Přejít na hlavní obsah
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream lehká tekutá matná rtěnka

Recenze NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

lehká tekutá matná rtěnka

Zamilujte se do jedinečných odstínů inspirovaných světovými velkoměsty. Tekutá matná rtěnka NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream vás naprosto dostane. Ačkoliv má velmi lehoučkou texturu, je intenzivně pigmentovaná a má dlouhotrvající výdrž.

-20 %s kódem 20combi
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Zamilujte se do jedinečných odstínů inspirovaných světovými velkoměsty. Tekutá matná rtěnka NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream vás naprosto dostane. Ačkoliv má velmi lehoučkou texturu, je intenzivně pigmentovaná a má dlouhotrvající výdrž.

Koupit

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream recenze20

4.3
62
15
9
5
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. The lipstick is very drying on the lips, even if applied on top of the base. Holds on for 4 hours, even if eating/drinking something. Not easy to remove from fabric if you accidentally touched your lips.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Úplně jiný odstín než na obrázku a na virtuálním zrcadle. Jsem velmi zklamaná.
    Milana T.
    23. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Bude dostupný odstín Tokio?
    Monika
    13. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Barva přišla úplně jiná než na obrázku. Rteňka je super ,vyhovuje mi. Nejdříve je krémová a po chvíli uschne a je matná.
    Adell
    8. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Mám rtěnku v odstínech 16 Cario a 38 Toulouse. Odstín 16 mi vůbec nevyhovuje - rtěnka na rtech vypadá opravdu nehezky, kdežto odstín 38 velice doporučuji. Krásná barva, na rtech vypadá velice hezky a příjemně se nanáší.
    Marie F.
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Ze rtěnky jsem dost zklamaná. Přešla jsem kvůli odstínu z Rimmel - Stay matte a opravdu se nedá porovnávat cena/kvalita. + je lehoučká + vypadá hezky na rtech - odstín tmavě červené (Madrid) je úplně růžový. - rtěnka po dotyku barví a to dost - vůbec nic nevydrží Za mě velké ne, určitě znovu nekoupím.
    Lucie
    17. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Jsem velmi zklamaná,odstín dorazil úplně jiný než na obrázku,mám 06 Istanbul.Sice se mi kvalita rtěnky líbí,ale už měla takový jiný odstín.Škoda,že barvy nejsou uvedeny v takovou vysokou kvalitu
    Nataliia Z.
    16. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Neviem ci mi poslali iný odtieň alebo čo, ale nezhoduje sa vôbec s farbou na obrázku. je veľmi kriklavy, mam pocit, že mám na ústach žiarovku. Takže odtieň úplne mimo. Čo sa týka nanášania, celkom to ušlo, ak si odmyslím tie žmolky, ktoré hneď boli na jazyku, v ústach, na zuboch. Tak neviem ci to bol starý kus, keďže aj konzistencia bola celkom hutná, pre mňa až moc. jediné plus čo to malo, bolo, že fakt drží, čo v prípade tohto odtienu som mala čo robiť, aby som ho konečne dala dole, keďže ta farba na perach vyzerala strašne.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. super barva, kvalita!
    Michaela
    21. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Po nanesení je krémová a hýbe se na rtech, chvíli trvá než zaschne. Po zaschnutí rty vysuší. Na rtech dlouho nevydrží, po jídle už je dole. Odstíny jsou hezké, koupila jsem víc. Konzistence je hodně hutná a suchá. Použila jsem produkt 6x a přijde mi, že už tam toho moc nezbývá. 6/10
    Kateřina
    23. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. lehký matný finiš, ideálny na večer do společnosti, moc hezký výběr odstínu
    Jana
    22. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. zvolila jsem odstín Prague a teda velká spokojenost, nádherná fialovo-ružová barva
    Denisa
    22. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Mám odstín Rome a kupuji ho již po několikáté. Je totiž nejblíže mé přirozené barvě rtů a krásně je sjednotí a zvýrazní v báječném odstínu. Rtěnka je opravdu lehounká, matná. Jen nevydrží moc dlouho, je nutno pretírat. Ale díky své lehkosti se nedrolí jako její konkurentky.
    Monika
    5. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Odstíny by seděly, jen v mém případě rtěnky nevydrzěly nic moc, hned se setřely a na rtech i po tmavých odstínech nezbylo skoro nic. Možná na mně jsou až moc lehké.
    Monika Š.
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Krásná barva, do společnosti ideální. Vůbec nelituji, že jsem do ní šla.
    Anežka
    19. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Rúž má príjemný aplikátor, vydrží a nepotrebuje veľa opakovania, ale zároveň sa ľahko odstraňuje.
    Kopie recenze od Saška z notino.sk
    16. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Je skvělá, ten odstín je bomba. Nosím ji téměř každý den.
    Karolína
    6. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Za mě super, nevydrží mi úplně i při jídle a pití, chce to přetřít ale jinak s ní nemám problém, je malá praktická do kabelky a má super odstíny
    Lenka
    5. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvělá rtěnka za super cenu. Používám denně. Doporučuji
    Valerie
    5. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Moc moc hezké barvičky, rtěnka vydrží dlouho. Navíc, když ji potřebuji opravit, hezky se dá kapesníkem sundat a namalovat znovu.
    Domča
    5. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?