Přejít na hlavní obsah
Purito All Care Recovery Cica Aid náplasti na problematickou pleť

Recenze Purito All Care Recovery Cica Aid

náplasti na problematickou pleť

Neviditelné náplasti, které nechají zmizet pupínky a předejdou tvorbě skvrn.

221s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Neviditelné náplasti, které nechají zmizet pupínky a předejdou tvorbě skvrn.

Koupit

Purito All Care Recovery Cica Aid recenze20

4.6
63
9
4
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. urychlí zahojení, fajn
    Adéla
    24. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Podle recenzí a influencerky Dominiky jsem si náplasti objednala, protože když už se mi pupínek udělá, je to na dlouho a bolestivé. Zklamalo mě obtížné oddělávání koleček z podložky, jde to opravdu špatně. Co se hojení pupínků týče, nic moc, průměr, ale zase co musím ocenit, kolečko není skoro vidět na pleti (když ho dobře aplikujete) a pupínek, i když už je a nezhojí se hned, tak se velmi minimalizuje začervenání a není to tolik nápadné.
    Tereza
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. funguje veľmi dobre. Nalepím na nedokonalosť, po nanesení kyseliny BHA, večer. Následne krém. Lepky držia na mieste, nehnú sa. Ráno sú nedokonalosti preliečené. Za mňa top.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    3. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. nejlepší vec na pupinky vubec! na noc nalepim a rano mam krasne hladkou plet uz jen s cervenym flickem. ten postupne zmizi take.
    Veronika
    30. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Nejlepší náplasti co jsem zatím vyzkoušela. krásně drží a opravdu pupínek vytáhne a ranku zahojí.
    Kamila
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Vytlačenú vyrážku rýchlejšie zahojí a zabráni jej zapáleniu, ale nové vyrážky nezahojí-nevytiahne zápal.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Moje 3 balenie je to super
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Je to skôr vhodné na hojenie už vytlačených pupakov ako tých ktoré sú s bielov hlavičkou (tie to nevytiahne) + na mastnej pleti moc nedržia hlavne v okolí úst
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    26. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Najdou se tedy o hodně lepší náplasti. Moc nedrží, často se mi stalo, že se mi začala náplast odlepovat. Výsledky bohužel zatím žádné nevidím, ani po opakovaném použití.
    Hanča
    12. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Bohuzial, naplaste zakúpené dle recenzii ale najhorsie co som mala. Vobec nedrzia, odlepuju sa z koze, vysledok je nulovy lebo ved - ked spadnu z nicoho nic na zem, tak pouzitu naplast uz spinavu zo zeme vyhodim a dalsia odpadne do hodiny tiez :D 51 ks takto vydrzi sotva 5 dni (ak ratame, ze sa aplikuju na 3-5 ks vyrazky)... fakt hroza, neodporucam! Su ovela lepsie naplaste
    Any P.
    9. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Dokonalé, vtiahne všetok hnis aj keď si myslíte, že už je vyrážka zahojená
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. fungují skvěle, rychlé dodání, díky
    Katy
    19. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Moje tretie balenie, odporúčam všetkými 10 :)
    Kopie recenze od Barbora z notino.sk
    7. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Super náplasti, které používám já i moji 2 teenageři. Někdy zastaví růst pupínku už v začátcích, jindy pomáhá na rychlejší hojení. Kupuji opakovaně.
    Katerina M.
    20. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. produkt určite splnil očakávania, dobrá cena
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Proč jsem o takovýchto náplastech nevěděla dřív! Tolik ušetřených rozškrábaných pupínků by to bylo! Hlavně u těch velkých boláků vám pomůže je vůbec nerozjet a rychle zahojit, alespoň u mě, a když je máte přelepené tak nemáte tendenci na ně sahat a furt je mačkat. Menší pupínky můžete vymáčknout, vydezinfikovat a poté přelepit a hojení je pak super rychlé. Někdo psal že prý jsou neviditelné pod make upem, to tedy nevím, náplasti jsou sice hezky průhledné ale přece jenom mají nějakou tloušťku a ten okraj je trochu vidět. Pokud tedy používám jen lehké krytí, úplně je zamaskovat nedokážu, ale furt lepší než červené rozškrábané pupínky na obličeji :) Super super super!
    Michaela C.
    23. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Tieto nalepky nie su zle, ale myslim, ze pokial vyrazka nema bielu hlavicku tak nezaberaju. Su skoro neviditelne a trosku sa trblietaju. Za tu cenu su prijatelne.
    Kopie recenze od Ivana G. z notino.sk
    28. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Náplaste fungujú super. Som spokojná. Objednávam pravidelne.
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    24. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Koupila jsem svým pubertálním dětem s akné a rázem jsem ta nejlepší máma. Lepí si přes noc a do rána jsou ty největší pupínky fuč.
    Petra B.
    23. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Nechápem ako to že som o tomto nevedela skôr 😆 je to tak skvelé a neviditeľné, že som bola schopná si to nevšimnúť na vlastnom čele druhý deň
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    20. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze