Přejít na hlavní obsah
Physicians Formula The Perfect Matcha odličovací a čisticí balzám pro všechny typy pleti

Recenze Physicians Formula The Perfect Matcha

odličovací a čisticí balzám pro všechny typy pleti

Hledáte způsob, jak zbavit pleť veškerého make-upu, a přitom ji zbytečně nevysušit? Balzám Physicians Formula The Perfect Matcha se postará o její nanejvýš šetrné odlíčení a hloubkové vyčištění. Místo toho, aby ji přitom zbavil přirozené vlhkosti, ji však zanechá hydratovanou a pružnou. A protože nezpůsobuje podráždění, můžete ho bez obav použít i k odlíčení očního make-upu.

Koupit

Hledáte způsob, jak zbavit pleť veškerého make-upu, a přitom ji zbytečně nevysušit? Balzám Physicians Formula The Perfect Matcha se postará o její nanejvýš šetrné odlíčení a hloubkové vyčištění. Místo toho, aby ji přitom zbavil přirozené vlhkosti, ji však zanechá hydratovanou a pružnou. A protože nezpůsobuje podráždění, můžete ho bez obav použít i k odlíčení očního make-upu.

Koupit

Physicians Formula The Perfect Matcha recenze20

4.0
12
4
4
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nejlepší odličovací balzám, který jsem měla. Báječně odlíčí a hlavně nepálí v očích.
    Klementýna
    24. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nijak extra neodlíčí
    Simona
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Produkt už jsem skoro dopotřebovala. Odlíčí dle mého vše ale nekoupím ho bohužel z toho důvodu, že neskutečně štípe v očích .
    Šárka P.
    27. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Snadno odličuje make up a stačí opravdu malé množství.
    Jitka Č.
    2. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Kúpila som pre mamu. Dobre odlišuje ale štípe ju v očiach.
    Kopie recenze od Ivka z notino.sk
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Několikrát jsem mu dala šanci, ale velmi špatně odličuje a štípe v očích.. určitě znovu nekoupím.
    Kristina L.
    12. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Tak tento čistiaci/ odličovací balzam je úžasný, za mňa najlepší, aký som doteraz mala. Pri dotyku s pleťou sa ihneď topí a je radosť pleť s týmto produktom masírovať. Po vyčistení je pleť nádherná a jemná. Veľmi milo ma prekvapil ,)
    Kopie recenze od Katarína M. z notino.sk
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Vyčistí aj lepidlo na mihalnice, pleť nedráždi a hydratuje. Super
    Kopie recenze od Rebeka F. z notino.sk
    3. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Výborný pomer cena - výkon, bez problémov odlíči aj vodeodolný či dlhotrvácny make-up, pleť neirituje a neštípe v očiach. Som s ním veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Jana Ď. z notino.sk
    25. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Top produkt na odlíčení, vydrží poměrně dlouho, stačí maličko a krásně pleť odlíčí, nevysušuje. Doporučuji.
    Veronika
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Výborný produkt, neštípe v očích, dobře odličuje, na dočistění nejlépe double cleansing
    Monika
    15. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Dobře odlíčí tvář i okolí očí. Nedráždí pleť ani oční okolí. Pokud máte silný oční makeup, tak před tím použít něco na oči nebo jestli nosíte voděodolnou řasenku, tak je to málo, ale na pleť vážně super a stačí ho malinko.
    Eva
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Odlíčit to odlíčí, konzistence jak u každého jiného odličovacího balzámu, v očích štípe, ale co mě opravdu nevyhovovalo byl ten příšerný smrad, jak kdybych si na obličej patlala plast smíchaný s ropou. Už nekoupím.
    Kristýna B.
    5. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Prima cleanser balm. Lehce štípe při odličování očního make-upu, ale na pleťovku je moc fajn za ty peníze.
    Klára B.
    31. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Dissapointed.
    RB
    25. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Priemer, za mňa nič moc extra. Žiadne zázraky.
    Kopie recenze od Denisa P. z notino.sk
    1. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Za tuhle cenu moc fajn produkt, odličí i odolný oční make up a pleť je po něm krásně vyčištěná bez mastného pocitu. Určitě doporučuji!
    Kateřina
    18. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Vyrobek neni spatny, ale neodlici na 100% a dale take trochu stipe v ocich. Napodruhe uz asi nezakoupim...
    Veru
    30. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Veľmi dobrý odličovací balzám, neutrálna jemná vôňa, takmer bez parfumácie. Odlíči aj vodeodolnú riasenku úplne bez problémov, po pridaní vody veľmi dobre emulguje. Zanecháva pokožku mierne suchú a akoby pokrytú voskovým povlakom, určite je potrebné pleť ešte dočistiť micelárkou alebo gélom.
    Alexandra
    14. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Dokonale odlíčí i odolný make up, lehká konzistence, okamžitě se rozpustí na pleti, nevysušuje, super i pro mastnou pleť.
    Z.
    29. března 2021
    Byla recenze užitečná?