Přejít na hlavní obsah
OPI Nail Envy vyživující lak na nehty

Recenze OPI Nail Envy

vyživující lak na nehty

Vyživující a posilující lak na nehty

Koupit

Vyživující a posilující lak na nehty

Koupit

OPI Nail Envy recenze20

4.3
18
9
4
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Lak na nehty jsem dostala zdarma jako vzorek a s lakem jsem velmi spokojená .Mám křehké Lámavé nehty ,ale po týdení kúře ,kterou jsem aplikovala jsou nehty pevnější , výživné a lesklé .Aplikace je jednoduchá a štěteček skvělý
    Vitaliy
    2. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Produkt jsem obdrzela v ramci testovani, mela mi byt zaslana barva Pink to Envy, ale dostala jsem Bubble Bath. Je taky hezka, rekla bych spise nude a vice prirozena nez Pink to Envy, ale porovnani nemam. Narozdil od laku napr. z lekarny se da nosit a vypada jako klasicky lak, nema takovyten bily skaredy podton, ktere obcas mivaji zdravotni laky. Vice mi vyhovovala jedna vrstva, protoze svetle laky mi ve vice vrstvach bublinkuji a vypada to upatlane. I tady to chce mit nehty opravdu suche, odmastene a ciste, jinak tam ty bublinky muzou byt. Nevypada to pak dobre. Nehty mam pevne, ale ukazovacky a palce se mi hodne casto trepi, jsou slabe a potom je musim opilovat. Aplikovala jsem pecujici lak 4x, a myslim ze je mesic na testovani takoveho produktu kratka doba. I presto vidim zlepseni, protoze se palce a ukazovacky netrepily, ackoliv jsou porad slabsi nez ostatni nehty. Nicmene zkracovat jsem je nemusela a jsem nadsena :) urcite taky doporucuju olejovat si kuzicky a cele nehtove luzko alespon parkrat za tyden. A samozrejme mechanicky si nehty nenicit, to je asi zaklad.
    Linda K.
    31. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Lak na nehty jsem dostala zdarma jako vzorek a s lakem jsem velmi spokojená .Mám křehké Lámavé nehty ,ale po týdení kúře ,kterou jsem aplikovala jsou nehty pevnější , výživné a lesklé .Aplikace je jednoduchá a štěteček skvělý .
    Romana B.
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. I received a free sample of the "OPI Nail Envy - Bubble Bath" - which excited me as my nails are usually weak and often break easily. The instructions are easy to understand, and I applied two layers on day one, followed by an additional layer every day till day six. After the third layer, the nail was a very nice shade of pale pink. The extra layers went on easily and dried quickly. The nail polish never chipped and my nails grew out quite a bit over the 7 days. I am impressed and would definitely recommend this product if you have weak nails and need to strengthen them easily while still looking good.
    H.H
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Dostala jsem zdarma vzorek OPI Nail Envy, který mě nadchl, protože moje nehty jsou obvykle slabé a často se lámou. Lak je fantastický a za 7 dní mi nehty docela narostly a vypadají dobře a silněji.
    Nesporova
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Bezplatný vzorek
    Jakub K.
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. S lakem na nehty jsem velmi spokojená. Na nehty měl určitě pozitivní vliv, dala jsem ho vyzkoušet mamce a ta si ho taky zamilovala. Vydrží dlouho. Jedinou nevýhodou je, že je potřeba nanést několik vrstev, aby získal barvu a dobře seděl na nehtech.
    Fani L.
    29. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. OPI vyživující lak na nehty je skvělý produkt pro všechny, kdo hledají efektivní způsob, jak zlepšit zdraví a vzhled svých nehtů. Lak obsahuje pečující složky, které posilují a hydratují nehty, což je ideální pro každodenní péči. Po několika týdnech používání jsem zaznamenal, že moje nehty jsou pevnější a méně lámavé. Lak rychle schne, což je velká výhoda pro ty, kteří nemají čas čekat dlouhé minuty na zaschnutí. Výdrž laku je také na vysoké úrovni. I při běžných denních aktivitách lak vydrží bez olupování nebo ztráty lesku několik dní, což je více, než co lze očekávat od běžných laků na nehty. Po aplikaci lak zanechává krásný lesk, který dodává nehtům zdravý a upravený vzhled. Kvalita, snadná aplikace a dlouhá výdrž činí z tohoto produktu must-have pro každého, kdo dbá na zdraví svých nehtů. Produkt jsem obdržel v rámci bezplatného testování a děkuji Notinu a Influensteru za zaslání.
    Roman R.
    29. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Produkt jsem obdržel v rámci kampaně jako bezplatný vzorek - využila ho manželka. Je to skvělý produkt pro každého, kdo hledá účinný posilovač nehtů s jemným barevným efektem. Snadná aplikace, rychlé schnutí a viditelné zlepšení stavu nehtů dělají z tohoto produktu vynikající volbu. Doporučuji všem, kdo chtějí mít krásné a zdravé nehty.
    Jakub
    28. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Vynikajúci lak na nehty. Testováno kámoškou a z něj nadšená. Krasna brava a snadno se nanáší. Prodku obdržen zdarma počas kampane
    Tom
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. S výsledkem jsem naprosto spokojený, přítelkyně má radost a nelituji nákupu. Musím podotknout, že se jedná o velmi šetrné složení.
    Tadeáš
    26. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. S lakem jsem nadmíru spokojená 🫶 opravdu zpevňuje nehty, už se mi nelámou a netřepí.
    Petra K.
    24. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Produkt obdrzen zdarma v ramci testovani. Vyuzila manzelka, velmi spokojena. Za tu cenu pry naprosto super. Az ji dojde, tak koupi znovu.
    Lukas L.
    23. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  14. Tento produkt jsem obdržel zdarma k recenzi. Skvělá barva i lesk, ale slabší krytí. Vůbec nestačí dvě vrstvy udávané výrobcem. Kvalita štětečku by mohla být lepší, aby se lak lépe nanášel až ke kraji nehtu.
    Richard G.
    22. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  15. Lak na nehty nenadchnul. Co považuji za největší zklamání, je krytí, které není dobré ani po třech vrstvách. Super je rychlost schnutí. Co je špatné, je výdrž laku, po půl dne nošení už se oprýskal na koncích nehtů, a to i když jsem nevykonávala činnosti, které by nějak lak měly poškodit. Lak nehty zpevnil, ale to umí i lak za třetinovou cenu. Produkt mi byl zaslán zdarma na testování
    Lenka
    21. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  16. Nehty jsou po používání laku mnohem pevnější a kvalitnější. Nelámou se a jsou silné. Lak má pěknou barvu a snadno se nanáší. Lak jsem nanášela týden a výsledek je znát.
    Andrea Š.
    19. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  17. I have got this as a part of Inflenster campaign. I have got it in color bubble bath.The quality of OPI nail polishers is great as usual and this one is not an exception.First day when you apply two layers the color is quite transparent and coverage is low overall. When you add one more layer the next day the color gets much better. When it comes to the main functionality to make nails stronger it works well. After removal nails quality has definitely improved.
    Valeriya D.
    18. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  18. Lak dobře zpevní nehty, což je jeho účel. Lak zasychá ze začátku poměrně rychle, ale při dalších vrstvách zasychá hůře a pomaleji. Snadno se pak do laku dělají rýhy nebo jsou tam vidět otisky prstů. Při pohledu na nehty je vidět, že se při aplikaci lak hůře roztírá a vznikají místa na nehtu, kde lak po aplikaci chybí. S přibývajícími dny lak působí na nehtech nehezky. Produkt mi byl zaslán zdarma k testování.
    Tereza
    16. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  19. Opravdu funguje, nevěřila jsem.
    Petra K.
    16. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Tento lak jsem dostala zdarma k otestování. Dřív jsem používala obyčejné bezbarvé laky na zpevnění namáhaných nehtů, ale tento mi přijde lepší. Odstín bubble bath vypadá po aplikaci velmi přirozeně, nehty působí zdravě. Při každodenním nanášení jedné vrstvy podle návodu se vrstvy loupaly a vzhled už nebyl tak hezký. Při použití jako u běžných laků ( 1-2 vrstvy) byl výsledek skvělý.
    Vendula Č.
    12. května 2024
    Byla recenze užitečná?