Přejít na hlavní obsah
NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie rtěnka s polštářkovým aplikátorem

Recenze NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie

rtěnka s polštářkovým aplikátorem

Pokud chcete skutečně zazářit, doplňte své líčení o výrazné rty. Rtěnka s polštářkovým aplikátorem NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie dodá rtům intenzivní barvu a podtrhne jejich přirozenou krásu. Je jen na vás, zda zvolíte něžnou růžovou nebo nepřehlédnutelnou rudou klasiku.

Koupit

Pokud chcete skutečně zazářit, doplňte své líčení o výrazné rty. Rtěnka s polštářkovým aplikátorem NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie dodá rtům intenzivní barvu a podtrhne jejich přirozenou krásu. Je jen na vás, zda zvolíte něžnou růžovou nebo nepřehlédnutelnou rudou klasiku.

Koupit

NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie recenze20

4.1
18
7
1
3
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Rtěnky od nyxu jsou moje nej. Bála jsem se aplikace kvůli houbičce, nicméně je to s ní fajn, nedělá ostrý obrys ale rty vypadají juicy. Co oceňuji je opravdu pudrový efekt. Nicméně oproti jiným matným rtěnkám od Nyxu je výdrž opravdu nedostatečná.
    Natálie
    31. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tuto rtěnku jsem chtěla už dlouho, nakonec jsem si ji objednala a jsem moc spokojená. snadná aplikace, aplikátor je pohodlný. odstín cool intensions je neuvěřitelný. Doporučuji zkoušet, bude se vám to líbit.
    Anns
    22. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Hrůza... Barvy úplně mimo, je to spíš loterie... Výdrž nic moc, konzistence až moc tekutá. Vyhozený prachy.
    Petra
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Rtěnka je krásně pigmentovaná, nedrolí se, je lehká, na rtech příjemná a drží dlouho. Nicméně houbičkový aplikátor je moc velký - složitější nanášení rtěnky na okrajích rtů.
    Tamara
    10. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Odtiene a pigmentácia odtieňov je síce dobrá ale tento rúž nie je vôbec trvácny. Zotrie sa ako náhle sa napijete a nie to ešte po jedle. Pod respirátorom sa celý rozmaže. Asi najhorší produkt od Nyx, ktorý som kedy vyskúšala.
    Kopie recenze od Táňa z notino.sk
    20. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Výsledek dobrý, drží poměrně dlouho, ale rty dost vysušuje.
    Ája007
    15. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Baleni produktu je pekne, barva celkem sedi s popiskem, nicmene aplikator je v podobe ,,houbicky´´, ktera se postupne napousti barvou je moc velka, neda se s ni presne udelat obrys rtu. Nevydrží dlouho.
    Daniela
    10. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Krásne odtiene a skvelo sa nanáša. Avšak na perách nevydrží vôbec, asi najhorší produkt na pery od NYX.
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    11. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Mám odtieň Best Buds. Spočiatku ma neoslnil, ale dala som mu druhú šancu a je skvelý. Je to lacnejšia verzia Liquid Powder od Chanel. Nanáša sa príjemne a spomenutý odtieň je úplne krásny, do ružova, taký princeznovský :)
    Kopie recenze od Alica z notino.sk
    31. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Mam ju nedavno my dosla rúž sa mi velmi paci len som si objednala zly odtieň ale inak mozem len odporučiť
    Kopie recenze od Patricia z notino.sk
    23. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Rtěnky jsou skvělé, příjemná konzistence, nevysušují a asi i díky tomu toho moc nevydrží. Ale jsem spokojená. Jediné co, tak ty odstíny jsou teda hodně loterie. Absolutně to neodpovídá. Mám asi 4 nebo 5 odstínů a ani jeden se neshoduje s prezentací :-)))
    Martina
    4. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Rtěnka má moc krásné barvy. Jediné co mi vadí je, že zcela nezaschne, tudíž se obstiskává a na rtech ji citím.
    Jana
    11. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Topka, odporúčam
    Kopie recenze od Sapka z notino.sk
    28. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Topka, odporúčam
    Kopie recenze od Sapka z notino.sk
    28. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Tento rúž je jeden z mojich objavov, pretože je krásne sýto pigmentovaný s matným finišom a pritom nevysušuje pery.
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    26. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Skvělá matná rtěnka, která rty nevysušuje. Aplikace s aplikátorem je snadná. Není co vytknout:)
    Viviane
    9. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Jeden z mojich najobľúbenejších produktov na pery, a to mám vyskusane všetky z NYX! :) Oceňujem dokonalú pudrovu textúru, ľahké roznasanie po perách plus skvelý aplikator. Krasne dlho držia na perách, a nádherne vonia. Ten produkt má bavi ako taky.
    Paulina
    8. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Má veľa pekných odtieňov. Pery sú prirodzené a nevysúšajú pery.
    Kopie recenze od Alena z notino.sk
    8. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Som spokojna, lahka aplikacia a krasne farby!
    Kopie recenze od Katarina z notino.sk
    8. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Čo sa týka tohto rúžu aplikuje sa velmi lahko, ale podla mna nedrží až tak dobre . Teda aspon mne . Má ale veľmi pekne farby
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    8. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?