Přejít na hlavní obsah
Onclé Baby pečující mycí mléko pro děti od narození

Recenze Onclé Baby

pečující mycí mléko pro děti od narození

Pečující mycí mléko pro děti ONCLÉ s bio šípkovým olejem účinně čistí jemnou dětskou pokožku a vlásky. Zároveň ji vyživuje, zabraňuje vysoušení a napomáhá snižovat riziko podráždění.

Koupit

Pečující mycí mléko pro děti ONCLÉ s bio šípkovým olejem účinně čistí jemnou dětskou pokožku a vlásky. Zároveň ji vyživuje, zabraňuje vysoušení a napomáhá snižovat riziko podráždění.

Koupit

Onclé Baby recenze17

4.9
16
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Skvělé mycí mléko na citlivou pokožku dětí, nedráždí.
    Monika
    15. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. veľmi príjemné kúpeľové mlieko, ktoré nevysušuje a nedráždi, odporúčam
    Kopie recenze od lucia z notino.sk
    28. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Krásně zvláčňuje pokožku, která po použití není vysušená. Zanechává lehkou vůni.
    Milada K.
    9. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. značku onclé mám veľmi rada, takže aj s týmto výrobkom som veľmi spokojná a odporúčam ostatným
    Kopie recenze od janka z notino.sk
    4. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Přijemná jemná vůně, šetrné k dětské pokožce, užíváme už 2 rokem a velká spokojenost.
    Radka V.
    8. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Miminko je umyté, hebké a spokojené, tím pádem i já :)
    Mirka
    31. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Velmi příjemné mycí mléko. Používáme ho doma všichni. Hlavně oceňuji, že vyhovuje i synově atopické pokožce. Po sprše jeho jemná pokožka není vysoušená a podrážděná jako po jiných přípravcích na sprchování.
    Pavča
    22. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Mycí mléko má nevtíravou vůni je velmi šetrné, ideální pro dětskou pokožku. Používám ho i já a také jsem velmi spokojená. Výhodou je i přírodní složení.
    Katka
    18. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Výborný a velmi šetrný produkt, nejen pro děti ale je ideální pro celou rodinu. Rozhodně doporučuji!
    Klára
    18. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Krásně voní a miminko je čisté :-)
    Daniela
    8. ledna 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Kupuji hlavně přírodní produkty, takže jsem vyzkoušela i toto mléko. Malý je po koupeli krásně voňavý a pokožku má jak se říká "jako dětskou p... " :)
    Monča
    29. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. Výborný produkt, používáme celá rodina. Oceníte pokud máte citlivou a suchou pokožku. Obsahuje 92 % přírodních složek, šetrně myje a krásně voní.
    Ema
    17. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Vždycky si vybírám mycí přípravky, které jsou primárně určené dětem. Jsou šetrné k mé citlivé pokožce a pleti, tento od Onclé mohu jen doporučit.
    Jana
    17. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  14. Zanechává pokožku hebkou a zabraňuje před vysoušením. Určitě koupím znova
    Alexandr
    15. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. Velmi výrazná aromatická vůně a pro pokožku doslova zázračná.
    Pepé
    15. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  16. Ráda zkouším přírodní kosmetiku a u tohoto produktu mě zlákal obsah šípkového a bavlníkového oleje. Nemusím klasické sprcháče s ovocnou parfemací a tenhle mi voní po miminku a nevysušuje pokožku. Fajn produkt:)
    Zoe
    15. srpna 2018
    Byla recenze užitečná?
  17. Jednoduchá aplikace, příjemná vůně a pokožka syna je krásně hebká.
    Kristýna
    5. prosince 2017
    Byla recenze užitečná?