Přejít na hlavní obsah
Purity Vision BIO Marigold měsíčková zinková mast

Recenze Purity Vision BIO Marigold

měsíčková zinková mast

Z tradiční receptury, kterou už před mnoha a mnoha lety používaly naše babičky, vychází měsíčková zinková mast Purity Vision s vůní levandule či vanilky. Je výborná i pro ta nejmenší miminka, o jejichž namáhanou, citlivou pokožku velmi jemně pečuje. Nejenže ji příjemně chladí a zklidňuje, ale zároveň ji mírně vysušuje, a při pravidelném použití tak předchází vzniku opruzenin.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Z tradiční receptury, kterou už před mnoha a mnoha lety používaly naše babičky, vychází měsíčková zinková mast Purity Vision s vůní levandule či vanilky. Je výborná i pro ta nejmenší miminka, o jejichž namáhanou, citlivou pokožku velmi jemně pečuje. Nejenže ji příjemně chladí a zklidňuje, ale zároveň ji mírně vysušuje, a při pravidelném použití tak předchází vzniku opruzenin.

Koupit

Purity Vision BIO Marigold recenze20

5.0
38
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Skvělá mastička. Osvědčila se na puchýře. Oceňuji velmi lehkou příjemnou vůni, praktické balení, super roztíratelnost.
    Šárka
    12. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tohle je zázrak! Každý rok se mi objeví z ničeho nic vyrážka na krku. Kožní mi na to vždy předepsali kortikoidy. Letos jsem pár krát mazla tímhle a vyrážka je v pánu i bez léků.
    Adéla
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Výborná jako prevence proti dekubitům u pacientky upoutané na lůžko. Používáme opakovaně.
    Jana
    25. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Kupuji opakovaně, jak pro dítě tak sebe. Výrazně nevysušuje ani nemastí oblečení.
    Kristýna B.
    20. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. na drobné nedokonalosti. Funguje.
    And
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Super mastička, dobře se roztírá, pěkně voní. Používám na ekzém, který se mi vyhodí v létě na krku, jak se moc potím a přijde mi že to pomáhá :)
    Alena O.
    11. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Výborne na zapareniny, ekzém...
    Kopie recenze od Dana K. z notino.sk
    28. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Nejlepší na opruzeniny na ekzémy ...kupuji opakovaně
    Magdalenka
    26. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Kupuji opakovaně! Nesmí nám doma chybět!Má mnoho využití! Moc doporučuji!
    Gabriela
    31. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Spokojenost i na atopický ekzém.
    Kaci
    31. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Skvělé!
    Mufis
    21. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Nejlepší krém!
    JS
    11. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. spokojennost, doporučuji
    Miroslava
    6. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Zázrak pre podráždenú a poškodenú pokožku.
    Kopie recenze od Hanka J. z notino.sk
    19. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Mast je super na vše, co potřebuje trochu zahojit a ochránit. Používám v podstatě denně.
    Magdalena V.
    19. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. tohle je nejlepší hojivá a multifunkční mastička :) používám úplně na vše!
    Klára
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Zinkovou mast mě doporučila babička, prej je skvělá na všechno. Já jí třeba používám na doléčení oparu a nebo třeba na pupínky. Používám jí i na eksémy a to jak moje tak psý :D
    Barbora H.
    17. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. používame masť pre celú rodinu, krásne upokojuje pokožku, vyskúšala som ju aj na malé popáleniny a fungovala krásne
    Kopie recenze od Tanja z notino.sk
    12. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. chtěla jsem zkusit jako mast po holení na citlivé partie a jsem nadšená, žádné pupínky ani začervenání
    Šárka
    12. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Masť používam na problematické miesta na tvári, výsledok je naozaj úžasný! Pokožka je upokojená a príjemná.
    Kopie recenze od Mária H. z notino.sk
    12. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek