Přejít na hlavní obsah
Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta

Recenze Purity Vision BioEpil

depilační cukrová pasta

Zbavte se chloupků šetrně, rychle a přírodní cestou. Hladké pokožky si pak budete užívat až po dobu několika týdnů. Depilační cukrová pasta Purity Vision BioEpil odstraňuje chloupky jednoduše a bez nadbytečného podráždění. Hodí se i pro depilaci citlivějších partií jako jsou podpaží nebo třísla.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Zbavte se chloupků šetrně, rychle a přírodní cestou. Hladké pokožky si pak budete užívat až po dobu několika týdnů. Depilační cukrová pasta Purity Vision BioEpil odstraňuje chloupky jednoduše a bez nadbytečného podráždění. Hodí se i pro depilaci citlivějších partií jako jsou podpaží nebo třísla.

Koupit

Purity Vision BioEpil recenze20

3.9
86
36
9
5
27
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Velice doporučuji! Aplikace je jednoducha, jakmile se s tim človek sžije! Staci opravdu 30 sekund rozehrat, a aplikovat. S kusem latky je to strhnuti pohoda a skoro vubec to neboli! Doporucuji vsem.
    Aneta D.
    10. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Super produkt. Nemůžu mu vytknout nic, dělá co má. Mně stačí i pokojová teplota, pasti zahřeji v prstech, nanesu proti směru růstu chloupků a strhnu po směru. Nedráždí pokožku a po použití se zbytky z kůže snadno omyjí vodou. Nepoužívejte tu pastu jako vosk, není to vosk a nejde s ní pracovat jako s voskem.
    Vendula
    23. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. najlepší spôsob depilacie aký môže byť ! prosím vás, dievčatá čo píšete ako vám pastu nešlo strhnúť, prepáčte ale to preto, že to neviete. Treba s tým vedieť pracovať, naozaj. Zvládne to aj môj muž 😀 takže? niekedy sa stane aj mne, že sa mi lepí, ale dôležité je prísť na správnu teplotu zahriatia pasty a vedieť techniku depilacie. za mňa top produkt, skúšala som rôzne ale táto je najlepšia, dúfam že ju neprestanú vyrábať 👌 odkedy ju používam chĺpky sú jemné, neviditeľné, miestami nerastú, žiadne zarastanie, žiadne jahodové nohy, proste TOP
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    8. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. S pastou se při správné teplotě docela dobře manipulovalo, používala jsem samotnou pastu pez pásků. To je ale všechno. Jsem z toho rudá podrážděná a oteklá. Ani jsem depilaci nedokončila. Za mě vyhozené peníze, určitě né první ani poslední. 😂
    Sylvie
    18. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. nedoporučuji, nejde vůbec strhnout, musela jsem to odrýpávat (kůži to podráždilo a chloupky téměř nevzalo) nedá se s tím pracovat, neskutečně to lepí. jediné + je že hezky voní:))
    sára
    20. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. super, spokojnost. najlepsia metoda depilacie.
    Kopie recenze od I. z notino.sk
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Hodně špatný produkt, který mě zklamal. Pasta na kůži vůbec nechtěla zatuhnout, ani po několika minutách (přitom na obalu se píše dokonce míň času), když jsem strhávala, chloupky zůstaly nevytržené a akorát jsem si podráždila a ulepila kůži. Nedoporučuji.
    Kristýna
    8. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Super produkt! Stačí asi 20 sekund nahřát v mikrovlnce (dokund nemá konzistenci tekutého medu - zkouším nožem). Následně namažu na tělo proti směru chloupků, nechám chvíli ztuhnout a pomocí ručníčku strhnu proti růstu chloupků. Funguje skvěle
    Eva
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Dnes jsem ji vyzkoušela poprvé.Rozehřála jsem to cca 25 sekund v mikrovlnné troubě , aplikovala jsem malou lžičkou,šlo to skvěle.Pak jsem přiložila bavlněný proužek a aby to dobře zatuhlo,tak jsem na to pokládala z mrazáku gelový polštářek.Pokožka malinko zarudlá,ale nic hrozného.Takže já doporučuji!
    Oli H.
    29. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Uff! Tak tohle byl boj:D Chce to rozhodně cvik, ale jakmile se s pastou sžijete, tak si ji zamilujete. Osobně mi absolutně nejde pastu strhnout jen tak prsty. Rozpadá se mi. Proto si po nanesení na ni přiložím malý ručníček a trhnu. Výsledek skvělý! Ručníček pak stačí jen propláchnout v teplé vodě, pasta se úplně rozpustí. Musím ale říct, že pokožku mám po depilaci velmi podrážděnou a červenou. Ale do druhého dne mi podráždění zmizí.
    Aneta
