Přejít na hlavní obsah
NYX Professional Makeup On The Rise  Volume Liftscara řasenka

Recenze NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara

řasenka

Zapomeňte na umělé řasy. Řasenka NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara vytvoří stejný efekt – a to během pár vteřin. Díky speciálně tvarovanému kartáčku řasy natočí, obalí je intenzivní barvou a dodá jim nepřehlédnutelný objem.

Koupit

Zapomeňte na umělé řasy. Řasenka NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara vytvoří stejný efekt – a to během pár vteřin. Díky speciálně tvarovanému kartáčku řasy natočí, obalí je intenzivní barvou a dodá jim nepřehlédnutelný objem.

Koupit

NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara recenze20

4.4
53
9
4
1
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nic moc , během dne padají žmolky z očí, obtiskává se
    Barbora
    14. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Za mne nejlepší řasenka na,, světě,,. Vyzkoušeny spousty řasenek. Mám krátké řasy, bez objemu. Používám pod ní PODKLADOVOU BÁZI NYX, poté aplikuji řasenku. Řasy jsou, delší, objemné, vytvarované až do vejířů. Nedrolí se, jsou zafixované jakoby byly přelakované lakem a tím drží svůj tvar. Oči mne nesvědí, netečou mne, jelikož mám citlivè oči. DOPORUČUJI.
    Sylva
    25. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Na první dojem nadšení, vyhovují mi umělé kartáčky, takže v tomto směru spokojenost, ale po cca 2 týdnech používání řasenky začal obsah řasenky hrudkovatět. Výsledek - zklamání.
    Petra P.
    6. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Nic moc, kartáček je docela naprd a nijak extra hezky nezvýrazňuje řasy. Mám radši řasenky s nějakou výživou a klasický kartáček.
    Helena K.
    12. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Skvělá řasenka
    Dominika
    24. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Dlouho vydrží na řasách, nerozmazává se, nedrolí se, prodlouží a dodá objem.
    Eva N.
    14. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Nejlepší řasenka
    Dominika
    19. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Řasenku jsem vybrala dle recenzi, ale velké zklamání. Hrozně špiní, během dne ji mám obtisklou jak na horních víčkách, tak pod očima 🤦‍♀️👎
    Lucia K.
    27. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Rasenka je fajn ale nic extra
    Marta
    14. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Řasenka krásně pročeše každou řasu, řasy prodlouží, zvýrazní a nerozmazává se během dne. Jsem s řasenkou moc spokojená
    Kateřina
    11. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Absolutne mi nevyhovuje. Dlho musim nanasat, ziadne predlzenie alebo objem. Este sa aj drobí pod ocami. Za tu cenu su lepsie. Velke sklamanie.
    Kopie recenze od Marianna z notino.sk
    27. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Koupila jsem kvůli super recenzí , nicméně spokojená nejsem. Žmolí se, neprodlužuje, nic moc.
    Denisa
    20. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. V lete je úplne super, mihalnice krásne oddeľuje, predĺži, dodá objem a aj pomerne dlho vydrží, akurát na jeseň a v zime, keď je vonku trochu vlhko/hmla tak vydrží ledva 5 minút a začne sa rozpúšťať, mihalnice klesnú a nechávajú mokré čierne stopy pod očami.
    Kopie recenze od Paulína z notino.sk
    18. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Řasenku jsem zkusila koupit na základě zdejších kladných recenzí, ale za mě to bylo poprvé a naposledy. Moje zkušenost už při prvním použití je taková, že okamžitě žmolkuje, slepuje a vůbec nedělá pěkné řasy jako jiné řasenky. Samotnou mě to nemile překvapilo, když ji zde každý chválí, ale už ji tedy znovu nekoupím.
    Nicky
    30. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Super
    Anna
    11. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Super řasenka, neslepuje, příjemně odděluje a prodlužuje řasy. Mám citlivé oči a vyhovuje ve všech ohledech, vřele doporučuji.
    Šárka
    5. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Zatím nejlepší řasenka, kterou jsem v životě zkusila. Přebije i high-end produkty. Nerozmazává se, řasy hezky nadzvedne, zahustí i prodlouží.
    Monika N.
    13. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Urobí veľmi pekný efekt, hoci tvar a materiál nepatria k mojim najobľúbenejším.
    Kopie recenze od zlatka78 z notino.sk
    10. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. S řasenkou jsem moc spokojená. Dobře se nanáší, drží a nedrolí se. Dělá pěkný objem, dobře se mi s ní líčí řasy na spodním víčku.
    Lada L.
    5. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Řasenka mě velice překvapila! Řasám dodá opravdu objem! Mohu jen doporučit. :)
    Eliška H.
    20. července 2020
    Byla recenze užitečná?