Přejít na hlavní obsah
NYX Professional Makeup Thick it Stick It Brow Mascara řasenka na obočí

Recenze NYX Professional Makeup Thick it Stick It Brow Mascara

řasenka na obočí

Zdokonalte své obočí a povyšte ho z málo výrazného na extra objemné. Řasenka na obočí NYX Professional Makeup Thick it Stick It Brow Mascara kartáčkem jednotlivé chloupky vašeho obočí pročeše a pomůže je zkrotit, gelová textura s vlákny rostlinného původu je pak obalí a obarví, takže budou ihned vypadat silněji. Obočí získá až 16 hodin zahuštěného, plného vzhledu. Míru objemu navíc můžete přizpůsobit náladě či příležitosti, protože řasenku lze jednoduše vrstvit.

-20 %s kódem 20combi
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Zdokonalte své obočí a povyšte ho z málo výrazného na extra objemné. Řasenka na obočí NYX Professional Makeup Thick it Stick It Brow Mascara kartáčkem jednotlivé chloupky vašeho obočí pročeše a pomůže je zkrotit, gelová textura s vlákny rostlinného původu je pak obalí a obarví, takže budou ihned vypadat silněji. Obočí získá až 16 hodin zahuštěného, plného vzhledu. Míru objemu navíc můžete přizpůsobit náladě či příležitosti, protože řasenku lze jednoduše vrstvit.

Koupit

NYX Professional Makeup Thick it Stick It Brow Mascara recenze20

4.5
64
20
8
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Výborný a je super, že majú aj čiernu tmavú farbu. Skvelý je, drží dobre na obočí, no bola by som rada, keby ho mali aj v priesvitnej variante.
    Kopie recenze od Marcela z notino.sk
    20. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. mam tmavohnede vlasy a vacsinou som siahala po maskarach na obocko, ktore boli trosku tmavsie. teraz mam odtien ash brown, nie je to tmava hneda, ale je to mega prirodzene hneda, ba priam az svetla hneda, vysledny efekt je super, a takisto sa tak nezapatlam, ako to bolo pri tmavsich farbach. fixuje dobre a vydrzi cely den. som velmi spokojna 👍 pekne zahustuje vlaknami, neopadava, nerozmazava sa a ako ju rano nanesiem, v takom stave ju vecer davam dole. pouzivam s ceruzkou od nyx tiez ash brown a vysedok je velmi pekny a prirodzeny.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    5. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Hrozně to vysychá, nemá to výdrž a barvu to nedodá skoro vůbec.
    Helena K.
    4. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Tak dost som rozcarovana co sa tyka kvality dvoch roznych farieb. Predtym som mala brunete a ten bol perfektny, ale odtien espresso mi pride nekvalitny. Nevytaca tak obocie, ma akoby “chlpatu” kefku alebo niecim zanesenu, proste je uplne iny.
    Kopie recenze od Renculka z notino.sk
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Polecam
    Laura
    12. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Za mňa spokojnosť. Vydrží dlho. Produkt vie pekne obočie vyčesať a trošku aj vďaka farbe vyplniť. Pre brunetky odtieň 07 Espresso ideál
    Kopie recenze od Nikola M. z notino.sk
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Super!!!
    Anna H.
    18. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Čekala jsem něco víc, jsem trochu zklamaná. Barvu to obočí moc nedodá, kartáček je poměrně tlustý a barví i kůži nad obočím. Odstíny jsou super, s tím jsem spokojená. Fixace je spíše průměrná. Celkově se nejedná o špatný produkt, ale nadšená nejsem. Budu hledat dál a časem uvidím, zdá se k tomuto produktu vrátím, nebo ne.
    Ilona F.
    19. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Spokojenost, dělá to, co slibuje.
    DK
    24. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. 10/10 odporucam, na rozdiel od prvotneho nyx super glue tento produkt drzi cely den a neni lepkavy cize sa da na obocie bezproblemov dat ceruzka alebo fixa hoc s pigmentom ktory tento produkt obsahuje ceruzka neni potrebna aj pri riedkom oboci ako mam ja
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    17. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Opravdu super, obočí drží celý den a výsledek je hezky přirozený.
    Tina
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Krásny prirodzený efekt a zafixuje aj tvrdšie chĺpky. Konečne niečo, čo u mňa funguje (mám tvrdé, dlhšie obočie). Obsahuje malé vlákna, takže aj doplní objem. Som tmavší typ a odtieň cool blonde u mňa vyzerá veľmi prirodzene, ale dokúpim aj tmavší odtieň pre lepšie vyplnenie redších miest.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    21. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. zatím nejlpší řasenka na obočí. konečně něco, co mi aspoň trochu drží obočí a zahustí zároveň
    Adriana M.
    13. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  14. Čekala jsem teda víc ... mám odstín 03 Auburn, brava nic moc, fixace se nějak nedostavila, takže za mě spíše zklamání. Rozhodně se příště kouknu po jiné variantě.
    Markéta V.
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Je potřeba se naučit, jak aplikovat a nemít nepřirozené tlustě vybarvené obočí. Považuji se za docela tmavovlásku, ale sedí mi odstín espresso, tmavší už by byl asi moc. Barva drží, ale fixace tolik ne. Osobně se asi po vypotřebování produktu vrátím k bezbarvému brow glue.
    Ivana
    29. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Brow Mascara produkt mi také vyhovoval. Jemně upraví obočí, které potom drží správný tvar. Zvolila jsem nejsvětlejší odstín Cool. Aplikace je velmi jednoduchá. Produk budu využívat i nadále.
    Kopie recenze od Aneta P. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    21. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Brow Mascara produkt mi také vyhovoval. Jemně upraví obočí, které potom drží správný tvar. Zvolila jsem nejsvětlejší odstín Cool. Aplikace je velmi jednoduchá. Produk budu využívat i nadále.
    Aneta P. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    21. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Žiaľ zvolila som si nevhodnejší odtieň tak som riasenku stihla vyskúšať iba pár krát ale dobre sa s ňou pracovalo. Má dobrú kefku a krásne vyčeše obočie. Spĺňa účel, ktorý má.
    Kopie recenze od Natália A. - Testováno prostřednictvím All2test.com z notino.sk
    21. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Žiaľ zvolila som si nevhodnejší odtieň tak som riasenku stihla vyskúšať iba pár krát ale dobre sa s ňou pracovalo. Má dobrú kefku a krásne vyčeše obočie. Spĺňa účel, ktorý má.
    Natália A. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    21. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Obočí to jebpro mě téma, jelikož skorobzadne nemám, tak řeším čím "dodělat". Běžně používám různé tužky a kazetky a tak řasenka mě velice zajímala zvolila jsem odstín espresso a myslím ze js se trefila a tužkam odzvonilo. Řasenka vydrží mnohem déle, není problém mít obočí cel den a vypadá dost přirozeně. Jediné co, že to člověk musí dostat do ruky, první aplikace se mi nelíbila, ale pak už to nebyl problem. Rozhodně mohu jen doporučit.
    Zuzana O. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    21. července 2022
    Byla recenze užitečná?