Přejít na hlavní obsah
OnlyBio Ritualia Joy olej na odlíčení a masáž obličeje

Recenze OnlyBio Ritualia Joy

olej na odlíčení a masáž obličeje

Odlíčení je zásadní krok péče o pleť, který byste neměli nikdy vynechat. Odličovač OnlyBio Ritualia Joy z obličeje efektivně odstraní veškerý make-up a vaši pleť zanechá hebkou, dokonale čistou a připravenou na další péči.

Koupit

Odlíčení je zásadní krok péče o pleť, který byste neměli nikdy vynechat. Odličovač OnlyBio Ritualia Joy z obličeje efektivně odstraní veškerý make-up a vaši pleť zanechá hebkou, dokonale čistou a připravenou na další péči.

Koupit

OnlyBio Ritualia Joy recenze14

4.6
12
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Za tie peniaze dobry odlicovac :) trosku stipe oci ale nie je to nic priserne
    Kopie recenze od Radka z notino.sk
    5. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Perfektný odličovací olej, jemnučký, dá sa s ním urobiť aj masáž pri odličovaní tváre, príjemná ľahká, nerušivá vôňa. Ako bonus vo vnútri oleja sušené lupienky z ruží. Dokonale odlíči a pri kontakte s vodou sa mení na mlieko. Pleť neostane vôbec mastná. Následne dočistím pleť čistiacim gélom.
    Kopie recenze od Anduška z notino.sk
    18. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Mne osobne vobec nesadol, stipala ma cela tvar :/
    Kopie recenze od Terezia z notino.sk
    19. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Oleje používám na odličování nejraději, protože sundají i voděodolnou řasenku, linky atd. Tenhle mě zaujal především vizuálně - krásné balení s okvětními plátky uvnitř. Na poličce vypadá nádherně :) A taky moc krásně voní. Odličuje velmi dobře, jen musím dávat pozor kolem očí, aby se mi nedostal přímo do očí, to pak dost štípe. Stačí ale postupovat trochu opatrněji.
    Katka
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Já si s tímto nějak nevím rady :D krásná skleněná lahev, vizuálně super. Odlíčí to relativně ok ale stejně radši dočišťuju micelárkou. Ale když si chci odlíčit řasenku tímto místo tamponkem tak mě to hrozně štípe do očí. Nevím, asi to není produkt pro mě :D
    Tamara N.
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Naprosto skvěly odličovací olejíček. Opravdu umí odlíčit i voděodolnou rasku. Krásně voní a zanechává pokožku hebkou a hydratovanou. Ráda doporučuju.
    Daniela
    20. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Tento odličovací olej je skvelý, pekne odstraňuje make-up bez vysušovania pokožky. Pleť je po použití hydratovaná a rozjasnená.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    12. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Moc příjemný odličovací olej. Krásně rozpustí make-up a pleť zanechá hebkou, vláčnou a hydratovanou.
    Karin
    12. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Nemôžem sa nabažiť odličovacích olejov, tento je veľmi jemný, vhodný pre citlivú pleť a okvetné lístky vo vnútri sú skvelý nápad.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Odličovací olejíčky jsem si zamilovala, pro moji suchou pleť jsou skvělé. Tento navíc vypadá opravdu luxusně, ty kytičky uvnitř jsou nádherný detail
    Magda
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Super olej. Poctivo odlíči, pokožku nedráždi a aj balenie je veľmi pekné a praktické :)
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    23. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Odličuje skvěle, hezky voní a ty květiny uvnitř lahvičky jsou boží!
    Marie
    23. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Hledala jsem nějaký odličovač, který by byl na olejové bázi a dokázal odlíčit i těžší nebo voděodolný make-up. Používám ho teď asi týden a zatím si ho nemůžu vynachválit :)
    Lucka
    22. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Skvěle odličuje a moc pěkně voní, navíc má moc hezké balení.
    Eliška
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek