Přejít na hlavní obsah
OXALIS Mogo Mogo zelený čaj sypaný

Recenze OXALIS Mogo Mogo

zelený čaj sypaný

Pravý zelený čaj Sencha se šťavnatou a svěží chutí manga a papáji.

-15 %s kódem sale
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Pravý zelený čaj Sencha se šťavnatou a svěží chutí manga a papáji.

Koupit

OXALIS Mogo Mogo recenze12

5.0
12
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Vynikající chutný a lahodný čaj. Piji ho i studený a je to příjemné osvěžení.
    Timea
    2. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Balíček čaju som dostala ako darček a som veľmi prekvapená, aký je čaj chutný! Milujem mango a v tomto čaji je jeho chuť neodolateľná.
    Kopie recenze od Kika z notino.sk
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Lahodná zmes zeleného čaju a tropickej príchute manga. Ráda ho pijem takmer každé ráno.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Veľmi chutný čaj, krásne vonia. Sypané čaje od Oxalisu sú výborne, odporúčam :)
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Moc dobrý zelený čaj. Mango má sice výraznou vůni, ale chuť je spíše jemná, což není vůbec na škodu.
    Jakub
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Výborný čaj! Pijem nielen cez zimu, ale aj v horúcich dňoch, pripravím ho, nechám trochu odležať a pridám ľad, prípadne aj citrón, a čaj chutí perfektne. Nie je to jediný čaj od tejto značky čo som skúsila, a môžem jedine odporučiť.
    Kopie recenze od Majka z notino.sk
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Čaje od této značky mám moc ráda, tento zelený piju pravidelně, kvůli zrychlení metabolismu. Vždy když si ho dám po jídle, tak mi není těžko, hodně pomáhá na celkové odlehčení žaludku :) Mohu jedině doporučit.
    Kamila
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Čaj je naozaj veľmi aromatický, mango cítim aj cez vrecko. Takže si ho stačí dať skutočne trochu.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    5. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Skvělý zelený čaj s exotickou chutí. Kafe na mě moc nefunguje tak piji zelené čaje a jsem velmi spokojen
    Petr
    25. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Výborný zelený čaj s mangovou chutí. Dávám si ho každé ráno na probuzení a ta exotická ovocná svěžest je na tom to nejlepší.
    Kamil
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Čaj nádherne voní, veľmi som sa naň tešil. Chuť je intenzívna ale moc dobrá, vydrží dlhšiu dobu.
    Kopie recenze od Martin z notino.sk
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Čaj mám opravdu silnou mangovou vůní, která se cítit i přes obal. Chuťově je výborný, ale doporučuji opravdu malé množství :)
    Týna
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek