Přejít na hlavní obsah
Oral B iO8 DUO sada na zuby

Recenze Oral B iO8 DUO

sada na zuby

Magnetická technologie v boji za zdraví celé ústní dutiny.

Koupit

Magnetická technologie v boji za zdraví celé ústní dutiny.

Koupit

Oral B iO8 DUO recenze10

5.0
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Čistí lepšie ako bežná kefka. Veľmi sa mi páči aplikácia. Kefka je príjemná do ruky.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Má velmi pěkný design, samozřejmě dokonale čistí zuby a je šetrný k dásním, ale každý zubní kartáček Oral B je vynikající. Dobře se páruje s aplikací.
    Lucie
    28. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Hlavice kartáčku dosáhne do všech mezizubních prostor a dokonale vyčistí zuby. Kartáček se velmi rychle nabíjí, mně to trvá tak 2 hodiny a je nabitý. S aplikací funguje skvěle.
    Tomáš
    27. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Jedno nabití vám vystačí přibližně na dva týdny, což je vynikající. Zubní kartáček je také vybaven tlakovým senzorem, který vás upozorní, pokud na zuby tlačíte příliš silně, což je velmi užitečné pro udržení správné techniky čištění zubů. Výkon kartáčku je úžasný.
    Natália
    26. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Konečne si umývanie zubov užívam. Aplikácia sa mi páči, vďaka nej nezabudnem na žiadny zub. Na vibrácie som si zvykl po niekoľkých použitiach.
    Kopie recenze od Dominik z notino.sk
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Ľahká kefa, intuitívne ovládanie. Výborne čistí a konečne nemám problém so zubným povlakom.
    Kopie recenze od Nika z notino.sk
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Čistí lepšie ako manuálna kefka. Som veľmi spokojný.
    Kopie recenze od Roman z notino.sk
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Zubná kefka, ktorá dokonale čistí. Vždy som mala problém s čistením zubov klasickou zubnou kefkou a táto kefka mi čistenie zubov uľahčuje. Dokonca sa s ňou dostanem aj k zadným zubom.
    Kopie recenze od Kristy z notino.sk
    20. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Zubní kartáček si nemohu vynachválit, zejména to, jak je tichý a opravdu šetrný k dásním. Baterie vydrží déle, než jsem čekala. Radost si s ním čistit zuby.
    Tereza
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Kartáček je vynikající! Okamžitě se přizpůsobí dásním a je k nim velmi šetrný. Snadno se spáruje s aplikací a má velmi jednoduché ovládání. Je velmi tichý.
    Aneta
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek