Přejít na hlavní obsah
Q+A Activated Charcoal detoxikační pleťová maska s aktivním uhlím

Recenze Q+A Activated Charcoal

detoxikační pleťová maska s aktivním uhlím

Chcete svou problematickou, mastnou, či smíšenou pleť zbavit nadměrného lesku a uvolnit její ucpané póry? Čisticí pleťová maska s aktivním uhlím Q+A Activated Charcoal se o to postará. Je obohacená nejen o výtažek z aktivního černého uhlí, ale i o přírodní jíly, a dokáže tak odstranit nečistoty, toxiny a zároveň pohltit nadměrný kožní maz. Zanechá pleť hloubkově vyčištěnou, zmatněnou a zbavenou výrazných černých teček.

Koupit

Chcete svou problematickou, mastnou, či smíšenou pleť zbavit nadměrného lesku a uvolnit její ucpané póry? Čisticí pleťová maska s aktivním uhlím Q+A Activated Charcoal se o to postará. Je obohacená nejen o výtažek z aktivního černého uhlí, ale i o přírodní jíly, a dokáže tak odstranit nečistoty, toxiny a zároveň pohltit nadměrný kožní maz. Zanechá pleť hloubkově vyčištěnou, zmatněnou a zbavenou výrazných černých teček.

Koupit

Q+A Activated Charcoal recenze13

4.7
12
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. nanáša sa dobre, rýchlo vyschne takže netreba čakať 15 minút ako pri iných maskách, vsiakne prebytočný maz ale nerobí to žiadne zázraky a nevidím ani zlepšenie akné na pleti.
    Kopie recenze od Henrieta z notino.sk
    28. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Velmi příjemná, pleť zanechává hebkou. Na mé citlivé a aknózní pleti nedělá neplechy, žádné velké účinky ale nečekejte.
    Klára
    3. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. krásně čistí pleť, velká spokojenost
    Adéla
    21. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Maska vyčistí do hloubky. Baví mě její balení - udělá radost i jako dárek. Mám prostě ráda kvalitní produkty, které mají pěkné balení a jsou za příjemnou cenu. Určitě objednám znovu.
    Lucie Š.
    29. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Spokojennost veliká.
    Miroslava
    12. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. S maskou jsem velmi spokojená. Pleť hloubkově vyčistí a pomohla mi s redukcí černých teček.
    Eva
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Super struktura, hezky a jednoduše se nanáší. Zároveň rychle usychá a nevysušuje a netahá pleť. Pleť mám po ní hezky čistou a příjemnou na dotyk. Jako jedna z mála masek s tímto složením něco dělá
    Valča K.
    30. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Maska je velmi příjemná na pleti a pleť je po ní hezky vypnutá a vyčištěná. Super produkt
    Monika
    30. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Maska hezky detoxikuje, má super složení a hezky voní. Ráda koupím znovu, je to super i jako dárek.
    Ilona
    29. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Maska má velmi příjemnou konzistenci, lehkou jako pěna. Suprově vytáhne z pleti nečistoty.
    Markéta
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Maska je super, pleť je po ní jemná, hezky čistá. Aktivní černé uhlí mé pleti moc prospívá, takže tuto masku určitě koupím znovu. Zlepšilo se mi po ní i akné.
    Ester
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Perfektní produkt, který moc ráda zařazuji do své týdenní rutiny. Černé uhlí je nápomocné, pleť je hezky vyčištěná.
    Elena
    16. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Moc příjemná maska. Zkoušela jsem masky s černým uhlím i od ostatních značek, ale většinou mě po nich pleť pla a byla hodně vysušená. Tady nemám problém. Doporučuji
    Nikola
    13. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek