Přejít na hlavní obsah
NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color tekutá rtěnka s vysokým leskem

Recenze NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color

tekutá rtěnka s vysokým leskem

Chcete mít za každých okolností dokonale a výrazně nalíčené rty, a přitom být bez starostí, že se třeba při pití obtiskne barva na skleničku? Tekutá rtěnka NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color vás nezklame. Umožní vám v jedné vrstvě pokrýt rty vysoce pigmentovanou barvou a ve druhé jim pak dodat intenzivní lesk se skleněným finišem. Díky vysoké odolnosti vydrží v perfektním stavu po dobu až 16 hodin – bez obtiskování, rozmazávání či blednutí.

Koupit

Chcete mít za každých okolností dokonale a výrazně nalíčené rty, a přitom být bez starostí, že se třeba při pití obtiskne barva na skleničku? Tekutá rtěnka NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color vás nezklame. Umožní vám v jedné vrstvě pokrýt rty vysoce pigmentovanou barvou a ve druhé jim pak dodat intenzivní lesk se skleněným finišem. Díky vysoké odolnosti vydrží v perfektním stavu po dobu až 16 hodin – bez obtiskování, rozmazávání či blednutí.

Koupit

NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color recenze20

4.1
111
72
32
10
9
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Toto je najlepšia vec na svete. Raz som si ju pre srandu nechala počas plávania a po dvoch hodinách, ako som vyliezla z bazéna som ju stále mala na perách. Vydrží všetko, neznášam so sebou nosiť rúže v kabelke. Tento si dám, keď idem z domu a po 5 hodinách sa vrátim a stále ho mám, čo sa nedá povedať, o Dior šmejde za pomaly 50 euro, ktorý sa zotrie, len keď zočí pohár s vodou.
    Kopie recenze od Marta z notino.sk
    7. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Opravdu výborná pigmentace. Vydrží pití, jídlo, dokonce i odličovač 😁
    Natálie
    22. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tekutý lesklý rúž hydratuje pery. Má dobrú výdrž. Je dobre pigmentovaný.
    Kopie recenze od Simona D. z notino.sk
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Za mne je lesklá rtěnka v odstínu 05 moc pěkná, dobře drží, lehce se nanáší jen mi nějaké dny přišlo, že se velmi rychle odrbala a nebo jsem si ji snědla a zůstal mi jen obrys rtů jako u konturek, dokonale voní a má velmi příjemný aplikátor a na rtech vypadá krásně. Pozitiva: -Příjemný aplikátor -Lehce se nanáší -Na rtech vypadá moc pěkně. Negativa: -Nemá moc velkou výdrž někdy
    Marie N. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Tento produkt bych doporučila, měla jsem odstín 05 krásně se rozetře, tváře zbarví přirozeně. Líbí se mi, že je jednoduše použitelný a makeup rozsvítí. Jak jsem již zmínila je přirozený a přesto krásný.
    Tatiana H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Rtěnka vypadá moc hezky na rtech, rty nevysušuje, dělá hezky lesklý efekt, rty nejsou vysušené nějak extrémně, produkt bych doporučil i svému okolí
    Jan S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. testovala jsem rtěnku odstínu 05 magic maker, rtěnka se lehce nanáší a vypadá ze začátku skvěle, má dlouhou výdrž, ani při jídle se nesmaže ale bohužel po nějaké době začne rty vysoušet a nevypadá nejlépe
    Natálie H. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color 05 Magic Maker lesklá tekutá rtěnka, 6,8 ml - U této rtěnky pokládám za kladné: Hezký dizajn. Praktické otevírání obou aplikátoru proti sobě. Kvalitní aplikátor jak u rtěnky tak u lesklé textury oba aplikátory hezký rýsují linie rtů. Sytost barvy a žádné otisky na sklenicích případně po požití jídla skvěle drží na rtech. U této rtěnky pokládám za záporné: Rtěnka nemá lehkou texturu tudíž na rtech působí pocitově hned po nanesení těžce a dýl zasychá taky po nanešení lesku jsou ústa těžké není tam pocit lehkosti .Pořád mám pocit, že mé rty jsou dehydrované. Co se týče odlíčení lze odlíčit i klasickým odličovačem nemusí být zrovna olejový hezky se odličuje
    Natália K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Velmi příjemná na rtech, skvělí odstín, víc matná, lesk má příjemnou citlivost, mohla by být tmavá - Loud high shine lip color 05 magic. Mohla by být víc matná, a rtech je příjemná ale nevydrží déle
    Helena B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. NYX rtěnka mi velice vyhovuje a určitě jí doporučuji všem, je krásně lesklá a vydrží uplně vše, odstín je 05 určitě to můžu jen doporučit, je to úžasný produkt.
    Markéta S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Rtěnka od NYX mi moc sedí, ať už barevně tak funkčností, mám otestované, že opravdu úžasně drží a s použitím lesku je moc příjemná na rtech, bohužel jsem si také všimla, že bez použití lesku je rtěnka dost lepkavá na rtech, takže určitě doporučuji používat s leskem. Mám odstín 05 a je to moc krásná lehce růžová barva.
