Přejít na hlavní obsah
Police To Be Tattooart parfémovaná voda pro ženy

Recenze Police To Be Tattooart

parfémovaná voda pro ženy

Tetování je skvělý způsob, jak vyjádřit svou nefalšovanou osobnost, a totéž platí pro vůni inspirovanou tetováním. Parfémovaná voda pro ženy Police To Be Tattooart vám dodá neodolatelné charisma, smyslnost a styl. Tato sladká, květinově-ovocná vůně reprezentuje ryzí ženskost, vydestilovanou do flakónku svůdného parfému.

Koupit

Tetování je skvělý způsob, jak vyjádřit svou nefalšovanou osobnost, a totéž platí pro vůni inspirovanou tetováním. Parfémovaná voda pro ženy Police To Be Tattooart vám dodá neodolatelné charisma, smyslnost a styl. Tato sladká, květinově-ovocná vůně reprezentuje ryzí ženskost, vydestilovanou do flakónku svůdného parfému.

Koupit

Police To Be Tattooart recenze20

4.2
20
5
4
2
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Nádherná vôňa ktorá dlho vydrží.
    Kopie recenze od Miroslava V. z notino.sk
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Flakon hrozně zajímavý a pěkný, koupila jsem na slepo ve slevě ale nevím jestli bych si ji zakoupila znovu, vůně je příjemná, ale přijde mi, že tam jde lehce cítit "kouřový" zápach od cigaret. Vůně je silná a řekla bych že někomu 100% sedne mně pohužel ne.
    Daniela
    29. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Kolem té vůně chodím dlouho v DM, pokaždé si ji nastříkám na ruku a pokaždé chválím, a teď si ji kupují protože je opravdu výborná a je držák, je podhodnocená oproti jiným dražším, které nic nevydrží
    Hanka
    16. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Koupena pro dceru (v pubertě) velmi milé překvapení, zajímavá hezká vůně do sladkého tónů, boží flakon, a úspech byl velký, za tuto cenu super vůně.
    Lucie
    11. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Krásná vůně, dlouho vydrží a super cena!!
    Jana M.
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Jsem moc ráda, že jsem si ji koupila. Krásně voní, zajímavý flakon. Výdrž slušná. Koupila jsem ji ve slevě a nelituji ale nevím jestli bych za ni dala plnou cenu.
    Anna G.
    1. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Prostě boží :)
    Dominika
    5. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. No ja som to dostala ako darcek, a ja, ktora mam rada sladke parfemy, no ja som bola sklamana, mne tato kombinacia nevyhovuje, za mna nie
    Kopie recenze od Vivien B. z notino.sk
    15. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. naslepo objednaná vůně, moc podobná na vůně od Kenzo , je moc pudrova, pro inetzitu nemůžu jsem říct ,bohužel mi to nesedělo moc dobře a musila jsem to reklamovat
    Khrystyna
    13. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Krásná vůně, zaujala hned napoprvé, luxusní flakonek
    Petra M.
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Velmi prijemna vune kterou me okoli velmi chvali ... Vydrzi opravdu celi den coz je hodne velke + u takto levneho parfemu
    Kristýna H.
    20. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Krásna vôňa
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    22. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Kto má rád sladké vône určite sa mu bude páčiť
    Kopie recenze od Anonym a. z notino.sk
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. súhlasím s Naty, taká sladká až z nej hlava bolí
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Bolehlav hrozná...
    Kopie recenze od Naty z notino.sk
    17. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. spokojenost, pěkná, příjemná vůně
    Alena
    14. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Príjemná vôňa. Nesklame.
    Kopie recenze od Alexandra z notino.sk
    6. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Flakonek je úplně úžasný a vůně taktéž. Jemná, pudrová 💙 Doteď jsem používala Chloe, ale tato ji asi nahradí😍
    Kristýna K.
    3. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Zakoupení parfému proběhlo, jednoduše a odeslání bylo rychlé. Balíček dorazil bez poškození. Doporučuji.
    Venca
    12. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Na drogerii velice příjemná vůně. Ve své sbírce mám i niché, ale kolegové reagovali na tuto vůni, takže překvapení. Bohužel právě proto, že vůně je slabší,stříkala jsem hodně.... :) ucpala se mi tryska a tím se parfémek znehodnotil. Takže za vůni 4- slabší výdrž
    Ivet
    5. července 2021
    Byla recenze užitečná?