    7. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Takto - bezbolestné to rozhodne nie je, ale to už s ohľadom na samotný princíp epilácie musí byť každému jasné. V tomto prípade je to však znesiteľné, len pozor na moc dlhé chĺpky, tie môžu fakt potrápiť, verte mi... Ďalej pozor na teplotu ohrevu, moc teplá sa rozleje a efekt v kýbli, zato popáleniny ... Takže v skratke, chce to trochu praxe, než si to vychytáte, ale tutoriálov sa dá nájsť, mne fakt pomohli. Veľkým plusom pre mňa je pri tejto metóde je absencia vriedkov a zarastajúcich chĺpkov v oblasti bikín, čo ma pri holení fakt vytrápilo. A je super, že prípadné zvyšky sa jednoducho osprchujú, čo pri vosku nie je možné. A cca mesiac mám pokoj, takže napr. počas bežnej dovolenky mám vystarané. Takže len skúšať, nabrať rutinu a ušetríte za ošetrenie v salóne. Za mňa tak.
    Kopie recenze od Michaela K. z notino.sk
    15. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Používám s depilačními pásky na podpaží, zkoušela jsem i jiné pasty, ale prostě tato je nejlepší, nedám na ni dopustit.
    Tereza J.
    20. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Dlouho jsem se odhodlava ke koupi teto pasty z duvody negativnich recenzii. Nakonec jsem si rekla, ze to proste zkusim, zvladla to moje kosmeticka, zvladnu to i ja. Dala jsem si ji ohrat do mikrovlnky na 30s, bylo to moc dlouho, pasta byla tepla, moc tekuta, chvilku jsem pockala a pomalu zacinala tuhnout. Opravdu se nebojte nabrat velikost vlaskeho orechu, je pak s tim jednodussi prace, nanesu v proti smeru a opravdu rychle a prudce strhnu ve smeru rustu chloupku. Chloupky musi by delsi, minimalne 1cm, kratsi cca 5mm to nebere. Za hodinu byla jsem hotova, spotrebovala jsem opravdu male mnozstvi. Kdo pastu jeste nikdy nevidel, doporucuji zajit si poprve ke kosmeticce, mrknout jak se to dela, navic prvni pouziti je opravdu bolestne. Cim pravidelneji budete depilovat, tim mene chloupku a bolesti. Chce to jen spravny grif a vysledkem budete opravdu prekvapene. Velke plus, ze zbytky jde jednoduse smyt teplou vodou :)
    Ester
    19. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Pro toho, kdo nemá s pastou vůbec zkušenosti bude aplikace trochu obtížnější, chce to trochu cviku a vychytat správnou teplotu a konzistenci. Jak to ale člověk dostane do ruky, výsledek super.
    Šárka M.
    3. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Opravdu to vydepiluje. Pracuje se s tím dobře jen je to práce na několik hodin klidně celé odpoledne. Musela jsem vosk několikrát ohřívat znova a je po tom všude strašný nepořádek!!
    Týna
    3. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Tak tohle byla velmi špatná koupě. Držela jsem se návodu, ale vosk nešel vůbec strhnout, čekala jsem i několik minut, ale pořád byl jako žvýkačka, musela jsem to jít umýt a použít pásky od Weet.
    Eva
    11. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Pasta voní poměrně příjemně. Na aplikaci jsem se těšila, protože to z videí vypadalo relaxačně. Problém vidím v tom, že pasta tuhne při 20 - 25°C (hádám, výrobce to neuvádí). Takže aby byla v optimální tuhosti pro strhnutí, musí být o něco chladněji, protože ji tělem zahřívám. Taky je to vhodnější pro lidi se slabším prokrvením? Nebo je to jen létem, že jsem rozehřátá. Nevím. Ale pastu jsem rozehřála v navlhčených rukách, nanesla a nemohla sundat. Protože místo toho, aby na kůži ztuhla, se ještě víc rozehřála a stala mazlavou. Takže jsem ji sundávala pomocí tužší části ještě nerozehřáté pasty. Zkoušela jsem to i v chladné noci, ale asi budu muset počkat na podzim......což dává absolutní smysl, epilovat se na podzim, nebo v mrazáku. Ale jsem ráda, že jsem si ji pořídila a nevyráběla, protože bych měla pocit, že jsem něco pokazila, když to nefunguje. Epilační výsledek nula nula nic. Barva je přírodně hnědá, což mě vzhledem k barvě balení, kdo ví proč, překvapilo.
    Mája
    9. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Nedoporučuji! Přípravek se neskutečně táhne a lepí. Když dosáhnete požadované konzistence, tak to naopak pálí na kůži. Ani tenká vrstva nejde jednoduše strhnout.
    Ester N.
    29. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. žiaden výsledok
    Kopie recenze od Stanislava z notino.sk
    20. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Aplikacia neni tak jednoducha ako som zvyknuta u inych znaciek cukrovej pasty. Vysledok je prijatelny, pouzivam len v SOS pripadoch.
    Zuzana B.
    12. července 2022
    Byla recenze užitečná?