Přejít na hlavní obsah
Orphica Realash sérum na řasy

Recenze Orphica Realash

sérum na řasy

Pouhých 30 dní stačí k tomu, aby byly vaše řasy viditelně delší a hustší. Sérum Orphica Realash díky pokročilé receptuře REALASH posílí jejich kořínky a urychlí jejich přirozený růst. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. 

Koupit

Pouhých 30 dní stačí k tomu, aby byly vaše řasy viditelně delší a hustší. Sérum Orphica Realash díky pokročilé receptuře REALASH posílí jejich kořínky a urychlí jejich přirozený růst. Výsledkem budou nejen prodloužené, ale i vyživené a na pohled zdravější řasy, které budou navíc méně vypadávat. 

Koupit

Orphica Realash recenze18

4.7
16
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Toto sérum na mihalnice je úžasné! Moje riasy sa stali dlhšie a hustejšie po krátkom čase používania.
    Kopie recenze od Jarmila z notino.sk
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Řasy rostou delší, doporučuji!
    Eliška
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Som veľmi spokojná s týmto sérom, už po pár dňoch použitia sa javia moje riasy hustejšie a hlavne dlhšie. Odporúčam.
    Kopie recenze od Violeta z notino.sk
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Doporučuji.
    Anna
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Sérum je skvělé.
    Elena
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Veľmi odporúčam.
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Řekl bych, že doporučuji sérum na řasy.
    Adéla
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Na začiatku som bola skeptická, ale teraz som nadšená. Moje riasy sú teraz omnoho pevnejšie a menej vypadávajú.
    Kopie recenze od Viera z notino.sk
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Doporučuji každému, kdo chce mít krásné a husté řasy.
    Kristýna
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Upřímně doporučuji, protože výsledky jsou skutečně dobré. Po asi 3 týdnech jsem si všimla, že jsou mé řasy hustší a delší. Jsem spokojená a budu pokračovat v používání.
    Nikola
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Odporúčam! Mihalnice rastú ako bláznivé.
    Kopie recenze od Marta z notino.sk
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Sérum je skvělé. Řasy rostou delší, doporučuji!
    Anna
    15. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Bohužel nefunguje. Po cca 1 měsíci začal přes den zvláštní pocit škrábání v očích. Po návštěvě očního lékaře zjištěn syndrom suchého oka. Tak pozor.
    Věra
    29. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Zatím jediné sérum co opravdu funguje! Uz používám několik let ( mezitím si dám třeba půl roku pauzu, a pak zase používám)
    Barbora
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Sérum určitě pomáhá k růstu. Ale jako alergička jsem zjistila cca po dvou měsících denního používání velmi silnou alergickou reakci. Prostě jsem od rána do večera plakala. Vše mi bylo potvrzeno lékařkou. Takže pozor….
    Petra
    21. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Zatial jedine serum, ktore mi funguje. Cca po 5 tyzdnoch sa riasi zacali predlzovat - uplne viditelne aj pre okolie.
    Kopie recenze od Martus z notino.sk
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Velká spokojenost, řasy které byli původně řídké a krátké, zničené po umělých řasách opět krásně narostly a zhoustly.
    Helena
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Nijak jsem nevěřila, že něco tak malého dokáže prodloužit a zhustit řasy. Chodila jsem pravidelně na řasy a postupně mi všecky vypadaly. Zakoupila jsem si toto sérum a výsledek byl úžasný, ze začátku jsem ho používala v kuse každý večer cca 2 měsíce a nehorázně mi zhoustly a vyrostly dlouhé zdravé řasy. Teďka to na nanáším 2-3 do týdne a pecka. Doporučuju!
    Marie N.
    30. června 2022
    Byla recenze užitečná?