    Sofie K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tento produkt mi přisel naprosto v nádherném odstínu. Krásně barví rty - velice nádherný odstín. Pro uplné rty se krásně ladí s konturkou - jakoukoliv. A pruhledný lesk celé rtěnce dodá šmrnc a krásně ji sjednotí. Naopak vec co mi nesedela je ze bez pruhledneho lesku neprijemne pusobi na rtech.
    Marketa B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. První (barevná) fáze rtěnky měla celodenní výdrž. Běžně jsem ji nanášela kolem 7-8 hodiny ráno a v dobu odličování, což bylo přibližně kolem 10 hodiny večer jsem ji měla stále na rtech. Druhá (lesklá) fáze rtěnky mi na rtech vydržela přibližně půl dne, při běžných, denních aktivitách jako jezení a pití. Znovu jsem tedy aplikovala kolem 2-3 hodiny a vydržela až do večera. Celkově produkt hodnotím velmi pozitivně, na rtech je příjemná a nepůsobí mastně nebo naopak suše. Zakoupím znovu:).
    Nicol B. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Produkt NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Colour 05 Magic Maker lesklá tekutá rtěnka, 6,8ml, který jsem testovala má krásnou barvu i lesk. Na rtech vydrží velmi dlouho a snadno se aplikuje. Odstín rtěnky je růžovo béžový s tónem do hněda, který se hodí na podzim či zimu. Určitě se bude vyjímat i v létě. Druhá strana je průhledný lesk na rty který se krásně nanáší a velmi dobře drží. Nevýhoda je malé množství průhledného lesku na druhé straně produktu. Produkt doporučuji všem co mají rádi i barvu a zároveň i lesk, protože si mohou vybrat co by si na rtech přáli zrovna mít. Hodnotím ho tedy 10/10.
    Nela S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Produkt se velmi dobře nanáší, má příjemnou konzistenci, příjemnou dlouhotrvající výdrž, která se nesmyje ani po jídle či pití, velkým plusem vnímám příjemné aplikátory jak rtěnky tak lesku, se kterými se dobře manipuluje. Lesk je také velmi přiíjemný a doplňuje krásný vzhled rtěnky. Mínus bych viděla v menší množství produktu, ale jinak jsem mínusy nenašla. Můj odstín je rouge á lévres,který působí velmi přirozeně a je vhodný pro všechny , kdo má rád přirozenější odstíny
    Klára M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Prvně nádherný nude odstín s nádechem růžové, který krásně pasuje i bledšímu tonu pleti. Velice snadná aplikace a krásná pigmentace. Rtěnku je možné nanést v jedné vrstvě a je možné také vrstvit. Jediné, co bych rtěnce vytkla, je delší doba schnutí v porovnání s podobnými produkty. Rtěnka také trochu vysušuje a po nějaké době praská a zalézá do vrásek.
    Iryna Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. NYX PROFESSIONAL MAKEUP SHINE LOUD HIGH SHINE LIP COLOR je dlouhotrvající tekutá rtěnka, která vydrží na rtech opravdu hodně dlouho a odlíčení doporučuji kosmetickým produktem s olejovou složkou, jinak ji jen tak nesmyjete.Nanáší se jednoduše-nejprve barva a po zaschnutí nanesete lesk z druhé strany.Na rtech je příjemná a nelepí. Vyzkoušela jsem odstín 05 MAGIC MAKER-barva je každodenní nude, kterou mi známí chválili. Určitě doporučuji.
    Pavlína N. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Produkt byl velmi příjemný. Na ústech vypadal velmi decentně a zvýraznit krásně kontury rtů. Jedná se o odstín 05 Magic Maker. Zkoušela jsem tuto rtěnku použít několikrát po sobě a vždy vydržela celý večer i při popíjení nápojů a konzumaci jídla. Můžu jedině doporučit 😊
    Michaela V. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Dobrý den chtěla bych říct že si vážím toho že jsem mohla vyzkoušet tenhle produkt NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color 05 Magic. Maker lesklá tekutá rtěnka,6,8ml. Aby jsem ji pořádně vyzkoušela tak jsem si ji vzala na štědrovečerní večeři .Ale bohužel mi celá nevydržela. Ale já si myslím že třeba mojí kamarádce , která myslím že nosí takové odstíny rtěnek tak by ji hrozně moc slušela. Podle mě mi asi takové odstíny rtěnek nesluší ,ale určitě se najde nespočet lidí(žen), kterým tenhle odstín sluší. Celkově se mi ta barva líbí ale ne na mě . Asi bych si sama takový odstín nekoupila ,proto děkuji za takovouhle skvělou příležitost zkusit tenhle produkt .
    Daniela M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Magic maker 05. Oboustranné použití rtěnky a lesku, na které si zákaznice musí zvyknout. Pro někoho tedy může být velmi praktické, pro někoho ne a musí dávat pozor, aby tu kterou stranu dobře otevřel a neměl při otevírání vzhůru. Oceňuji výdrž, rtěnka i lesk se dobře nanáší, avšak po delší době jsem pociťovala diskomfort suchosti a lepivosti rtů.
    Naďa K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek