Přejít na hlavní obsah
Rabanne 1 Million Elixir parfém pro muže

Recenze Rabanne 1 Million Elixir

parfém pro muže

Absolutní intenzita a mimořádná kvalita surovin v pánském parfému

Koupit

Absolutní intenzita a mimořádná kvalita surovin v pánském parfému

Koupit

Rabanne 1 Million Elixir recenze20

4.9
33
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. KRAFT, POWER, STRENGTH.
    Jan D.
    7. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Objednaná pre manžela, obaja sme spokojní. Vona a vydrž skvelá.
    Kopie recenze od Nika P. z notino.sk
    6. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Sladká vanilka s mírně "přeslazenými" ovocnými tóny (nejvíce z ovocných tónů cítím třešeň), mírnější dřevěné tóny, které jsou velmi příjemné. Parfém je pouze do chladného počasí, je velmi dlouho trvající (10-12+ hodin) a má velmi silnou projekci (2-3 spreje můžou zaplnit celou místnost) . Vůně je celkově příjemná, unikátní, co bych ale vytknul je přeslazenost, která pro některé může působit otravně. Mně osobně se líbí, jen škoda že dřevěné tóny nejsou o něco výraznější a sladkost o něco méně výraznější, celkově ale slušná vůně. Neobjednával bych naslepo a před koupí určitě vyzkoušet na vlastní kůži.
    TramYL
    25. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  4. Objednaná poprvé, manžel byl spokojený. Intenzivní , silná vůně :-) .
    Šárka T.
    6. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. maximálna spokojnosť, určite odporúčam
    Kopie recenze od Marek H. z notino.sk
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Tak v tomto ma nižšie Alchymista bohužiaľ pravdu. Táto vôňa ma veľmi silný neurčitý základ ktorý nie je možné identifikovať. Paco Rabanne je značka kvality, ale je dôležité pochopiť kto je nosom vône. Táto vôňa je extrémne gurmánsky sladká a nie každému je po chuti pretože je abstraktná. No bohužiaľ od 1 milion elixir som čakal viac, niečo prestížnejšie no hlavne menej abstraktné. Veľká škoda.
    Kopie recenze od Paco R. z notino.sk
    9. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Intenzivní dlouho trvající vůně. Jedna z mých nejoblíbenějších..
    Jakub F.
    26. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Parfém voní krasně, bohužel na mém kusu je vadný rozprašovač
    Marek
    2. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. doted jsem pouzival (a porad pouzivam) dior sauvage.. zatimco sauvage je korenita vůně (podle me spise na chladnější a zimni obdobi), tohle je naprosta zmena a otocka o 180 stupnu, sladka, svěží, silna a intenzivni vune, ktera voni naprosto famozne.. ve vuni hodne vynikne jablko, vydrz take potesi - navonite se rano a vecer se porad citite, chodi mi komplimenty z kazde strany;) doted jsem 1 milion neznal, ale nahodne jsem vyzkousel zrovna elixír na prodejne a vubec jsem neváhal a okamzite jsem ho koupil.. za me 10/10, urcite nekupuji naposled.. jediny minus snad jenom to, ze rychle ubyva :D
    Michal
    16. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  10. Hned po prvním vyzkoušení se stal mým favoritem, krásná intenzivní sladká vůně, a je to teda držák musím říct, vážně top
    Matěj B.
    18. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Nádherná a neskutočne sexi príťažlivá vôňa ❤ Odporúčam! Na priateľovi mi brutálne vonia. Tento parfém je o kúsok krajší,šťavnatejší a voňavejší,než jeho predchodcovia. Toto je veľmi krásne namiešaná parfumovaná voda. Skvost!
    Kopie recenze od Bambuľka z notino.sk
    27. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Chlapy nestrikejte to na bílé oblečení hlavně
    Domin
    11. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. Jakoo jooo :D příjemná sladká vůně ale žaden bolehlav
    Domin
    10. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Tady fakt bacha na dávkování - je to opravdu hodně intenzivní. Vůně skvělá, dlouho vydrží, v podstatě není co vytknout.
    Tomáš H.
    26. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Krásná a zajímavá vůně. Super výdrž. Zatím nejlepší 1 Million!
    Marek S.
    19. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Priateľ odo mňa dostal tento parfém ako darček. On aj ja sme si ho zamilovali. Vôňa je aromatická. To jej robí vzrušujúcu aj sofistikovaná. Výdrž exceletná. Odporúčame!
    Kopie recenze od Romana z notino.sk
    17. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Vôňu som dostal darčekom od priateľky. Veľmi sa mi páči. Je sladkastá, výrazná a dlho vydrží.
    Kopie recenze od Matej z notino.sk
    16. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Krásna, príjemná vôňa. Mal som už predtým tú klasickú, ale táto sa mi páči o trošku viac, viac vynikne.
    Kopie recenze od Matúš z notino.sk
    16. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Kúpila som ho priateľovi na narodeniny a nevieme si ho vynachváliť. Vôňa je silná a dlho vydrží. Je príjemne korenistá a zmyselná. Nabudúce kúpim rovno ten 200ml.
    Kopie recenze od Stanka z notino.sk
    15. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Jednoducho wow! Vôňa je špecifická, ma príde sladkastá. Flakón je skrátka dokonalý a na poličke sa vyníma. Výdrž je skutočne neskutočná. Na tele ide cítiť celý deň a na oblečení ešte deň potom.
    Kopie recenze od Janko z notino.sk
    11. března 2022
    Byla recenze užitečná?