Přejít na hlavní obsah
Payot Lisse Sérum Booster Repulpant koncentrované sérum s kyselinou hyaluronovou

Recenze Payot Lisse Sérum Booster Repulpant

koncentrované sérum s kyselinou hyaluronovou

Síla koncentrované kyseliny hyaluronové v jemném gelovém séru

Koupit

Síla koncentrované kyseliny hyaluronové v jemném gelovém séru

Koupit

Payot Lisse Sérum Booster Repulpant recenze9

5.0
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Sérum používám ráno a večer. Přijde mi, že s pletí to opravdu něco udělalo, ale důležitá je pravidelnost. Pleť je rozzářenější a hydratovaná, takže splnilo mé očekávání.
    Věra
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Příjemné sérum ke zhydratování pleti. Používám ve dny, kdy mám pleť opravdu suchou a málo projasněnou. Za mě moc fajn :)
    Darina
    26. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Kde jaké "plumping sérum" mě strašně ucpává póry. Je jedno, jaká to byla konzistence, výsledek stejný. Tento mi póry neucpává+ vyhladí a rozzáří pleť, takže jsem nadšená.
    Tereza V.
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Používám v kombinaci s denním krémem a super! Pleť je krásně vypnutá a taková hutná. Příjemně voní.
    Denisa
    13. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Skvělá konzistence, hned po pár dnech mám pocit vypnutější pleti a moc hezky voní.. no co víc si přát! Maximální spokojenost!
    Katka
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Naprostá spokojenost! Celá tahle Lisse řada mi vyhovuje. Píší, že je to primárně na vrásky, ale když mám nějaký ten pupínek, tak mi to krásně stáhne do rána :) Super!
    Monča
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. doporučujem toto sérum. Mám s ním veľmi dobré skúsenosti. Pleť hydratuje a zjemní
    Kopie recenze od Dana z notino.sk
    12. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. milujem toto sérum. Hneď po prvom použití pleť vypne,vyhladí, rozžiari a má super konzistenciu (nie olejovú)
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. veeeľmi kvalitné sérum. Payot znova nesklamal. Rýchlo sa vpije, nie je príliš olevojé a pleť je po ňom jemná a vypnutá
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek