Přejít na hlavní obsah
Old Spice Whitewater sprchový gel

Recenze Old Spice Whitewater

sprchový gel

Proměňte svou každodenní sprchu či koupel v nevšední zážitek, na který se budete celý den těšit. Přípravek na sprchování Old Spice Whitewater provoní vaši pokožku krásnou vůní a potěší vaše smysly.

Koupit

Proměňte svou každodenní sprchu či koupel v nevšední zážitek, na který se budete celý den těšit. Přípravek na sprchování Old Spice Whitewater provoní vaši pokožku krásnou vůní a potěší vaše smysly.

Koupit

Old Spice Whitewater recenze19

4.8
19
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. 👍👍👍
    Marie V.
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Všichni muži spokojeni, objednala jsem proto velké balení. Krásně voní
    Markéta
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Klasika, která neomrzí. A navíc, pumpička je skvělá!
    Michal
    19. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Oceňuju opravdu veliké balení, které vydrží. Praktická pumpička, svěží vůně. Plní svůj účel.
    Adam
    1. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Super sprchac, pouzivam už leta. Voni svěže
    Ondra
    30. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. whitewater je nejlepší kolekce za mě a vůně na těle vydrží, oceňuji velké balení
    Adam
    24. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Mám moc rád tuto vůni a hlavně velikost balení, nemusím tak delší dobu řešit nákup nového sprcháče.
    Radek
    18. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Perfektní velikost balení, které už nějakou dobu vydrží. Oproti menším balení má tohle dávkovač s pumpičkou, která je velmi praktická. Sprcháč dobře pění, takže stačí nanést malé množství. Vůně je svěží a vydrží i dlouho po sprše. Nedráždí ani citlivou pokožku, takže nemám co vytknout :)
    Michal
    10. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. moje oblíbená vůně sprcháče, příjemná, svěží. a navíc v super xxl balení, konečně pořádná zásoba
    Lukáš
    9. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Jeden z oblíbených sprchových gelů, vůně je velmi svěží a energická, kupuji už jen velká balení
    Pavel
    8. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Nielen super vôňa, ale hlavne tá pumpička na dávkovanie. :)
    Kopie recenze od Ivo F. z notino.sk
    4. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. konečně balení, které nějakou chvíli vydrží. Tento Whitewater kupuji příteli nejčastěji, je to fajn mužská vůně, možná trochu i do unisex
    Natálie H.
    2. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. výhodné balení za super cenu. old spice i deodorant jsou jedny z nejlepších produktů na trhu poměr kvalita a cena
    Tom
    26. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tenhle je rozhodně ze všech ostatních nejlepší!
    Kamil
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Super pumpička, domů už nic jiného nekupuji
    Kateřina K.
    9. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. V DM to majú za 7,95€
    Kopie recenze od Zohan krycie meno k. z notino.sk
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. Výborný. Osviežujúca vôňa.
    Kopie recenze od Ján P. z notino.sk
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Príjemná vôňa, dobrá penivosť, môj manžel si ho chváli a rád ho používa.
    Kopie recenze od Mária N. z notino.sk
    7. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Krásna vôňa, muž používa len tento
    Kopie recenze od Domi z notino.sk
    15. května 2020
    Byla recenze užitečná?