akú som kedy skúsila.
    Romča
    9. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Kondicionér používám i se šamponem a vlasy mám pokaždé krásně hebké. Kondicionér vlasy vůbec nezatěžuje, takže je nemívám ani splihlé.
    Jana
    27. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Maximálně doporučuji používat i se šamponem, skvělá volba
    Janina
    26. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Používám zhruba čtvrt roku a zdá se mi, že se barva vlasu drží opravdu déle. Navíc šampon i kondicionér nádherně voní a vlasy jsou určitě lesklejší a hebké na dotek. Používám dvakrát týdně, střídám s objemovou řadou.
    Miru
    5. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. super kondicionér. používám buď se stejným šamponem, nebo s šamponem na objem a funguje skvěle. a krásně voní
    Nina
    4. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. kombinuju s šamponem ze stejné řady a jsem nadšená. Nezatěžuje, uhlazuje, barva vydrží déle : )
    zuzka
    4. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Dobrý kondicionér, udržuje mě barvu na vlasech o něco déle plus krásně voní. Mohu jen doporučit
    Petra
    31. května 2019
    Byla recenze užitečná?