Přejít na hlavní obsah
NYX Professional Makeup Pro Dual štětec pro úpravu obočí

Recenze NYX Professional Makeup Pro Dual

štětec pro úpravu obočí

Chcete mít veškeré příslušenství pro dokonalé nalíčení obočí vždy při ruce? Štětec NYX Professional Makeup Pro Dual je pro vás tím pravým. Je oboustranný – na jedné straně najdete zkosený štěteček pro precizní aplikaci pudrového či krémového líčidla, na druhé pak kartáček, který vám umožní jak dodatečné rozetření líčidla, tak pročesání a vytvarování obočí.

194s kódem brands
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Chcete mít veškeré příslušenství pro dokonalé nalíčení obočí vždy při ruce? Štětec NYX Professional Makeup Pro Dual je pro vás tím pravým. Je oboustranný – na jedné straně najdete zkosený štěteček pro precizní aplikaci pudrového či krémového líčidla, na druhé pak kartáček, který vám umožní jak dodatečné rozetření líčidla, tak pročesání a vytvarování obočí.

Koupit

NYX Professional Makeup Pro Dual recenze13

4.9
14
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Najlepší a najtenší stetec na ciarkovanie obočia.. odporucam k nemu kúpiť nyx eye brow gel ..za mňa top..používam odtieň espresso mam tmavohnedé vlasy
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    14. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Neměla jsem velká očekávání, ale tento štěteček je dokonalý! Krásně funguje s ABH Dip brow pomade.
    Ludmila
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Výborný stetec na obocie najlepsi aky som kedy mala ! milujem ho
    Kopie recenze od Patuska z notino.sk
    21. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Vyborny stetec! Akurat mne spadol rovno stetinkami o podlahu a rozstrapatil sa mi.:) Ale odporucam, lepsi som zatial neskusila
    Kopie recenze od Kristína C. z notino.sk
    14. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Fajn štětec, spirálka ne na mě trošku tvrdší než jsem zvyklá, ale štětec je precizní.
    Jana V.
    17. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. skvělý,doporučuji
    Věra
    30. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Najtenší najprestížnejší stetcek, ktorý poznam. Dokonca vhodný aj na gelovu linku, na zadu kartacik na učesanie obocka je presne to, čo nesmie na štetceku na obočie chýbať. Mám ho už xy rokov a stále je ako nový :)
    Pauli
    14. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Perfektny stetec a velmi kvalitny
    Kopie recenze od Katarina z notino.sk
    14. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. K štětci není co vytknout. Jednou stranou si krásně vykreslíte obočí a druhou stranou si ho krásně vyčešete a zafixujete.
    Viviane
    14. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. NAJLEPŠÍ ŠTETEC !
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    14. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Veľmi precízny šteteček na obočko :) z jednej strany je skosený štetec, ktorým dokážete veľmi precízne vykresliť tvar obočia a z druhej strany je kartáček, ktorým obočie vyčešete a zafixujete. Taktiež je tento šteteček ideálny na linky :)
    Lucia zo S.
    11. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Štetec je krásne zrezaný a dobre sa tvaruje obočie.
    Kopie recenze od Alena z notino.sk
    9. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Celkom fajn
    Kopie recenze od Reka z notino.sk
    8. února 2020
    Byla recenze užitečná?