Přejít na hlavní obsah
Plantur 21 #longhair Booster růstové sérum pro pokožku hlavy

Recenze Plantur 21 #longhair Booster

růstové sérum pro pokožku hlavy

Sérum s kofeinem a vitaminy pro podporu růstu vlasů. 

Koupit

Sérum s kofeinem a vitaminy pro podporu růstu vlasů. 

Koupit

Plantur 21 #longhair Booster recenze20

4.4
52
7
2
2
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. používam ho skoro 4 mesiace 2/3x do týždňa a neviem či je to placebo ale funguje to, vlasy mi prestali toľko padať a vidím že rastú v hojnom počte
    Kopie recenze od Kris z notino.sk
    31. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Strasny, zadny vysledek. Pouzivala jsme dva mesice a zadna zmena. Nedoporucuji, dostala jsem akorat lupy.
    Julie
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Vlasy mám opravdu mnohem delší. Používám něco přes půl roku a vždy jsem měla problémy s růstem vlasů. Velmi doporučuji.
    Evelína C.
    5. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Je super. Krásně voní, jednoduše se aplikuje. Mám problém s mastnými kořínky a měla jsem strach, aby mi nemastil vlasy ještě víc, ale vůbec je nemastí. Vlasy mám po něm krásné, dobře se rozčesávají. Růst vlasů určitě zrychlil.
    Nela
    3. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Používám už měsíc každý den a nevidím žádné výsledky. Docela mastí vlasy.
    Týna
    5. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Z této řady dlouhodobě používám pouze tohle sérum. Mám už několikáté balení, používám cca od února 2023 2-3x týdně, už po několika týdnech začaly vlasy méně padat a za tu dobu mi vlasy vyrostly o 13cm. Pěkně voní, snadno se aplikuje- jediné mínus je, že jsou po něm vlasy splihlé a mastnější. TIP: Doporučuji kombinovat ještě s kopřivovou vodou, a užívat tablety biosil plus.
    em m.
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Obsahuje alkohol… vyborny na to, jak ziskat suchou pokozku hlavy
    Hana T.
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Nepomohlo ani po dlouhodobém používání , hrozně mastí vlasy.
    K.
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Po čtvrtém balení stále nevidím žádné výsledky. Produkt používám denně. Mastí vlasy
    Adriana S.
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Pre Nikolku - to sa nezmýva, po umytí vlasov a očesaní si aplikujem pár kvapiek na temeno hlavy alebo teda na miesta kde by som chcela, aby mi začali rásť nové vlasy a len nechám uschnúť... Po mesiaci používania nemôžem produkt poriadne ohodnotiť ale myslím, že to bude účinné, neviem či je to placebo ale nejaké vlásky tam už vidím :) a balenie sa míňa celkom pomaly
    Kopie recenze od Diana z notino.sk
    5. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Zdravím viete niekto poradiť ako dlho si to treba nechať pôsobiť ?
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    24. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Výsledky sem začala vidět cca po 3 měsících, aplikuji každý večer do pokožky hlavy a rano umeju, vlasy voní a nemastí se. Doporucuji ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Alenka
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. používám teprve týden a musím říct , že opravdu pomáhá , vlasy jsou zdravější a trochu mi napomohlo se i zbavit lupů , určitě příště koupím znovu
    kat
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Nepomohlo, změnu nevidím po pravidelném 2 měsíčním používání, naopak mi padají víc. A to jsem do toho dělala hairoiling a masáže hlavy (to jediné mě drželo od toho, až mi toto sérum nezničí vlasy úplně).
    Leo
    10. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Po užívaní jedného balenia vyrašili nové vlásky. Kúpim zas.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    20. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Používám již třetí balení a mohu jedině doporučit. Potýkala jsem se s vypadáváním vlasů kvůli autoimunitní nemoci i stresu a teď mám nové vlásky i na koutech, kde jsem dlouho vlasy žádné neměla!! Vlasy mi rostou o dost pevnější a paradoxně některé vlasy narostly místo hřebíkovitě rovných v kudrnaté - nechápu, ale vážně zesiluje růst vlasů a jejich sílu. Někteří psali, že sérum nelze používat denně- ono záleží, kolik séra do vlasů nakapete. Za mne je méně více. Sérum používám každý druhý den spolu s masáží pokožky hlavy, beru vitaminy na vlasy, kde je dostatečný přísun vitamínu B a E a nemůžu si vlasy více vynachválit. Kolegyně se mě ptajî, jak jsem docílila viditelně hustějších vlasů (původně velmi jemné “myší” barvy)
    Nika
    13. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  17. Určitě nedoporučuji. Kořínky vlasů mám po aplikaci jak mastné, rozhodně to není tak, že alkohol vyprchá a sérum se beze zbytku vstřebá. Po aplikaci vypadám jak zmoklá slepice a ani ráno to není lepší. Nedá se aplikovat a jít druhý den jít do práce, možná tak pokud máte home office. Mám dlouhé vlasy a musela bych si je mýt kvůli aplikaci denně, což zas nesouhlasí s používáním. Sérum hezky voní, pokud je to pro vás to, co hledáte. Ale jinak nemá žádné výsledky a za umaštěnou hlavu mi to tedy nestojí.
    Michaela
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Používám každý třetí den, kombinuji ještě s kopřivovou vodou a super!! Vlasy přestaly padat, rostou rychleji. +Booster krásně voní. Kupuji opakovaně, doporučuji!
    MO
    6. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvele! Vlasy rostou a jsou krasne! Objednam znovu
    Marie H.
    17. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. super, výsledek hned po týdnu, malé vlásky a kvalita vlasu. hned jsme objednala druhou lahvičku. nepoužívám šampon ani kondicioner, jen booster
    Markéta M.
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze