Přejít na hlavní obsah
Purity Vision BIO Rose hydratační růžový krém s omlazujícím účinkem

Recenze Purity Vision BIO Rose

hydratační růžový krém s omlazujícím účinkem

Síla růží v boji proti vráskám.

Koupit

Síla růží v boji proti vráskám.

Koupit

Purity Vision BIO Rose recenze20

4.4
24
5
2
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Jsem překvapená, že někteří tento krém popisují jako velmi tuhý. Já si ho dnes koupila a skutečně musím konstatovat, že se jedná o naslehane máslo, které se skvěle roztírá. Je mi 53, pleť je suchá, unavená a žádné zázraky nečekám. Chci kvalitní osetreni a dobrý pocit. Po prvním použití mám božský pocit hydratace a výživy.
    Iva
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Příjemný krém vhodný spíše do zimních měsíců. Čekala jsem od něj více, žadné omlazující učinky se nedostavili. Pleť spíše konzervuje.
    MisaCH
    13. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. na zimu je vyborny, uvidim ked bude teplejsie, trochu upchava pory.
    Kopie recenze od Di z notino.sk
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Jemný a neskutečně dlouho po něm vydrží pleť vyzivena. Oceňuji i velmi jemnou vůni.
    Zuzana P.
    3. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. super krém
    Marie K.
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Mám sušší pleť a tento hydratační krém mi maximálně vyhovuje spolu s růžovou vodou.
    D.Schoříková
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Skvělý na suchou pleť jako noční krém a hlavně v zimě je fajn i jako denní. V jiné roční období bych ho jako denní asi nedávala protože je opravdu mastnější. Krásně voní. Na noc top.
    Ivana Š.
    30. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Tentonjrém mě tachránil, když jsem v lázních zjistila, že cestuji bez toho svého.Moc jsem mu nevěřila i když léta používám růžovou vodu.Po otevření tuhá pasta.Našla jsem si styl nanášení.Naberu rozehřeju v prstech a když je krém zahrátý namažu obličej.Ryhle jsem ho vypotřebovala.Použila jsem ho i na paty a lokty..Jak říkám zachránil mě a vzhledem k tomu že bylo sychravé počasí mě utkvěl v paměti a nebude mi chxbět už žadnou zimu.Je mi 53 teda suchá, , jemna, povolená, starnoucí.Zpevnění nečekejte , ale pomohl mi.A překvapilo mě , že krém z drogerie je učinný, velmi dobře chránící a hydratační.
    Jarmila P.
    24. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Skvělý krém, střídám ho s levandulovým krémem od stejné značky.
    Pet
    26. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Pro moji suchou pokožku tento krém je naprosto úžasný. Plet je dobře vyživena. Také velké plus příjemná vůně růže, kterou miluju. Doporučuju.
    Monika
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Krém je spiš pro suchou plet, ale ráda ho používám večer. Krásně voní, pokožka po delším použiti je vyživena a krásna. Doporučuju.
    Markéta
    15. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Povedala by som, že tento krém je ideálny skôr pre suchšiu pleť, mastnú by mohol upchávať a zaťažovať. Používam ho večer na vyčistenú tvár, ráno pleť vyzerá odpočinutá a hydratovanejšia. Toto je druhý produkt z ružovej kolekcie, ktorý som zatiaľ vyskúšala.
    Kopie recenze od Danka z notino.sk
    14. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. fajn krém s rostlinným složením, ideální především pro sušší / zralejší pleť. vydrží poměrně dlouho, jak už bylo uvedeno níže, stačí nanášet jen malé množství. oceňuji, že je v bio kvalitě.
    Pavla D.
    11. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Mám normálnu pleť, používam na noc, ráno vyzerá plet krásne odpočatá. Odporúčam :)
    Kopie recenze od Andrea L. z notino.sk
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Již delší dobu ho používám s růžovou vodou a růžovým sérem a musím říct, že pleť působí odpočatě a šťavnatě :)))
    Markét S.
    4. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Krém je vhodný skôr pre suchšiu pleť, ktorú ja nemám, ale aj tak som s ním veľmi spokojná. Ráno sa zobudím s hladkou a hydratovanou pleťou. Odporúčam:)
    Kopie recenze od Jana K. z notino.sk
    3. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Výborný krém, používám ho moc ráda. Dávám ho jen na noc protože je pleť cekem mastná. Ráno ale vypadá moc pěkně, rozhodně hydratuje dobře. Oceňuji i špachtličku na nabírání a hezký obal:)
    Alena H.
    2. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Krém je výborný, hebký, dobře se vstřebává, skvěle hydratuje. Na velkou část kosmetiky mám alergii, tento krém mi ale naprosto vyhovuje. Vzhledem k jeho konzistenci je velmi vhodné pod něj použít růžovou (nebo jinou květinovou) vodu, obzvlášť pokud má někdo dojem, že se krém nevstřebává nebo nehydratuje/vysušuje :) Nebo ho alespoň nanášet na navlhčenou pleť.
    Kopie recenze od Soňa z notino.sk
    22. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Stačí velmi malé množství + nanášet na navlhčenou pokožku. Pleť je krásně vyživená, ale přitom se nemastí. Mám smíšenou až mastnou pleť.
    LR
    6. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Překvapila mne konzistence, protože v názvu udávají krém - jedná se však o "našlehané máslo". Jako plus hodnotím dřevěnou špachtli, kterou se vše krásně nabírá. Velmi mastný produkt, ale pro suchou pleť jako mám já je to zázrak a v zimě neuvěřitelný pomocník s popraskanými rty. Testuji od září a ráno je pleť nádherná, vyživená, vláčná, hydratovaná a za celou zimu jsem neměla suchá místa jako doposud. Dokonce mi sjednotila tón pleti. Vyměnila jsem jej za noční krém od Lobey.
    Markýtka
    12. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?