Přejít na hlavní obsah
Paul Mitchell Moisture hydratační sprej na tělo a vlasy

Recenze Paul Mitchell Moisture

hydratační sprej na tělo a vlasy

Hloubkově hydratační sprej na vlasy, osvěžující obličejová mlha a sprej pro oživení unavené pokožky v jednom? To je hydratační mlha na tělo a vlasy Paul Mitchell Instant Moisture Awapuhi Moisture Mist. 

Koupit

Hloubkově hydratační sprej na vlasy, osvěžující obličejová mlha a sprej pro oživení unavené pokožky v jednom? To je hydratační mlha na tělo a vlasy Paul Mitchell Instant Moisture Awapuhi Moisture Mist. 

Koupit

Paul Mitchell Moisture recenze19

4.9
17
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Úžasný sprej, okamžite hydratuje a nádherne vonia. Pre mňa TOP produkt
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    14. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Úžasný sprej, okamžitě hydratuje a nádherně voní. Za mě TOP produkt
    Adela
    14. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. tenhle sprejík tak krááááásně voní! Perfektní osvěžení nejen na léto a nejen na vlasy :)
    Péťa
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. parádní produkt nejen na léto! Ale ta vůně, tak je prostě přesně k vodě. Sprej je ultra hydratační a funguje výborně. Milujuuuuu
    Lucka
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Mám rada multifunkčné telové výrobky. Tento je skvelý! Používam ho namiesto telového krému na hydratáciu pokožky. Bonusom je, že sprej nanášam bleskovo a nie som výrazne mastná. Veľmi dobre hydratuje moju pokožku, dokonca aj vlasy. Vôňa mi nepripomína uhorku ani melón - je to skôr jemná, nevtieravá, krémová vôňa. Za mňa skvelý výrobok, ktorý v sebe skrýva viacero produktov, takže nezaberá veľa miesta a navyše ušetríte :)
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Nevěřila jsem, že by mohl být jeden produkt, který by se prakticky používal na celé tělo. Ale on opravdu existuje! Mám celkově citlivou, suchou až atopickou pokožku, po sprchování se musím mazat, jinak bych měla po těle šupinky. Nebaví mě však mít upatlané ruce od krému, takže jsem zkusila tento sprej a překvapivě funguje! Celé tělo tedy zvládnu za pár chvil a moje pokožka je hydratovaná. Vyzkoušela jsem sprej i na vlasy a taky jsem spokojená. Sprej je lehký, nelepí se a vůně je jemná, nevtíravá. Vůbec mi ale nevoní jako okurka nebo meloun :)
    Karin
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Jediná vec, ktorá mi trochu vadí, je vôňa, ale keď sa rozvinie, je to trochu lepšie. Inak si myslím, že je to skvelý výrobok, výborne poslúži najmä v lete na hydratáciu.
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    18. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Mám tyhle hydratační spreje moc ráda, na léto uplná ideálka. Co mi trošku vadí je vůně.
    Pavlína
    18. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Nádherná okurkovo-melounová vůně a příjemné osvěženi - úplně jsem se zamilovala!
    Veronika
    4. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Sprej mě mile překvapil, opravdu splňuje, to co má, vlasy mám krásně hydratované a lesklé, jsem spokojena.
    Sára
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Perfektný produkt na hydratáciu vlasov, používam na mokré aj suché vlasy, po použití mám vlasy vyživené a uhladené.
    Kopie recenze od Emilia z notino.sk
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Nechápem, ako môže byť tento výrobok taký skvelý pre vlasy a pokožku zároveň. Krásne hydratuje a uhladzuje vlasy a dokáže osviežiť a upokojiť pokožku. Veľkým plusom pre mňa je, ako pôsobí na pokožku hlavy, ktorá ma mierne svrbí a toto je moja nová záchrana.
    Kopie recenze od Rebeka z notino.sk
    2. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Miluju multifunkční produkty a toto je top. Oživení a hydratace vlasů je okamžitě patrná. Super zklidňuje pleť a pokožku.
    Magdalena V.
    2. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Hydratuje, až je to k neuvěření. Po mytí před foukáním nastříkat na vlasovou pokožku- a konečně se mi přestaly dělat lupy. Potom na celé délky, a vyfoukat. Vlasy jsou po něm hebké, napité, a jakoby zacelené- i konečky přestanou mít bílou barvu. Super i na tělo, pokud nestíhám mazat krém, nebo na obličej. Uklidňuje spálenou pokožku od slunce. Co víc si od produktu za pár stovek přát. Za mě bomba!
    Barbora S.
    3. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Parádní produkt! Používám buď na umyté vlasy před fénováním, nebo v létě kdykoliv v průběhu dne. Krásně hydratuje, vlasy jsou po něm krásné na pohled i na dotek.
    Zetko
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Výborny produkt, vlasy su ozivene a uhladene.
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    25. února 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Skvělý produkt, používám jak na mokré tak na suché vlasy. Produkt vlasy nezatěžuje a skvěle působí na krepakové vlasy. Hydratace je vážně znát. Za mě luxusní produkt a jistě ne poslední.
    Alena
    22. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  18. Produkt som si objednala ako náhradu Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick v spreji, lebo moje odpálené suché zničené vlasy už ozaj vyzerali ako slama a potrebovala som hydratovať. Nepomáhal ani olejček Chi Silk infusion rekonštrukčné kúry od iných značiek na uhladenie vlasu, aby aspoň opticky vyzerali tie vlásky zdravšie bez žehlenia. Na moje veľké prekvapenie po prvom použití som nechápala ako môžu moje vlasy zrazu vyzerať uhladenejšie, žiadne odstávajúce polámané kratučké vlasy, skrátka celkovo pôsobili tak rovnejšie, zdravšie.. za mňa veliká spokojnosť!
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  19. Nejlepší hydratační přípravek,který jsem kdy měla.Velká spokojenost
    Zákazník z notino.cz
    24. června 2016
    Byla recenze užitečná?